Nemerim. Ted v tech starych litala doma, tak jsem osahala palec a zjistila ze to bude chtit vetsi, tak jsem koupila 29. Protoze ty co ma ted je 27/28. Ja ji tak kupuju boty bezne![]()
Vše o těhotenství a dětech
betsey u nás nedávno Ríša prohlásil, když se zase nebyl schopen vypravit, "dnes budeš muset jít sama".
.
Ale na bolavý krk bych neskočila, o tom, koho co bolí, u nás rozhoduju já. ![]()
Ale na bolavý krk bych neskočila, o tom, koho co bolí, u nás rozhoduju já.
Presne. Nekdy to sice uplne pravda neni ale to nevadi
betsey u nás nedávno Ríša prohlásil, když se zase nebyl schopen vypravit, "dnes budeš muset jít sama".
.
![]()
Pinot Noir syn zatím vůbec není schopný ty bolístky popsat
když mu něco je, a já se ptám, co ho bolí, odkýve skoro všechno.
Ale ráno má u nás pevně v rukou tatínek, ten žádné zádrhely nepřipouští, akorát třeba nemůžou najít čepici.
betsey a to vam nepropadne jidlo, kdyz do skolky nedorazite?
Pinot Noir Candance no ja som jej ani neverila, že ju bolí hrdlo, resp. ak ju aj bolelo, bolo to len chvíľkové z plaču v kombinácii s behom (museli sme fakt švihať), akurát som si myslela, že do tej škôlky už ani taká urevaná nechce ísť, tak som akceptovala, že chce ísť domov. Vlastne je to nakoniec naozaj moja vina ![]()
moora prepadne
moora u nás se odhlašuje až do osmi. Ale tak je to 60 korun, to oželíš. Ale máme ho pak zase přihlásit, když se vrací po nemoci, a to se mi povedlo tak jednou. Vždycky si vzpomenu v půl deváté (má to být taky do osmi) a říkám si, tak snad syn dorazil včas, aby ho ještě přihlásili. Ale zatím mu vždycky najíst dali![]()
betsey to by mi bylo fuk, jestli chce jit urvana. Jsme pred skolkou a basta.
Evaeva my musíme odhlasovať najneskôr do 13:00 predošlého dňa. Keď nestihneme, môžeme si po obed prísť, ale to som bola raz, škoda špiniť misky. U nás je to 1,60 eur
betsey Nám školku naštěstí zavírají až v 8:45, jinak bysme takhle asi taky dopadali :o)
betsey to je docela brzy, do 13, většinou začne být nemocný až večer. Pro oběd si taky můžeme přijít, ale jen první den
nikdy jsem to nevyzkoušela.
Candance u nás by to vybírání byla cesta do pekel, ještě v kombinaci s těmi nemocemi. Jestli odchodil půlku
Ráno nechce jít skoro nikdy, akorát když je divadlo nebo tak něco. On je doma spokojený, ale školka mu prospívá.
Evaeva ani dcery, ani do skoly, ani na krouzek, ani na vylet.
Rev a rev a potom rev a rev pri ceste domu.
Ještě kupuješ boty?![]()
Já tady vyděsila celou JIP a pak i operatéry, prý to bylo fakt hnusné. No ale teď už jsem v rámci možností OK, ale pořád na JIP. Nicméně dítě je naprosto zdravé a dokonalé.
dzizisketa dost na tebe poslední dny myslím, čím sis prošla. Doufám, že se ti daří v rámci možností rychle regenerovat. Přeju ti, ať zas brzy skáčeš přes kaluže (nebo drandíš skrz ně s kočárem s Rosťou a pejskem). ![]()
rasaNori aha, tak nic. Dcera z nich právě vždycky vypadávala, ale teď se jí možná trošku noha rozšířila, tak jsem si říkala, že bych to porovnala s vámi
kupovala jsem jí filii, ale přestali je vyrábět.
dzizisketa nojo, furt
zrovna jsem se vrátila ze zásilkovny, kde jsem vyzvedla tenisky a holínky. Už i manžel - kliďas je ze mě nervózní! ![]()
Držím palce na další zotavování a jsem ráda, že holčička je 100% zdravá ![]()
dzizisketa teď už ta rekonvalescence určitě půjde dobře. Mamka hodně odnesla ten poslední porod, ale jakmile jí konečně dali do kupy, už to šlo rychle.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí