Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 24. března 2022 21:33
Reakce na Sairon:

Prosimvas jak se tu řešily ty červený olezlý ruce, čím jste to.mazaly? A leskly se u vás ty červené fleky?

​Bambuckým máslem. U nás se neleskly, jen hrozně hrubé a červené ruce, jak struhadlo. Už je to skoro dobré, mažu to cca týden. 

Online rasaNori
8850 příspěvků moje polička 24. března 2022 21:33

Sairon lipobase, a pak cosi od astridu na ruce s materi kasickou. Nicmene u nas novinky, ruce ji zacaly v tech mistech exemu praskat. A do toho mala ma uz vic jak tyden praskly spodni ret, primo uprostred. 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 24. března 2022 21:58

dzizisketa To mě hrozně mrzí, snad už brzo bude dobře a budeš si užívat klasických mateřských starostí, jako nevyspání, nudle, sourozenecky hastereni apod.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 24. března 2022 22:04

rasaNori na tohle jsou vitamíny skupiny B, na ty rty konkrétně Riboflavin. Ale jestli to má hodně, tak bych jí zkusila vzít k doktorce. Mně jednou nechala namíchat v lékarně nějakou mastičku, když jsem měla úplně hnusně prasklé koutky. Zabrala hrozně rychle.

Online rasaNori
8850 příspěvků moje polička 24. března 2022 22:06

Evaeva ja ji to vzdycky zalecim, ale ona jak se dojima porad, tak u toho vzdycky tak ohrne tu pusinku a tim ji to zase rupnek doktorce je vezmu v pondeli, tenhle tyden byl pracovne tak na houby, ze jsme byli radi ze jsme radi.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 24. března 2022 22:10

rasaNori no starší má lišej kolem celé pusy, jak měl tu rýmu. Jenže ta už 14 dní nestojí za řeč, ale on si to pořád olizuje

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 24. března 2022 22:15

Myrtila To je skvělý!(řeknu synovi,že malej Myrtila už ťape sám, třeba ho to rozchodí)A boty zatím ignoruju, ještě chvíli to nebudu muset řešit (a pak sem budu chodit pro rady, který tu zazněly už aspoň devatenáctkrát).

Online rasaNori
8850 příspěvků moje polička 24. března 2022 22:19

Len ja dneska objednala starsi nove goretexy, sandale keeny a slusne sandalky, a 4 tis v haji:D

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 24. března 2022 22:23

rasaNori Polejvá mě horko, jenom to čtu

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 24. března 2022 22:38

dzizisketa docitam a teda zatrnulo mi. Doufam, ze se uz zacinas hojit a muzes mit aspon na chvilku holcicku u sebe. Preju rychlou rekonvalescenci a jen mirne narocne miminko, kdyz ne rovnou model pro zacatecniky.

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 24. března 2022 22:40

Mladší dnes obula tenisky a že prý malé. Tak mě to čeká taky. Všechny kalhoty má do půlky lýtek. Takové děti z chudobince mám.

Online rasaNori
8850 příspěvků moje polička 24. března 2022 22:50

Len a jeste ji potrebuju koupit nejake nizke kecky:D

Online Evaeva
příspěvků moje polička 24. března 2022 23:26

continuity prosím tě, ségra za dva roky vyrostla snad o dvacet centimetrů. Mamka jí koupí třeba pyžamo a za dva měsíce ho má jak po mladší sestře. Zrovna jsem se jí na horách smála.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 24. března 2022 23:28

rasaNori no lítá to pěkně. A ty jejich boty stojí stejně, co moje (nebo i víc)

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 24. března 2022 23:31

Evaeva uz se celkem těším, že jim začnu nakupovat v dámském.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 24. března 2022 23:34

continuity hodně štěstí! Ona je hrozně hubená, takže momentálně jí dámské nesedí a dětské už je jí kolikrát krátkéMimo to má ještě i dětský vkus, takže ani ty trička si tam kolikrát nevybere.

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 24. března 2022 23:36

Evaeva zatím jsme u bot.

Sukni jsem zužovala.  

Online Evaeva
příspěvků moje polička 24. března 2022 23:38

continuity jo, to jo, boty půjdou

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 25. března 2022 03:11
Reakce na Jimik:

​My máme od Dupeta softshellový overal a je to nejpoužívanější součást oblečení. Přes zimu jsem pod to dávala merino overal a teď na jaro je to bez něj akorát. Máme 74-80-86 a za mě nejlepší investice do oblečení na juniora. 

​my ještě strašně moc používáme jejich silnejsi merino triko, dite to nosilo celou zimu jako svetr skoro kazdej den ven, ani by snad na letošní zimu jinou střední vrstvu nepotřebovala, to jejich merino je hrozne prijemny. Máme i leginy, ale jak furt lezla po čtyřech, bylo mi trochu lito je ji dávat 

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 25. března 2022 06:34

Evaeva On neni tak vysoko, ja jsem tak mala a mam vetsi ram nez bych potrebovala. Ta sedacka se pridelava na predstavec k riditkum:) jinak na hristi sme stravili dlouho, proste to byl program na cely odpoledne, no:)