MPLee 711990 moc vás tlapkám kvůli migrénám. U mě bylo těhotenství jediné období zcela bez nich..!
A navíc se po porodu už nikdy nevrátily v původní síle. ![]()
Přeju, ať vám taky dají pokoj..!
Vše o těhotenství a dětech
Pavlena u me teda po porodu v plny sile, dokud jsem kojila tak jakz takz, ale potom i pres antikoncepci(kojici) cista hruza. Ted uz beru "normalni" antikoncepci a vypada to, ze to pomaha! Mam to uplne zjevne vazany na cyklus, bohuzel:(
Karja jo, pásek a rukávky jsou nejlepší kombinace. Jeden pásek mám ještě po nás. No vzhledem k tomu, že starší odmítá vlézt do vody hlubší než po kolena jinak než, že se mně křečovitě drží a mladší naopak už plave jen v rukávkách, tak další asi nebude potřeba![]()
MPLee já bych prumbla tu zadní, staršího to bavilo, kočárek už dávno neměl. V kočárku je nespokojená, i když běžíš? To jsou u nás nejradostnější okamžiky, když běžím na autobus![]()
Na kole pojede muž rychleji, tak je víc na co koukat.
711990 já taky spojitost s cyklem, dodnes. Ale asi mi hodně škodila právě antikoncepce, já ji brala vlastně od mládí až do těhotenství. Pak jsem učinila jeden pokus a hned první měsíc užívání byla po asi 8 letech migréna i s aurou, fuj, takže antikoncepce letěla. Od té doby zas dobrý..
dzizisketa dúfam, že budeš čoskoro pri sile![]()
Jimik Potrefenáhusa Takový ten, jak se na něj ty polystyreny navlikaji,vze to má několik prostě těch kosticek. Ten užil ještě teď synovec plavec v sedmi letech u moře, k takovýmu jištěni do vln
Evaeva právě že jo, když běžíme nebo jedeme na bruslích, stejně křičí Ťap a snaží ze vystoupit
711990 Pavlena já je mám taky hormonální. Po porodu s kojicí antikoncepcí jsem měla za ten rok snad jednu? Ale ty první 3 měsíce těhotenství to bylo peklo i minule. Jen jsem byla zodpovědná sama za sebe a prostě jsem zalezla do postele a umírala. Dneska jsem teda taky odvolala muže z práce a pak je vyexpedovala s dcerou do zoo. Snad se vrátí až večer, i když teda trochu mě mrzí, že tam nejsem s nima. Jako zázrakem mi aspoň v těhotenství zabírá paralen, který byl dřív uplně bez efektu.
MPLee tak to jo! Tak uvidíš, jaké to bude s tou přední.
S migrénáma tě teda lituju, první trimestr nestojí za nic i bez nich.
Mohučanka místo Fili kupuji Lurchi, jsou i o pár stovek levnější. Ale teda nějak extra vzdušné ty jejich sandály nejsou.
Moje ségra navrhla na skolkovem rodičáku aktivitu, tvoření s dětma někdy odpoledne a pak se to proda na jarmarku. No tak to fakt bude, už je pozvánka. A doma mi říká ,,hele to já nejdu když to bude po tridach, já si tam s těma svejma matkama vůbec nerozumím,,. Jako ta mě fakt baví:-D. Jako ono by to vážně nebylo, kdyby to tam nenavrhla:-D
Sairon já blifestyle, tedy zatím jen zimní a teď tenisky, ale ty dcera ještě nezkoušela. U Lurchi jsem se dočetla, že úplně nejsou na hubený kotník. Sandály mají blifestyle vpodstatě úplně uzavřené.
Mohučanka nestraš s hubeným kotníkem
já byla ráda že mám značku a můžu prostě jen kupovat postupně větší velikosti. Teď abych začala přeměřovat kotník - jak se pozná tlustý kotník u tříleté holčičky? ![]()
edit. už teď mám trochu tik v oku když zaslechnu "vysoký nárt". Krtek má taky úzkou nohu, takže teoreticky by mohl dědit, ale asi má vysoký nárt, což jsem odvodila z toho že se mi špatně obouval do zimní bot, u kterách jsem pak našla poznámku že "nejsou vhodné pro vysoký nárt" a uplně nevím jak s tím naložit.
Sairon snadno, z té boty vypadne, i když je zapnutá. Noha v kotníku v botě kloktá...Jestli to neznáš, nemáš problém ![]()
Mohučanka A muze ten hubený kotník vadit i v nízkých teniskach? Teď právě celim jednomu takovýmu vypadávání z bot:-D
Karja jo, okraj tenisek by měl kotník (nohu pod kotníkem) obepínat, aby noha nekloktala a aby bota seděla pevně v patě. Ale já jsem na to přísná, dcera bojuje s vpadávajicími kotníky a já bojuju s ní, aby cvičila.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí