Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 20. dubna 2022 08:52

rasaNori ach jaj, skončí to niekedy?

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 20. dubna 2022 08:58

Sairon ty jo, to zní, jako bych opravdu potřebovala, aby do té školky nastoupila letos, v září bude mladší půl roku, tak by to akorát vyšlo.... Ale já věřím, že věci se dějí přesně tak, jak mají, takže to určitě bude to nejlepší, ať to dopadne jakkoliv .

Mohučanka viď. Víc si myslím, že je to povahou než přístupem, starší po probuzení v kočárku plakala, tahle klidně kouká nebo usne znovu. Mám fakt kliku!

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 20. dubna 2022 09:01

betsey rasaNori to je proste udel malych deti. Setkvaji se s ruznymi bacily a buduji imunitu. Ja byla ve skolce nemocna nonstop a od 1.tridy nic.

Dcera byla ve skolce taky co 2 tydny doma, od 1.tridy nic. Ale ji i zjistili alergie a pomaha ji brusleni. A taky mi dr.rekla, ze proste musi zacit obcas chodit i se slabsi rymou, protoze jinak to neskonci nikdy. Ja ji vzdycky stahla a nechala doma, dokud mela naznak kasle nebo sople. Ostatni deti chodily i tak. A ona to pak hned zase chytila.

Je pravda, ze to bylo pred Covidem. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. dubna 2022 09:10

Sairon u nás drží siestu oba, starší poslouchá audio, ten klid je super. Mně teda povídání nevadí, když nevyžaduje interakci, ale vadí mi, když je hluk.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. dubna 2022 09:14

Candance u nás to ale není žádná slabší rýma, skoro pokaždé začnou teplotou. Teď má jeden žlutou rýmu a kašel a druhému otírám nos co tři minuty. Do toho máme s mužem střevní chřipku, lazaret hadr. Letos je těch nemocí víc než dřív, ale doufala jsem, že to skončí do Vánoc, ne že to budu řešit ještě v lednu. Moje máma si teda nepamatuje, že bysme byly tolik nemocné. Ale díky bohu, že to není nic vážného.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. dubna 2022 09:15

Anema moji po půl roce přestali spát v kočárku, takže to by školka naopak komplikovala, když prospali třeba pět hodin denně, ale muselo to být v postýlce.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 20. dubna 2022 09:36

Anema betsey já myslím, že to musí být vrozená vlastnost. V postýlce přes den taky spí tu půlhodinu, ale kočárek je zatím jistota, naštěstí nemusí jet. Raději nebudu psát, jak spí v noci, abych to nezakřikla

Offline Pinot Noir
29933 příspěvků moje polička 20. dubna 2022 09:45

Trampové. Mají stan, kytaru, Ríša pry zrovna peče na ohni Lego-husu.

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 20. dubna 2022 09:56

rasaNori My máme aktuálně rozloženej gauč a chcípame na ním všichni ctyri. Já se teda budu muset asi vydat k doktorovi na zastavení toho kašle, u holek pozoruji mírne lepseni se.  

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 20. dubna 2022 10:04

Karja já si akorát stihla udělat kafe, než si mě malá vyžádala. Takže tu od půl 9 spí na gauči a já nemůžu nic dělat, protože potřebuju aby se vyspala

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 20. dubna 2022 10:09

Pinot Noir tohle je hrozně vděčný! Naše mívají holčičí bunkr na spodní palandě. Malý polštářky, noční světýlka, panenky a občerstvení (ovoce)...

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 20. dubna 2022 10:19

Pinot Noir bunkry jsou nej. Mozna sni Viktor i tu husu

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 20. dubna 2022 13:21

Anema ty máš zas větší rozestup, takže máš holčičku rozumnější.  U nás  se sešlo combo nejintenzivnejsiho období vzdoru a absolutně neriditelneho, rychlého  a po všem sahajiciho mimina. To prostě nešlo zvládnout ten den v pohodě

Edit.  A covid ještě,  tj pořád zavření doma 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. dubna 2022 13:25

Sairon jo, to bylo pro staršího těžké prozření, když se mimino začalo pohybovat. Duševní klid nám zachránilo, že mu nevadilo hrát si sám ve svém pokoji. A malý se kupodivu celkem (za několik měsíců třeba;)) rychle naučil, že bráchy věci se neboří. Což teda nechápu, protože jinak se do teď nenaučil skoro nic.

Online dzizisketa
8989 příspěvků moje polička 20. dubna 2022 13:36

Minulý pátek jsme měli focení Šárky jako ještě trochu novorozence, a někdo byl z celé akce vyloženě nadšený

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. dubna 2022 13:37

dzizisketa no já se k focení nového přírustku odhodlávám už ty dva roky

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 20. dubna 2022 14:03

Evaeva Tak to jsem lepsi, ja to stihla tesne pred jejich prvnima narozeninama. :-D Ale newborn jsem ani v planu nemela, fotit ty stazeny kraliky mi prislo divny a pak prisel lockdown cislo asi deset, takze to ani moc neslo.

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 20. dubna 2022 14:22

Eee co pomáhá na takový ten zachvatovy neproduktivní kašel u dospělého? Volne prodejného? Chtěla jsem nějakej dryák od doktorky napsat, ale te se snad dovolám nejdřív v květnu asi. 

Offline rysamona
1112 příspěvků moje polička 20. dubna 2022 14:32

Karja bez předpisu mi pomohla cibule s cukrem. V těhotenství mi kodein nepredepsali a tohle fakt pomohlo. 

Offline rysamona
1112 příspěvků moje polička 20. dubna 2022 14:33

Karja ještě mě napadlo, reaguje doktora na SMS? Já takhle minulé poprosila právě o ten codein a za chvíli přišel recept