Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 20. dubna 2022 14:34

rysamona Tak to zkusím, tohle je podes! Naše doktorka je děsna, to dřív člověk umre, než se tam dovolá. To je anabáze na několik dní. Mobil nemá. 

Offline dzizisketa
8989 příspěvků moje polička 20. dubna 2022 14:37

Vari 

My se fotili venku, takže všichni oblečení. Mně se ta klasika newborn nelíbí, ale chtěla jsem mít miminko ještě jakžtakž čerstvé dokumentované. I s Rostíkem jsme se tak fotili. Ale jinak k fotografovi teda nechodíme.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 20. dubna 2022 14:55

Vari já mám prvního asi že tří měsíců, to mi přišlo akorát. Jenže to jsem nestihla, pak byly ty lockdowny,... Teď bych chtěla nějaké venkovní fotky.

Offline continuity
43198 příspěvků moje polička 20. dubna 2022 14:55

Karja levopront.

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 20. dubna 2022 15:03

continuity A sirup? Ten jsem měla, jako po třech dnech se mi to změnilo na ten vlhký, ale teď jsem zase u toho suchyho kašle, ale mnohem horšího;-/. Potřebuju nějakej pořádnej dryák. 

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 20. dubna 2022 15:05

Karja cpu to tu porad a vsem :)) tymianovy sirup. Za 2 dny budes odkaslavat hleny. Na noc neco na zklidneni. To pouzivam stoptussin+fenistyl kapky. Doporucila mi to uz detska, pouzivam to i ja. 

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 20. dubna 2022 15:17

Lamicka A jo, sakra, nemam tymián!

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 20. dubna 2022 15:44

Zkusila jsem dnes u naší dětské udat děti od Kariny, ale ta bohužel přislíbila starostovi péči o 25 rodin, co tu brzy pristanou. Tak mě mrzí, že tohle zrovna nevyslo:( 

Malá má nízké crp, ale pořád horeckuje. V pátek si dáme opacko a pak uvidíme co dál.

Offline continuity
43198 příspěvků moje polička 20. dubna 2022 15:51

Karja no a už ti nepomáha? On mi přijde dobrý, že trochu i pomůže odkaslavat. 

Offline letfenixa
10906 příspěvků moje polička 20. dubna 2022 15:52

Boli sme na zápise

Predchádzal tomu plač, že nikam nejde. Nechcel tam rozprávať,  len ukazoval. Spravil všetky úlohy správne.  Nakoniec povedal sotva pocutelnym hlasom sibi ryby, .... 

Ale že špeciálna pedagogička mi povedala,  dúfam že ho nedavate do školy videla že na začiatku nič a ku koncu, tj po 10 minútach už aj jakž takž komunikoval. Potrebuje si zvyknúť na prostredie a ľudí. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 20. dubna 2022 16:01

letfenixa a to byla speciální pedagožka z té školy? Byli jste i někde jinde? Usuzovat z takové chvilky.

Offline letfenixa
10906 příspěvků moje polička 20. dubna 2022 16:04

Evaeva áno,  to bola špeciálna pedagogička pracujúca priamo na škole. To sú naozaj všetky deti extroverti? Ja sama mám takých tichých piatakov a siestakov, veľa ich musím podporovať.  Čo myslíš tým inde?

Online Evaeva
příspěvků moje polička 20. dubna 2022 16:06

letfenixa prosím tě, ségra byla přesně taková. Po deseti minutách možná pozdravila, rozhodně by s nimi nekonverzovala. Myslíš, že by ho kvůli tomu mohli nevzít? Nebo ho jen odešlou na vyšetření?

Online Evaeva
příspěvků moje polička 20. dubna 2022 16:08

letfenixa myslela jsem, jestli jste byli normálně na vyšetření. Nebo co říkají ve školce?

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 20. dubna 2022 16:12

Karja bromhexin kapky (ne tablety), tu max davku. na me funguji jenom dryjaky a tento volne prodejny jediny:-)) a brat dokud to neprejde nebo dokud nedostanes antibiotika. btw ta tva mudr  to je ta co nepousti pacose dovnitr, nebo proc tam nejdes?

Offline continuity
43198 příspěvků moje polička 20. dubna 2022 16:15

letfenixa tak introvert a nemluvit jsou dvě různé věci. Starší je introvert, ale prosadit se v kolektivu umí odjakživa. Vůbec to s tím nesouvisí.

Je to tvoje kolegyně? Třeba kdyby si s ním popovídala?

Já mám takové v kolektivu tiché to druhé dítě a zpětně si říkám, že ten odklad mohla mít. 

Offline letfenixa
10906 příspěvků moje polička 20. dubna 2022 16:15

Evaeva po depistazi to tiez riešili,  ja som s nim bola vlani na jar, tj v necelych 5 rokoch na poradni, u byvalej kolegyne, ona ho rozhovorila hrou cez lego, viackrat sme neboli, lebo mal tu boreliozu a bol kvoli tomu viackrat chory.  Vtedy mi povedala, ze je úmerný veku. Teraz mi jej kolegyňa povedala, že teda by bolo vhodné mu nájsť menší kolektív,  čo tato naša vybrata škola spĺňa. Tam, kde ja učim,  sú vždy naplnené triedy.

Ešte sa ma pýtali, či za mnou v škôlke plače. Hovorím,  že neviem, že nikto mi to nepovedal. 

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 20. dubna 2022 16:15

viktorka_od splavu Hele a ten bromexin je spíš na hlenovitý kašel ne? Ta moje Mudr. nepousti pacose dovnitř ani normálně snad, jako to je fakt případ. Navíc jsou nemocné i děti a sambo, a tam je to na x hodin. 

Offline letfenixa
10906 příspěvků moje polička 20. dubna 2022 16:18

continuity a prečo myslíš, že mala mať odklad? Syn je taký,  bez zmeny v čase. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 20. dubna 2022 16:19

letfenixa hm, no přijde mi divný usuzovat z takové chvilky, jestli odklad ano nebo ne.