Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Len
2673 příspěvků moje polička 24. března 2022 10:32

dzizisketa Uf, snad už je konec katastrof. Brzké uzdravení přeju

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 24. března 2022 11:03

MPLee já jsem k vinted docela skeptická, s jedněma softshellkama jsem se spalila (podle mě to vůbec nebyl softshell), nakonec jsem radši koupila nový, to dupeto má na těch malejch kalhotach ohrnovaci navleky pro nechodici děti, to jsme na podzim využili (nic pro vás :-) 
já to sem prave psala, ať na dupeto nekoukate, fakt jsou pro vás velký, ale jinak dupeto doporučuju vsema deseti, ceny hrozny, ale všechno, co máme, je bozi

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 24. března 2022 11:05

Akorat už bych asi priste nekoupila ty růžový, je na tom ta špína hrozne vidět 

Offline JanieB
552 příspěvků moje polička 24. března 2022 11:47

Devět divokých měsíců s malým čertíkem

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 24. března 2022 12:31

Evaeva prosím tě a jak jim sedí velikosti? Můžes porovnat třeba s HM nebo Lindexem? Mají teď overaly v akci, tak bych ho možná vzala. Malá nosí 74, tak jestli ten 74/80 můžu s klidem vzít? 

Potrefenáhusa No tohle je značka, kterou už doma máme jen podšitou fleecem a tyhle jsou ty zateplené, takže to snad bude ok  Jo ale koupila jsem tam ty pěkné sandálky Bobux a nekupuj je! Jsou krásné, ale podrážka je jak kámen a nejde ohnout v žádném směru

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 24. března 2022 12:37

Potrefenáhusa Ty dupeto softshelky pro nechodící jsou fakt super, taky máme. Akorát kdybych tušila, že moje dítě se venku ani nepohne (i když doma je hyperaktivní), tak nekupuju nic a dost ušetřím.Fakt, ostatní chodí na hřiště děti utahat, já ho beru domů z hřiště, aby se protáhnul a vyřádil.

Nikdy jsem ho neviděla venku lézt, když nad tím tak uvažuju. 

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 24. března 2022 12:54

MPLee ty bobuxy jsou podle tabulky zatím úzký, já počkám, až to bude úplně aktuální a jestli ji ta noha zůstane v poměru jak je, koupím asi i sandaly Camper, já jsem s nima spokojena, přijde mi, ze ji hezky sedej, hezky v nich chodí, použitím ještě trochu zmekly, doporucenej pevnej opatek taky maj a ještě byly na zalandu za velmi přívětivou cenu se vsema jejich slevama 

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 24. března 2022 12:56

Len to určitě teď přijde!!! A ty gate asi dlouho vydrzej, i když my máme to dite na vejsku malý, ale má ještě fakt velkou rezervu 

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 24. března 2022 13:07

Potrefenáhusa Jojo, vydržej určitě. Já mám dítě vysoký, ale má to všechno v trupu, nohy spíš krátký. Jo a budu muset koupit novou čepici s kšiltem, to má myslím dupeto taky? Nějak mě to teplý jaro překvapilo nepřipravenou... Resp. jsem čekala, že mu všechno je a nezkontrolovala to.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 24. března 2022 13:27

JanieB ale je to nádherný čertík

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 24. března 2022 13:36

Já jsem si teď nedávno koupila u paní co šíje a ono to vyjde i mnohem levněji, třeba o 150-200 Kč než ty značkové. Jen teda mi vyskladala asi 10 vzoru, já chtěla celocerne, ale bylo mi tak jako trapný říct, ať mi ušije jedenácté:-D. Takže líná huba holý neštěstí, nehodej se nám ted do outfitu:-D

Hele a kupujete někdo i letní softhell? Hodně nad tím teď přemýšlím i vzhledem k oblíkání ke školce. Dcera se určitě nezvládne před vycházkou zcela převléknout, max si navlékne tu další vrstvu. Plus ve školce je hodne velké vedro, dávám jí ty nejslabší legíny co jsou, nemůže jít rovnou ven v těch skolkobych teplakach. 

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 24. března 2022 13:39

Len dupeto má tu cepici úplně bozi!

Našemu diteti je ale malá 50 z podzimu, jsem rada, ze kukla taky 50 vydržela do jara, jestli to takhle půjde dal, tak za chvilku fakt ta sitka od brambor místo cepicky 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 24. března 2022 13:39

Karja  já právě kupuju letní. Přijde mi to lepší. Když js chladno, dám pod to merino legíny nebo klasické legíny... Ty zateplné mi přijdou míň univerzální. 

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 24. března 2022 13:41

MPLee No a nemyslíš takový ten jako ,,střední softshell , nebo fakt jen to platynko? Já měla vždy zimní, to jsem dávala i místo oteplováku a ladila to tou spodní vrstvou. Teď mám poprvé ten jarní/podzimní. A přemýšlím právě i nad tím letním, že by tím dcera vykryla duben/chladnej květen to skolkoby oblíkání. 

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 24. března 2022 13:44

Karja to dupeto má asi střední? Nemá to tu spodní fleesovou vrstvu, na jaro i studeny leto bez podvlikacek mi to přijde ideální 

Offline Karja
44755 příspěvků moje polička 24. března 2022 13:46

Potrefenáhusa Nevím, já mám od dupeta ten úplně letní. Měla jsem to na léto pro lezoucí dítě;-). To je fakt takovej sustacek. Právě dcera zvládne buď jít ven v tom co má na sobě nebo se priobliknout, ale vyměnit si tepláky ne:-D. 

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 24. března 2022 13:49

Karja my máme takovej antisustak, je to jak tužší plátno, ale nějakou spodní vrstvu to má, ne ale ten zimní fleece

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. března 2022 13:49

MPLee myslíš to unuo? Overal jsem neměla, starší má teď od nich zimní softechelky 110/116, což odpovídá ostatnímu oblečení, z hm ani z lindexu nic nemá.

Karja za mě stačí jedno z toho, buď jarní nebo letní. Ty jarní mi nepřijdou tak teplé, aby si je nemohla vzít v létě, když je mokro, třeba v těch 18 stupních, bez ničeho pod nimi.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 24. března 2022 13:51

Karja v létě se stejně bude muset převlíkat, ne? Aspoň u nás jim nedovolí mít to samé na ven i do třídy.

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 24. března 2022 13:52

Unuo jsme teď podedili puncochacovy leginy a jsou úplně bezvadny, nejprijemnejsi zatím ze vsech puncochacu, co jsme měli, určitě tam něco ještě zkusím poridit