Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
29929 příspěvků moje polička 22. března 2022 08:08

DruI hej, ty jsi dostala přednášku?! Jako že si je neodpustí tetky v sámošce, to už jsem si zvykla, ale učitelky?

Offline DruI
5590 příspěvků moje polička 22. března 2022 08:17

711990 No jak jsem z přednášky pochopila, tak ideální by bylo přehlásit ji do jiné školky :o) ale teda v rámci objektivity přiznávám, že takhle rozumovala jenom ta protivnější učitelka.

Pinot Noir A tak zase já chápu, že jim to narušuje program, ale fakt nevím, co s tím můžu dělat víc než dělám, krom toho úplně dceři zakazovat projevy emocí, což nechci.

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 22. března 2022 08:18

DruI proboha

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 22. března 2022 08:20

Lamicka Taky jsem se zasmála pěkně s chuti. Synovec co nosí obden poznámku -zdravim DruI ségra taky dostává přednášky, ale už z toho došla akorat k tomu, že je to práce té učitelky ne jeji, udržet si kázeň ve třídě. Tak synovec bude mít nového spolužáka z UA v lavuci a říká nám že první slovo co ho naučí bude pi.. my se segrou jak na trní..pizza naštěstí:-D 

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 22. března 2022 08:22

DruI Já jsem byla něčeho podobného taky svědkem, v naší školce, bylo to způsobeno už dost silnou frustraci té učitelky, ale jako nemusela to tak vykládat před ostatníma rodičema že jo. Nicmene on potřeboval ten hošík asistentku a už ji má, takže tam je to v cajku. 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 22. března 2022 08:24

U nás ve školce se o válce asi vůbec nemluví, aspoň dcera s ničím válečným zatím nepřišla. Je tam tedy chlapeček, který neustále "střílí", ale dělá to dlouhodobě. Doma na zprávy nekoukáme a bavíme se o válce jen o samotě. Dcera je úplně antistřílecí, když se koukala na Popelku, tak při loveckých scénách plakala. 

Ale obdobím "boj zvířátek" prošla taky

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 22. března 2022 08:32

DruI jakože místa ve školkách rostou na stromech? To je teda fakt řešení...

U nás chodila do školky jedna taková hodně temperamentní holčička a vím, že to trápilo obě strany a proběhly tam nějaké schůzky mezi rodiči a hlavní paní učitelkou, hledali společně správný přístup. Buď našli, nebo to bylo jenom období, protože to docela brzy přešlo. 

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 22. března 2022 08:33

Vari ty ses ptala na tu prodejnu s botama, kde by toho měli hodně? Naboso teď otevřelo novou prodejnu na podebradsky ve vysocanech, nebyla jsem tam, ale podle fotek to vypadá velký, ze tam toho maj hodně a taky tam je detskej koutek 

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 22. března 2022 08:37

711990 tak a ako inak ako príkazom alebo bitkou? v tých ľuďoch je to tak zažrate.  Včera som sa zastavila u našich po jedny synove papucky,  lebo čo ma v škôlke,  tie sú mu malé.  A moja mama sa ma spýtala,  ci su podpisane.  Hovorím že nie, ze este ani neviem, či ich do škôlky bude chcieť.  A ona hneď nato: "aké bude chcieť! Mu to prikazes a basta!"

Úplne som z nej smutná.  Vždy sa mu vedela krásne venovať,  ale stále vyžaduje (od vsetkych) absolútnu poslušnosť. 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 22. března 2022 08:38

synova dochadza do skolky bola v poslednej dobe tiez slaba. najskor bol doma 2 tyzdne, lebo mali zatvorenu triedu kvoli covidu, potom si doma rozflakal celo a dalsie 2 tyzdne doma. stacil by aj tyzden kym by mal stehy nevybrate, ale mali sme ist k spec. pedagogovi kde su cakacie doby mesiace a nechcela som riskovat chorobu a neucast. dobre som urobila, lebo mu zas dali triedu do karanteny a vysetrenie by nemohol absolvovat. potom bol 5 dni v skolke az chytil nejaky hnusny chronicky sopel s kaslom a zas bol 2 tyzdne doma. sice druhy tyzden neinfekcny, ale do skolky by mi ho nezobrali. tento tyzden je posledny a potom mu prerusujem dochadzku na takmer 2 mesiace, lebo buduci tyzden ma 3 navstevy u odbornikov a jedna z nich je aj v tej buducej skolke a caka nas aj predcasna narodeninova oslava. par dni na to cestujeme a nerisknem do lietadla covid, alebo nejaky iny bacil. neverila som, ze niekam pojdeme, ale vyzera to tak, ze ano a konecne sa zacinam chystat na poslednu dlhu "dovolenku" lebo od septembra sa to kvoli povinnej predskolskej dochadzke a mozno praci nebude dat.

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 22. března 2022 08:42

Evaeva ďakujem,  teplotuje stále a má aj zimnicu

Aj vám nech už je lepšie

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. března 2022 08:43

eless letos je to s docházkou fakt naprd! Ale ta vyšetření jsou pro syna mnohem důležitější, snad to půjde dobře. A užij si dovolenou!

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 22. března 2022 08:48

Potrefenáhusa Dekuju za tip, o vikendu to uz musim vyresit. Nejak me to jarni pocasi prekvapilo, holka podedila vsechno mozny, ale chudak muj Oliver Twist vcera venku behal v ruzovy bunde a trpytivejch botach s jednorozcem.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 22. března 2022 08:48

Karja syn ma v skolke chlapceka z ukrajiny a nastupil tam vcera. videla som ho az dnes a chudacik bol stale v naruci ucitelky (tej dobrej) a slzil. slovensky nerozumie, nemal este 3 roky, ale tuto triedu vybrali podla mna schvalne, lebo ma najnizsi pocet deti a zaroven tam uz 2 roky chodi iny chlapec, co ma rodicov z ukrajiny a irska, takze vie okrem slovenciny este aj ich rodnu rec. syn ako prve po prichode do triedy isiel rovno za ucitelkou a tym chlapcekom a sadol si k nim na zem par ruskych slov vie, ukrajinsky nie, ale on sa s detmi nebavi ani po slovensky, takze tam robil tomu drobcovi skor neverbalnu podporu

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. března 2022 08:52

eless těch dětí je mi tak hrozně líto! Ale je to hrozně důležité, že můžou jít někam do kolektivu. A tvůj syn je moc hodný

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. března 2022 08:54

Lamicka těch obrázků bych se držela, to je určitě nějaká forma arteterapie. Syn takhle maluje, když je na nás naštvaný nebo se na něco těší.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 22. března 2022 08:56

Evaeva ja si neviem predstavit to vsetko absolvovat ako zamestnana a pracu si udrzat. vsak my mame v priemere 1 vysetrenie na tyzden. niekedy sa to nazbiera na 2-3 v tyzdni a potom tyzden-dva bez vysetreni. kedze pracu nemam tak si ho pred vsetkymi dolezitymi vysetreniami nechavam doma aby neochorel pretoze raz som na to doplatila a dalsie 2 razy som to vdaka tomuto pristupu zachranila. verim ze ak klapne ta nova skolka tak uz mi ostane len pravidelna logopedia a psychologia. na neurologiu kvoli podozreniu na add ma termin az v juli a na gastro kvoli potravinovej intolerancii sa neviem nikde dovolat a cez internet sa objednat neda

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. března 2022 08:59

eless no je to šílený. Snad mu to bude ubývat, takové množství s prací skloubíš fakt blbě.

Offline DruI
5590 příspěvků moje polička 22. března 2022 09:03

Mohučanka Já opravdu hodně doufám, že je to jen období, které brzy přejde. Nebo teda já vím, že je to období, které přejde, ale doufám, že to bude dost brzy :o)

Online brrr
12369 příspěvků moje polička 22. března 2022 09:22

Karja Dneska má přijít mladšímu do třídy chlapeček z UA a bude sedět s našim, protože ten sedí sám. Takže naše dítko se těší, ale zároveň je nešťastné, že "nebude moct mluvit sprostě a nebude tedy tak vtipný". Ach jo.

Ad zbraně, atd... Doma jsme dlouho neměli nic, ani jsme se o nich nebavili a stejně na to došlo. Myslím, že pro většinu kluků je to prostě lákavé, hodně věcí okoukají ve školce.