Len ta zima je pro lezoucí mimina blbá, studí to do ručiček, oblečení omezuje,... Uvidíš v létě. Já se starším na hřiště chodila, až když chodil, protože přes zimu bych ho akorát přenášela z houpačky na klouzačku.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva U nás se nebude asi ještě chodit na hřiště, zatím se staví, takže furt vycházky....a to se převlékat nemusí.
Karja aha. Oni má hřiště nechodili celou zimu, ani teď ještě nechodí (možná po obědě jo, to nevím), ale převlékat se musí. V zimě stačí natáhnout horní vrstvu, ale teď už se syn převléká.
Karja já mám ten letní, když je trošku chladněji, tak je má přes legíny, a dávám je i samotné běžně ven v létě, kdy není úplně vedro, vadí mi když se válí v leginách doma i venku. Navíc jak tak různě padají, tak leginy se prodřou až do krve,zatímto pod tím tenkým sofshelem mívá jen odřenou kůži. A loni mi k tomu paní ušila kombinaci že pod koleny a zadkem jarní soft a zbytek letní a přišlo mi to úplně geniální na takový ten přechod, kdy je už teplo, ale země je studená, že může na zemi sedět a já nemám strach že prochladne.
Sairon To je dobrý to prošití, to jsem ještě nikde neviděla. No já jim to taky koupím, na tu starší mi nevadí tak utrácet, to má pak ta menší;-)
Evaeva To je přesný, můžu akorát přenášet sem tam. Dost se těším, až bude chodit, snad už brzo.![]()
Sairon no když já bych chtěla celé ty nohavice úzké. Pas tak neřěším, do se dá vyřešit a ona má docela pupek, ale tenké nožičky a je v tom pak jak v pytli no. Teď máme šité na míru, jenže z nich najednou vyrostla a táhne jí to, nemůže v tom pořádně lézt na prolézačky a tak. Už jsem ale asi objevila jedny vyhovující na vinted, tak uvidím. No a ještě nás čekají jedny hory, tak přemýšlím i nad kombinézou. Na peří už to asi uplně nebude
My máme od Dupeta softshellový overal a je to nejpoužívanější součást oblečení. Přes zimu jsem pod to dávala merino overal a teď na jaro je to bez něj akorát. Máme 74-80-86 a za mě nejlepší investice do oblečení na juniora.
Evaeva u nás sa neprezliekajú vôbec. Alica nosí do škôlky tepláky, v tých je v šķôlke a ide v nich aj von. Ale u nás je teraz dlhodobo sucho a keď bude pršať, myslím si, se von ani nepôjdu.
Na legíny som ju presvedčila iba cez zimu, keď bol sneh, mala ešte overal, keď nebol, tak zateplene softshelky. Ale to bola ochotná nosiť len v najväčšej zime, inak chodila do šķôlky iba v zateplených legínach a v tých bola niekedy aj celú dobu v škôlke, keď som ju nedokázala presvedčiť, aby sa prezliekla. Ale moje dieťa je veľmi špecifické, snáď nikdy nemá oblečené to, s čím by som súhlasila ![]()
Teraz ju prinútiť k niečomu takému, aby si dala tenké legíny a na to softshelky, to si myslím, že je reálnejšie, že sa odsťahujeme na Bali
akurát rozmýšľam, či mám ísť s ňou dnes absolvovať nákup jarnej bundy
Karja no máme jedny kalhoty které mají z rubu chlupy jako fleece, ale je to jedna vrstva, ne že jsou podšité ještě něčím dalším. A overal, bundu a teď objednané kalhoty jsou jen ta vrstva softshelu, uvnitř hladká jakoby. To Unuo jsem zkusila objednat a uvidíme. Na léto plánuju ušít nebo koupit kalhoty z micropeach.
Len já chodila akorát na procházky s tím starším. Chodit začal v únoru, akorát to krásně vyšlo na konec zimy
Mně taky moc nebaví mrznout v zimě na hřišti, ale teď už musím.
Viktor se školkou poprvé na výletě.
. Byla jsem ve školce dřív než oni, když přicházeli, kráčel v čele. ![]()

Len já už se taky moc tesila. A očekávání to splnilo!!! I se to dite hrozne posune mentálně, mi přijde
Akorat nastala fáze 5 metrů za 2 hodiny a v kočáru bejt nechce, což je tady trochu problém

Pinot Noir to je úžasné![]()
Naši byli dneska skoro po měsíci. Zatímco starší i trochu brečel, mladší odkráčel jako pán. I mi učitelky říkaly, že je jak vyměněný.
Potrefenáhusa Je mi jasný, že každá fáze má něco![]()
![]()
Náš samozrejme podľa predpokladu do škôlky dnes nešiel, večer sa vypýtal sám do postele, čož unho znamená, že mu musí byť fakt zle. V noci sa budil, mal zvýšenú teplotu, bolela ho hlava..bože nech je to len jednodňovka a môže si konečne po dvoch rokoch užiť narodeniny aj s oslavou.
Mrakoplas
ať je brzy v pořádku
Karja jo, taky si rikam když dám za 1 kalhoty 350, v druhém kole to vynosi krtek a pak to ještě pošlu za 150 na vintedu dál, tak mi tech peněz vážně není líto. Jen já to mám komplikovanější kvůli vzorům, takže vždy nechávám šít jedny v holčičím a druhé v chlapeckem designu ![]()
Potrefenáhusa Ja se zase tesila do zoo. No mladeho muze zajimala jen ta zelena vozitka a pan udrzbar.
Ja som už asi patoro Unuo softsheliek kúpila na modrom koniku.
Len U nas uz se chodi! Od minuleho tydne
Takze v praxi to vypada tak, ze dite venku jeste moc nezvlada nerovny teren, takze jde vedle kocarku a rve, do kocarku nechce a rve, a sam jit taky nechce
Ale je to vazne bozi, na chuzi jsem se uz tesila
mene teda na vyber prvnich bot, to nas teprve ceka, ted chodi v capaccich, nebo softshellovych navlecich, jesteze se udelalo teplo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí