rysamona Tak to zkusím, tohle je podes! Naše doktorka je děsna, to dřív člověk umre, než se tam dovolá. To je anabáze na několik dní. Mobil nemá.
Vše o těhotenství a dětech
My se fotili venku, takže všichni oblečení. Mně se ta klasika newborn nelíbí, ale chtěla jsem mít miminko ještě jakžtakž čerstvé dokumentované. I s Rostíkem jsme se tak fotili. Ale jinak k fotografovi teda nechodíme.
Vari já mám prvního asi že tří měsíců, to mi přišlo akorát. Jenže to jsem nestihla, pak byly ty lockdowny,... Teď bych chtěla nějaké venkovní fotky.
Karja levopront.
continuity A sirup? Ten jsem měla, jako po třech dnech se mi to změnilo na ten vlhký, ale teď jsem zase u toho suchyho kašle, ale mnohem horšího;-/. Potřebuju nějakej pořádnej dryák.
Karja cpu to tu porad a vsem :)) tymianovy sirup. Za 2 dny budes odkaslavat hleny. Na noc neco na zklidneni. To pouzivam stoptussin+fenistyl kapky. Doporucila mi to uz detska, pouzivam to i ja.
Lamicka A jo, sakra, nemam tymián!
Zkusila jsem dnes u naší dětské udat děti od Kariny, ale ta bohužel přislíbila starostovi péči o 25 rodin, co tu brzy pristanou. Tak mě mrzí, že tohle zrovna nevyslo:(
Malá má nízké crp, ale pořád horeckuje. V pátek si dáme opacko a pak uvidíme co dál.
Karja no a už ti nepomáha? On mi přijde dobrý, že trochu i pomůže odkaslavat.
Boli sme na zápise ![]()
Predchádzal tomu plač, že nikam nejde. Nechcel tam rozprávať, len ukazoval. Spravil všetky úlohy správne. Nakoniec povedal sotva pocutelnym hlasom sibi ryby, ....
Ale že špeciálna pedagogička mi povedala, dúfam že ho nedavate do školy
videla že na začiatku nič a ku koncu, tj po 10 minútach už aj jakž takž komunikoval. Potrebuje si zvyknúť na prostredie a ľudí.
letfenixa a to byla speciální pedagožka z té školy? Byli jste i někde jinde? Usuzovat z takové chvilky.
Evaeva áno, to bola špeciálna pedagogička pracujúca priamo na škole. To sú naozaj všetky deti extroverti? Ja sama mám takých tichých piatakov a siestakov, veľa ich musím podporovať. Čo myslíš tým inde?
letfenixa prosím tě, ségra byla přesně taková. Po deseti minutách možná pozdravila, rozhodně by s nimi nekonverzovala. Myslíš, že by ho kvůli tomu mohli nevzít? Nebo ho jen odešlou na vyšetření?
letfenixa myslela jsem, jestli jste byli normálně na vyšetření. Nebo co říkají ve školce?
Karja bromhexin kapky (ne tablety), tu max davku. na me funguji jenom dryjaky a tento volne prodejny jediny:-)) a brat dokud to neprejde nebo dokud nedostanes antibiotika. btw ta tva mudr to je ta co nepousti pacose dovnitr, nebo proc tam nejdes?
letfenixa tak introvert a nemluvit jsou dvě různé věci. Starší je introvert, ale prosadit se v kolektivu umí odjakživa. Vůbec to s tím nesouvisí.
Je to tvoje kolegyně? Třeba kdyby si s ním popovídala? ![]()
Já mám takové v kolektivu tiché to druhé dítě a zpětně si říkám, že ten odklad mohla mít.
Evaeva po depistazi to tiez riešili, ja som s nim bola vlani na jar, tj v necelych 5 rokoch na poradni, u byvalej kolegyne, ona ho rozhovorila hrou cez lego, viackrat sme neboli, lebo mal tu boreliozu a bol kvoli tomu viackrat chory. Vtedy mi povedala, ze je úmerný veku. Teraz mi jej kolegyňa povedala, že teda by bolo vhodné mu nájsť menší kolektív, čo tato naša vybrata škola spĺňa. Tam, kde ja učim, sú vždy naplnené triedy.
Ešte sa ma pýtali, či za mnou v škôlke plače. Hovorím, že neviem, že nikto mi to nepovedal.
viktorka_od splavu Hele a ten bromexin je spíš na hlenovitý kašel ne? Ta moje Mudr. nepousti pacose dovnitř ani normálně snad, jako to je fakt případ. Navíc jsou nemocné i děti a sambo, a tam je to na x hodin.
continuity a prečo myslíš, že mala mať odklad? Syn je taký, bez zmeny v čase.
letfenixa hm, no přijde mi divný usuzovat z takové chvilky, jestli odklad ano nebo ne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí