Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Myrtila
5357 příspěvků moje polička 18. března 2022 20:28

Prosim vas, chtela bych se zeptat, jakou mate doma chuvicku? A jak jste s ni spokojene? My jsme meli Avent, uz nemuzu najit ten konkretni model, cca neco takoveho, ale ta detska cast nam doslova shorela, nastesti nebyla zrovna u ditete v posteli, ale kvuli tomu uz Avent nechci. Potrebuju, aby rodicovska, ale i detska cast jely na baterie a nemusely byt v siti. Ted mi prisla tato vtech, ale je nejak malo citliva, slysim dite plakat pres dvere z horniho patra a chuva mlci. Doporucite mi nekdo nejakou jinou?

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. března 2022 20:33

Myrtila my máme Babymoov, asi tuhle. Obě fungují i na baterie, ta dětská má i noční světlo, citlivost se dá nastavit. Máme už třetí kus, ale předchozí poruchy byly zaviněné nešetrným zacházením (čti děti je zničily)

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 18. března 2022 20:35

No jako do auta tak jako tak neco na benzínce dostanou, co jinýho tam taky koupit, benzín se moc nedá:-D:-D. To byla jen recnicka, spíš si myslím, že to nebude stačit!

Evaeva Podle mě tam nechtěj jednak jentak ze zvyku, že už jsou zvyklý to říkat ale především kvuli tomu, že tam jsou bez nás. Minule říkala velkamala, že tam pojede, ale ne ze já ji pak někam uteču! No zkusím ji sbalit kolo na dopravni hřiště, nějaký ty dobroty slibit, zas člověk nechce používat nějaký větší donucovací prostředky že jo! 

Offline Myrtila
5357 příspěvků moje polička 18. března 2022 20:37

Evaeva Sakrys, tuhle jsem mela v uzsim vyberu, ale nakonec jsem vzala tu vtech, mela jsem se zeptat pred objednanim. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. března 2022 20:52

Karja to je jasné, jídlo nebo to kolo mi přijde takové maximum, násilím je tam rvát nebudeš. Zkusila bych hodně vyzdvihnout, co tam budou skvělého dělat a pokud máš v plánu něco hodně otravného, tak to taky zmínit:) Mě se osvědčuje hodně podrobně popisovat, jak přesně to bude fungovat, co se bude dít, kdy přesně je vyzvedneš,...

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. března 2022 20:54

Myrtila no ona je docela ošklivámy tenkrát moc takových, co mají obě jednotky na baterky nenašli a pak už to neřešili a kupovali je znovu. (Jednu si mladší dal vyprat) Teď bych docela ocenila nějakou, do které můžou mluvit i rodiče. Tak až jí zase někdo rozbije

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 18. března 2022 21:07

Evaeva normální PMR vysílačky s funkcí VOX (nebo už mají i přímo funkci chůvičky). Ja můžu doporučit Motorolu a vyblbnou se s tím i kluci. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. března 2022 21:09

continuity jo, to jsem taky uvažovala. No jak říkám, až se tyhle rozbijou... My je budeme potřebovat dlouho, kluci mají pokojík přes celý byt od ložnice.

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 18. března 2022 21:15

Evaeva

My jsme měli za celou dobu přesně jednu sadu, kterou pak děti nějak postupně zlikvidovaly při hrách v lese. Teda je pravda, že jsem je intenzivne používala do chvíle, kdy si sami prišli v prípade problému. Pak už to nějak u nás nemělo cenu, max někde na chalupě 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. března 2022 21:17

continuity já si právě pamatuju, jak jsem se bála ještě v deseti a to naši spali hned vedle. Starší teď přijde, ale někdy se taky vzbudí s brekem a to pak samozřejmě nepřijde. A hlavně se klidně zase může začít bát. Myslím, že je budeme potřebovat ještě několik let, zatím bych určitě nebyla v klidu nevědět, co se tam děje.

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 18. března 2022 21:47

Evaeva já jsem už dlouho ve fázi, ze radši ani nechci vědět,co se tam děje. To tam pak musím jít dělat pořádky a rozčilovat se na noc není zdravé.

Děti mám asi nějaké statečné, chodili na tábor už se školkou a tam nikdo žádné chůvičky určitě neinstaloval. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 18. března 2022 21:53

Myrtila máme tu samou jako Evaeva , už teda druhou (ta první se taky nerozbila vlastní vinou) a jsme spokojeni.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 18. března 2022 23:25

continuity tak to víš, na táboře je to jiné, minimálně tam máš podporu kamarádů. Mně by se právě hodila ta obousměrná, protože o víkendu občas slyším, co tam dělají, a potřebovala bych na ně houknout, ale z postele vylézat nechci Ale tak ty máš holky už velké, to už to asi taky řešit nebudu.

Offline Myrtila
5357 příspěvků moje polička 19. března 2022 02:23

Evaeva No, u starsich se ta moznost, houknout na ne na dalku, asi hodi, nad tim jsem u vyberu taky uvazovala, i kdyz to nebylo hlavni kriterium. 
Mohučanka Diky, tak kdyz se mi nepodari nejak rozumne nastavit tu chuvu, co ted mam doma, muzu vyzkouset tu vasi. 
continuity Tyjo, vysilacky by me nenapadly, tak to je kdyztak dalsi moznost, co poridit. 

Ach jo, to je spis takova stiznost, uz me nebavi tyhle veci resit, mam ted delsi dobu dost smulu na elektroniku, vzdycky neco dlouze vybiram, a ono to pak brzo odejde, nebo to nefunguje tak, jak ma, nebo jak bych potrebovala. 

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 19. března 2022 09:29

Tak, a je to tu. Ružová farba je pre dievčatá a modrá pre chlapcov. Takže betsey ten overal je váš

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 19. března 2022 10:32

Stezuji se ze mi zacalo byt vecer blbe, jako kdyby na mne neco lezlo. Dneska jsem jak zmlacena, udelala jsem si antigen a je to tam, mam covid. Zrovna tento vikend ma muz pracovni, takze v 9 odesel do svoji kancelare a vrati se az vecer, no nevim jak to s holcickama preziju. Asi bude cely den pusteny pocitac s pohadkami a k obedu suche testoviny. Bordel je tady uz ted, uklidim az budu mit silu

Online Evaeva
příspěvků moje polička 19. března 2022 10:42

mnum pusť pohádky a odpočívej! Nějak to přežijete.

Offline Mulen
5033 příspěvků moje polička 19. března 2022 10:51

mnum lituju, uklid pocka a suche testoviny jsou v pohode. At je brzo lip.

Ja si ztěžuju, ze Julinka se nemuze nejak vyhrabat z te strevni chřipky. Dnes rano nas zase vzbudilo zvraceni. Zase vsechno peru.

Vcera manzel s babickou asi podcenili dietu . Zacinam se bat o nastup na tu ozdravovnu

Offline continuity
43192 příspěvků moje polička 19. března 2022 11:02

mnum jestli tě potěší cizí nešťastí, tak umírám předposlední den dovolené. Muž si včera zrakvil koleno a teď přemýšlíme, kdo zvládne odřídit 6 hodin domů.

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 19. března 2022 11:49

Privrela som synovi prsty do dverí ale zdá sa, že len trochu, nemá ani poškodenu kožu,  hýbe nimi.