Ja vam tak zavidim ty panenkovy dcery. Jak ja bych si to uzila, aji ty oblecky bych usila!! Me je sila mama podle mych navrhu a jako dodnes fakt dobry (jeste jsou u nasich ulozeny)!! Dcera nemela jedinou panenku, se jich bala. ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva dzizisketa dnes bol fakt nehodový deň. Alica vonku prevrátila kočár aj s Klárou. Našťastie sa to zaobišlo bez krvi aj škriabancov, Alica teda plakala viac ako Klára
Jak jsme se tuhle bavily o dětech marieu . Tak dneska jsme šly s holkama na stavbu, nás budoucí soused se tam na ulici vybavoval s někým v autě a jak byl pěkně ohnutej do okýnka,tak velkamala ho poplacala po zadku se slovy ,,prdelko, prdelko,,. A to že malamala dneska hrozila a rvala po slepicich ,,dopdele, dopdele,, dokud jsme podél toho třicet metru dlouheho plotu neprosly, to je prostě nic.
Jinak zlobej jak koně. Teda ta malá, to je schválně bourání všeho s čím si velkamala hraje, tahá ji za vlasy, bouchá ji, venku do ní strká. Ona je hroznej agresor když se do toho dá. Pak něco není po jejím tak rve jak blázen. Ona je taková dost výrazná!
Jak jsme se tuhle bavily o dětech marieu . Tak dneska jsme šly s holkama na stavbu, nás budoucí soused se tam na ulici vybavoval s někým v autě a jak byl pěkně ohnutej do okýnka,tak velkamala ho poplacala po zadku se slovy ,,prdelko, prdelko,,. A to že malamala dneska hrozila a rvala po slepicich ,,dopdele, dopdele,, dokud jsme podél toho třicet metru dlouheho plotu neprosly, to je prostě nic.
![]()
Mrakoplas
ale k nám už dneska jaro přišlo
Karja dneska boduješ ty!
Já ráno akorát malý dávala nějaký drobný kázání, čučela úplně skrz mě a pak "ale di ty princezničko"... pdel se ještě nenaučila, ale to nebude mít dlouhýho trvání, soudě podle toho, že loňský léto (3,5 roku) žebrala u puberťaček na hřišti zkusit cigáro.
marieu Já nevím odkud tu prdel má. Řekla bych, že já to před nima neříkám. Ze školky má ,,ty mě neslyšíš,ty nemáš ouška?,, To je takový manipulativni to doprdele je mi takový sympatičtější. A kočce dneska řekla, mám tě už plný zuby:-D.
Týždeň sme chodili cez jarné prázdniny po vonku v nízkych teplotách a pohoda. Týždeň bolo dieťa v škôlke, potom aktívny víkend, dnes škôlka a zas ma teplotu plus k tomu zimnicu ![]()
letfenixa aj, ty kolektivy jsou peklo. My začínáme čtvrtý týden doma s rýmou, nic jim není, až na tu nudli, ale do kolektivu nemůžou:( Ať je malému brzy lépe!
Karja já jsem taky jednoznačně pro přímočarost. Neslyšíš-nemáš ouška je vyloženě pasivně agresivní.
jinak u nás dnes jedno malé vítězství pro lidstvo: obě děti udržely čistá, BÍLÁ trička celý den. Přes svačiny a obědy ve školce/škole, zmrzlinu v kavárně (agresivně červená malinová a hořcečokoládová) a dokonce i přes těstoviny s červenou omáčkou na večeři.
marieu to je ale hodně velké vítězství!
marieu tý jo, to by nejspíš nevydrželo čisté tričko ani mně. Jsou fakt dobrý! :)
marieu Jj přesně to je úplně protivný. Ze začátku říkala tak jako ,,mami ty mě neslyšíš?!,, takovou zvláštní intonaci. A i to mi bylo protivný, ale to jsem si říkala že to asi říkám nevědomky, ale když připojila ty ouška tak je mi jasný, že můj repertoár to není. Když se zlobím na maloumalou tak se snažím říkat, že jsem rozčilená nebo že mě malamala rozčiluje, ale stejně mi to ujede a ty plný zuby má ode mě!
No nicméně minulý týden říká ,,tati tati, babička říkala, že musíš jít zatopit. Děda je mrtvej, leží tam v pokojíku, úplně mrtvej,,. No dědovi se přihodilo, že popil, to samo o sobě byla historka roku.... Ještěze měla máma volno v práci, protože já takhle dědu doma najít, tak normálně volám rychlou, v životě by mě nenapadlo, že přijde ve tři odpoledne takhle zrizenej z vycházky! Nicméně ja jsem věděla ze je velkamala chytlavá, všechno vyzvoní, takže jsem vůbec na to nechtěla upozorňovat nebo aby tam dolů chodily. Nicméně babička to asi podcenila Že je děda mrtvej bylo tak autentický, že jsem se bála že mi druhý den budou ve školce kondolovat.
Garfie dej synovi přečíst Švýcarského Robinsona. Tam jsou na jednom ostrově tučňáci, plameňáci, medvědi, klokani i pštrosi. ![]()
Tabea To jsem četla a jako tak na tohle jsem nikdy nepřišla:-D:-D
Tabea
Ty jo, Robinsona číst nechce, přitom dcera ho četla už ve třetí třídě, ale on se ho nějak bojí, nevím proč.
Garfie tohle je celá rodina, rodiče a čtyři synové. Otec je myslím pastor, dost se tam obrací na Boha. Pořád jsou tam nějaký morální ponaučení.
Tabea No nevím, myslím, že nám asi stačí Broučci. ![]()
Karja mně minule syn řekl: seš hluchá nebo co? Jsem si stoprocentně jistá, že z domova to nemá, já ani muž bysme to nikdy neřekli. Ale spíš než školku tipuju nějaký hřiště a cizí rodiče, takhle tam s nima doufám nemluvěj ![]()
Jinak my si zvládneme pořídit ty rýmy i bez kolektivu. Ve školce byl naposled ve čtvrtek a ráno dneska se mu spustila děsná rýma, i měl přes den teplotu.
A chytne se tu všechno. Minulý týden si ze školky přinesl ty rudý rozpraskaný ručičky, úplně stejný jak z fotky od rasaNori. Mažeme bambuckým máslem a už je to mnohem lepší.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí