Gatita neboj, bude to dobry. To zkoumani muj syn taky nesnasel, ve skolce si strasne dlouho nemohl zvyknout a nikdy tam nechodil moc rad, ale do skoly zaplul uplne v pohode.
Vše o těhotenství a dětech
Gatita podle toho co píšeš, mi přijde, že bude ok. Ono právě stačilo počkat půl roku a je to úplně jiný příběh.
Gatita moc dekuji, ze sis vzpomnela! Je super, ze jste se trefili a hlavně, ze skoroškolák je spokojený. Synovi se ty lego moc nelíbily, což mě překvapilo, takže asi zkusíme ten topgal, ještě jsem se nerozhodla, nějak nejsou kapacity. Jedeme třetí den horečku 40 a brutální kašel, teď jsme s mužem byli šťastní, ze mu chutná a snědl celou porci br.kaše s mrkvi a drůbeží maso, no vydrželo nám to do posledního sousta, pak to všechno letělo brutálním obloukem ven, takže mi dítě hubne před očima, panadol mu nezabírá, 3 dávky nurofenu na den jsou málo, menší ho toho dost vymrzuje, neb se nudí, chodím do práce, dnes jsem sama zvládla dva ty zápisy do ZŠ, což bylo hrozne divné a smutné, plus se teda opravdu necítím stoprocentně a jestli bude dnes další noc se třemi hodinami spánku, tak už to asi bude hodně zle
konec fnukaciho okénka, pardon vsem.
Malenge strašně moc ti rozumím a soucítím ![]()
continuity áno, odklad nie je hanba. Ja však vidím tých odkladovych na 2.stupni a je to sakra poznať. Čo teraz mám deviatakov, ti už (správaním) vôbec nepatria na ZS.
Plakal, place zo všetkého, čo nepozná- karneval v škôlke, dielnicky, .... A potom si pochvaľuje, že dobre, že tam išiel. V škôlke vo svojej triede, a to ma za tri roky tretí kolektív, funguje.
A teda tá pani učiteľka, čo s ním zápis robila, bola ultra milá. Vôbec teda neviem, ktorá bude jeho triedna, ale z 2 možných som si vybrala tú, na ktorú som mala len kladné referencie.
Pinot Noir dekuju
co u vas? Taky bída? Viktor se asi ještě neosypal, viď?
Gatita syn práveže už vlani hovoril, že bude chodiť do kvietkovanej školy, my ju máme hneď pri dome betsey môže potvrdiť, chodíme tam voliť a na školské ihrisko sa chodíme často hrať. Je asi 4-krat menšia ako škola, v ktorej pracujem. Teraz mi písala naša riaditeľka, ze už dnes máme zapísaných 63 prvákov a ešte je zápis zajtra. Tu na tej našej škole bývajú aj polovičné počty. Syn bude mať v júli 6. Aj ja som taká, že sa nerada zoznamujem, v kúpeľoch to bolo pre mňa vždy utrpenie, aj v školách. Takže ho chápem, že keď je to cudzie prostredie a cudzí ľudia, tak sa hanbí.
Malenge strašné tie choroby, strašne
Malenge chudák! A byli jste s ním u doktora? Tři dny horečky už je docela dlouho.
My jsme dneska odpadli s mužem, máme nějakou trávicí chřipku. Muž měl skoro celý den důležitou schůzku, od té doby prakticky jen spí. Já měla jít dneska na masáž, místo toho sbírám zbytky sil na péči o děti. Ty jsou teda dneska fakt hodní, naštěstí.
letfenixa jestli mu bude šest až v červnu, asi bych zašla do PPP, ať máš víc názorů.
Evaeva poradňa bola v škôlke plus mám tam tu kolegyňu
Evaeva muž s nimi byl u pediatra včera, báli jsme se, jestli to nebude zánět průdušek zralý na antibiotika, což není/nebyl, uvidime zítra, taky celkem mám vyzkoušenou teorii 3 dny a pak se to nějak rozsekne. Ale je to teda děs. U vas, koukam, taky veselo
preju, ať je co nejdřív lip, držte se.
letfenixa ano, vlastně.
letfenixa tak!
Malenge díky. Mně už je lépe, tak zítra to už snad bude dobré. Tak uvidíš, co malý, snad už mu horečky ustoupí.
Evaeva veľa som vám chorým ![]()
Evaeva tak to je fajn, snad ta střevní potvora byla ta klasická jednodenní a budete mít pokoj.
letfenixa cervencovyho chlapecka bych teda jeste promyslela na odklad....
letfenixa tak drzim palce, at to dopadne co nejlip. Syn je zarijove dite, takze u nej nebylo co resit a jde "ze zakona" v temer 7 letech a prijde mi to tak akorat:) Tvuj syn ma jit v cerstvych 6, to by odklad byl uplne v pohode, kdybys mela pochybnosti, ze jeste neni zraly.
Tak starší vydržela dobrá nálada po příchodu že školky přesně 5 vteřin, než zjistila že jsem uklidila rozházené duplo na zemi, abych mohla povysavat a povytirat...takže za desneho řevu celou tu krabici vzala, vyspala a s krabici mrskla vedle. Tak jsem ji jenom oznámila, že se jí to bude blbě uklízet. Tak po nás začala křičet, že vy to uklidite, já to dělat nebudu a podobně. A v podobném duchu se neslo celé odpoledne...muž v poslední době přestává mluvit o 3 dítěti ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí