Mrakoplas dakujem, 2 tyzdne som tu prekracovala zbalene kufre tak dufam ze fakt uz odletime. ale ako sa hovori ze vsetko zle je na nieco dobre tak som aspon mohla vidiet svoju neterku uz druhy den po narodeni ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Anema to je škoda. Já bych podala přihlášku a porozhlédla se po okolí po nějaké dětské skupině. Je možné (a docela pravděpodobné), že se během roku nějaké místo uvolní, někdo se přestěhuje, dítě si zatím nechá doma,...
My jdeme na otevřené dveře příští středu a taky mám trochu obavy.
Ruce vzhůru!
Upřímně nevím, zeptám se![]()
Ale co jsem se chvíli před porodem na hřišti bavila s maminkou Mili z cvičení - je taky učitelka v mateřince - tak říkala, že je fajn, že tam by dítě dala. A kamarádka si chválí i Jažlovickou, ta je pod Penny Marketem.
Anema chápu! Nevím, jak je to u vás, ale u nás mužou děti podat přihlášku asi na tři školky, takže část z těch 75 může mít přihlášku i jinde. Já bych vzala v úvahu, jestli do té jiné školky budeš ochotná děti vozit x let.
dzizisketa
takhle spali oba moji kluci
dzizisketa Nununu, dobry den, pujde nekdy slecna ven? (treba do clovickova, az si troufnes? Malymu by se tam urcite urcite libilo...)
Anema já je mám od dvou let, ale v miniškolce na dvě dopoledne
Můj mladší tam zůstane i příští rok. Určitě jí nic neuteče, ale jestli máš v okolí něco podobného, zkusila bych to. A tu přihlášku určitě podej, minimálně o vás budou vědět.
Tak se nám lazaret rozrostl o maloumalou a samba....no to jsem zvědavá co naši, ti se drží zatím statečně.
Anema Aaale podej si přihlášku a asi zkus i další zařízení. Vypadá to že moje malamala půjde až ve třech a třičtvrtě. Noo to mi taky přijde dost, ale už jsem si na tu myšlenku že ještě budeme rok doma zvykla.
Karja Oni ti ji nakonec nevezmou?
Karja starší šel do státní ve třech a tři čtvrtě a stejně s tím má co dělat. Ale ty máš ty holky jiné. Každopádně mi to nepřijde pozdě.
Asi mám komlex z vás všech tady, co už máte děti ve školce nejmíň od dvou let
no jako má to něco do sebe![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí