Mohučanka keeny jsou hodně široké, mi přijde. Já včera vracela asi deset párů, nicméně jarní boty máme pořešené
akorát staršímu přes zimu skoro nevyrostla noha, tak se trochu bojím, že je bude mít tak na měsíc ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Ja mám kopec balíčkov na pošte, dúfam, že ich stihnem vybrat do tých 18 dní od uloženia ![]()
dzizisketa no, jsi tu dost populární. i sanitář referoval, že už je ti líp, že máš dobrou náladu :) tak ať se rychle hojíš
Evaeva já se taky obávám, že jsou široké, ale naděje umírá poslední
teda asi právě umřela. Snad se do léta ještě něco objeví.
Mohučanka a potřebuješ vyloženě takovéhle sportovní smáčivé? Mně jinak dostatečné přijdou i normální, když mají tu krytou špičku. Podle mě je na sandály ještě brzy, řekla bych, že se zatím doprodávají loňské kolekce.
dzizisketa Tak teď už bude jen líp a líp po těch koktejlech do žíly, hlavně, že je maličká v pořádku;-)
Evaeva no brzo, loni na začátku cervence jsem slyšela prodavacku, jak se vysmala pani, co sháněla kruh nebo rukavky na plavání...prej To jste měla přijít v březnu!
kdo by kupoval v létě věci do vody, ze jo![]()
Potrefenáhusa A máš je už koupený? Jednoznačně rukávy a pásek a ten pásek se blbě shání:-D to fakt jo:-D
Potrefenáhusa
ale boty teprv navážejí jarní
Evaeva vůbec nepotřebuju právě keeny. Beru cokoli vzdušnějšího, v čem se dcera nezabije. Včera jsem projela pár eshopů a nic, tak si říkám, že se třeba v dubnu ještě něco objeví.
Karja v dekáči ho nemají?
Evaeva majú ale taký čudný, resp trocha iný ako bežné vidavam.
Evaeva V dekaci vloni neměli ten správný letos jsem ho tam taky nezahlédla. Ale na začátku léta se dá ještě někde objednat. Já mám radši ten pásek bez rukávů. Jakože ty tam dodám ty nafukovací. Je to pro bezpečné plavání fakt nejlepší. Dá se v tom dost aktivně hýbat a nemusíš mít oči jako ostříž,;-)
Karja A který je ten správný?
Mohučanka a ty nike sunray? Ale pravda nijak extra vzdušné nejsou.
711990 to je paráda! No muž mezitím donesl zadarmo zadní Hamax, že vyzkoušíme tu. Ale dcera nechce být ani v kočáru když nespí nebo nejí. Ta přední by se jí stopro líbila víc. O vílendu jdeme na for bikes, snad je tam budou mít, omrknem je a muže na ní přesvědčím. Jinak teda já letos fakt nemám ambice s pupkem ještě vozit dítě, takže to nechám na něm
A za rok asi budu mít stejný problém jako ty. Nestihla jsem zhubnout po dceři a už zase kynu
A stěžuju si na šílené těhotenské migrény. S batoletem doma mají ty výpadky vidění ještě větší grády. Ať už je konec 1. Trimestru, pak už jsem na ně tak netrpěla.
Karja nakoupila, ale přesně jsem si minulej tejden rikala, ze už je asi cas
taky se pripojuju s dotazem, kterej je ten spravnej
MPLee tak ty by byly dobrý, ale potřebuju velikost 31 a ta se teď nedá sehnat. Teda dá, ale jen v černé nebo tmavomodré, ne ty fialové, a to dítě už do svého oblékání a obouvání bohužel dost kecá ![]()
MPLee hamax! To je tá, čo máme my. Som zvedavá ako s ňou budete spokojní
MPLee Tyjo migreny te lituju, snad se to brzo zlepsi, taky jsem mela hrozne moc v 1.trimestru a pomohla mi teda navsteva neurologie, ackoliv dost prudili a nechtelo se jim resit tehotnou. A se sedackou uvidite, treba se ji bude libit i vzadu:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí