Evaeva Mulen continuity dekuji
Vše o těhotenství a dětech
mnum držte sa ![]()
mnum achjo:(
Myrtila My měli Capidi, drahy jak pes, ale obě dvě jednotky se nabíjejí přes USB (žádné baterky, což byl můj hlavní požadavek), jsou malé a skladbě a vydrží dlouho. Doporučila jsem je všem kamarádkám a všechny byly spokojené.
Nam se nějak těsně před koncem záruky rozbilo el. nabíjení u jedné. Reklamaci uznali a vrátili peníze, nové už jsem nekupovali. Takže za mě nejlepší investice ![]()
Myrtila Já mám trueLife. Jsou levné a má to i kameru. Ta dětská teda je buď v síti nebo já ji dávám na powerbanku, žere to málo. Rodičovská se normálně nabije a dlouho vydrží. Ta kamera je hodně detailní, zvuk taky hodne detailní, a i signál teda vydrží fakt velkou vzdálenost, nedá to třeba když je malá na zahradě a já o 50m na druhé straně domu přes tři zdi, to ne. Rozhodně byla lepší než ta Avent, tu jsem měla půjčenou od kamarádky a furt byl slyšet nějaký šum a nikde nic. Jo a je obousměrná, zmáčknes rodičovskou a mluvíš.
Což bylo hodně super, když mi ségry děti ztlumily u chůvičky zvuk a zároveň pustily miminu písničky! Tam to zachránila ta kamera, že jsem se šla podívat a tam mimino v absolutní křeči, řvalo na zahradě s pustenyma ukolébavkama. Myslím, že si sousedi a náhodní kolemjdoucí museli myslet svoje
Prosim vas, funguje vinted aj na Slovensku? Daju sa tam predat veci po detoch ci tato kategoria tam moc nefici? Zvazujem ci si tam zalozim konto ale aby to zas neboli sproste dotazy od kupujucich ako z bazosu
MP Meri Capidi vubec neznam, dekuju za tip, podivam se na ni. Vyssi cena neva, ta od Aventu taky stala skoro trojku, akorat teda nam neuznali reklamaci, uz jsme ji meli rok a pul, i kdyz pouzivali minimalne, az ted by se nam hodila vic. I proto uz Avent nechci, penize v haji, no.
Karja S kamerkou jsem uplne nehledala, tu jsme doma vyresili wifi kamerou za asi petikilo, to je momentalne nase chuvicka, spis prave potrebuju neco, s cim budem jezdit k babickam a jinam mimo domov, nekde ani neni poradne zasuvka (roubenka) a tak, takze hledam spis nejakou obyc chuvicku.
Myrtila ještě mě napadlo, švagrová občas používala nějakou apku na telefon, akorát k tomu potřebuješ ještě jeden vyřazený mobil.
Evaeva telefon jsme chvíli používali, ale bylo to na prd, nedalo se poznat, jestli, je to náhodné zafňukání ze sna, nebo trvalý hluk.
Pinot Noir aha. No my to vůbec nezkoušeli. Vím, ale že občas používali tu kameru, my máme chůvičku bez videa.
Myrtila Jasně, ale i bez kamerky je to fajn, jen bys to teda musela mít mimo civilizaci nabité plus tu jednu powerbanku.
Evaeva No, takhle to pouzivame ted s tou kamerou - s vyrazenym mobilem. Ale hodne to zere baterku, navic ta kamera neni uz uplne potreba, porizovali jsme ji, kdyz syn jeste neumel bezpecne slezt z postele, ale po probuzeni tise vyrazil dolu. Ted hledam neco prenositelneho, nezavisleho na wifi nebo signalu a i elektricke siti ![]()
dorota No, tohle jde doma, ale neresi to ty vypravy mimo civilizaci, jezdime na chalupu, kde neni zasuvka ani v kazde mistnosti a neni tam moc ani mobilni signal.
Myrtila Tak na tohle používání mi prijde ta Capidi ideál. Jak říkám - lehká, skladná, dlouhá výdrž a jako bonus nabijecku na miniusb má vždycky někdo po ruce. My tehdy vychytali i nějakou akci a koupili jsme ji asi za 2,2, takže to šlo.
Prosim vas, mám extra blbý dotaz. Nejako sa snažím spracovať muža na dovolenku lietadlom v zahraničí a zistila som, že neviem odpovedať na jeho otázky, čo sa týka transferu bábätka. Ako sa to rieši s kočárom? A potom z letiska do hotela, buď autobusom (v prípade cestovky), alebo autom, všade objednávam autosedačku? Nikdy som s dieťaťom neletela
betsey ja jsem na tomhle ztroskotala, protoze kdyz bychom leteli na komplexni zajezd, vetsinou byva transfer autobusem a tudiz bez sedacky. Pokud bychom si pujcovali auto na miste, museli bychom se spolehat, ze pujcovaci spolevnost opravdu sedacky zaridi. Posledni varianta je vzit sedacku s sebou, k letence ti ji zdarma odbavi(ale vetsinou sedacku NEBO kocarek). Miminko muze i v autosedacce letet, pokud je na to certifikovana(seznamy se daji vygooglovat, ale obecne je to u nas minimum sedacek), ale musis mu koupit vlastni sedadlo. Sedacka s sebou ale neresi ten transfer autobusem....Takze asi tak:) vloni sem na tom stravila vecnost a vyslo mi, ze s miminem ve vajicku by se to asi dalo, pokud by se na miste pujcilo auto, s vetsim ditetem uz bych tu sedacku fakt vlacet nechtela.
Jo a kocarek by mel byt vzdycky zdarma k diteti s letenkou.
betsey Já ti neporadím, ale moc ti zavidim. Já už bych letos někam letěla nebo jela autem, to klidne třeba na tři týdny (až půjdu do práce už tolik volna nebude), ale sambo řekl, že jedině přes jeho mrtvolu:-D. Což chápu,on by to nebyl dvakrát žádnej med, a on je méně psychicky odolnej:-D. Takže to sice chápu, ale tak jela bych no!:-D:D
Karja nesouhlas samba sem vyresila tak, ze jsem se zeptala moji mamy a pojedem spolu:D na 5 dni do Barcelony za 3 tydny:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí