Karja Eduard je dobrý!
continuity jo, Adam je takový univerzální. I bych řekla, že nepodléhá módním vlnám a drží se pořád.
Karja Eduard je dobrý!
continuity jo, Adam je takový univerzální. I bych řekla, že nepodléhá módním vlnám a drží se pořád.
MPLee holka Maja(Maya), Arianna, Daria, kluk Alan (Alain), Bruno![]()
A my tady máme Ferdinanda. Eduarda a Jindřicha znám taky, ale zrovna ten J. se dědí. A synovec je Marián.
Jan je tak krásný jméno! Já mám hodně protivnyho strejdu, ale i tak jsem dost zvazovala zařadit ho do vyberu.
jeste teda vzpomenu Almu a Medu, ale taky se s nima teď roztrhl pytel. Nebo Judita, Judit
MPLee mam neter Tinu, nejdriv mi to prislo zvlastni, taky chteli kratke, mezinarodne pouzitelne, ale funguje to, jen to asi nebude v kalendari :)
Jan si myslim ze v soucasne generaci deti az tak casto nebude, ale rikat mu jinou verzi bude kazdy :)
Jinak se u nas klukum az tak ta jmena nekomoli, ne? (Krome mozna nejblizsi rodiny) v tom mi prijde kreativnejsi slovenstina (rikat dospelemu velkemu chapovi v praci Misko me neprestavalo udivovat)
Evaeva Tak v nasi bubline je nahodne dost lidi, co maji Stepan jako prijmeni (nejsou pribuzni), jako krestni jmeno je to mene caste. Adama tu nemame zadneho, mne se to jmeno moc libi, a kdyby nase prijmeni nezacinalo na M, mela bych ho v nejuzsim vyberu, ale takto by se to cele jmeno s prijmenim vyslovovalo dost obtizne.
No, vyber kluciciho jmena byl i u nas dost orisek ![]()
Evaeva měla jsem ve výběru Jiřinu a Ninu.kdyz se dcera narodila,na dotaz jsk se bude jmenovat,mi ta Jiřina nějak nešla z pusy, doktor taky koukal.A nebo Nina .Pan doktor se rozzářil jo Nina,dejte Ninu.
,tak mám Ninušku.A bývalý manžel si roky neodpustil poznámky , že nám jméno vybral doktor.A moji mamince Jiřině se ulevilo, prý proč trestat dítě tak hrozným jménem.
Vlm dneska je to hodně neobvyklé jméno. Ale Nina je pěkná a taky se tolik nedává ![]()
moje kamarádka má syna Kryštofa a synovce Dominika.My máme od manželovy dcery vnuka Kryštofa a me se to motá.treba píšu SMS,porad co mame koupit Dominikovi k Vánocům. další zpráva,teda Kryštofovi
nastesti byla zpráva ne matce dítěte, ale její sestře,tak snad mě nepraskla.
Vlm s tím bych se netrápila. Mojí mámě se pořád motají jména mých synů a do toho klidně i jména mých sester ![]()
Evaevame se taky líbí Nina moc, když me přijde že teď docela dává,ale dceři je 32, a to jich nic nebylo
Evaeva
jojo,moje babička vyjmenovala všechny vnoučata než to trefila, naštěstí měla jen čtyři
Vlm my se babičce vzdycky smáli, ze je to jak Hynku, Vileme, Jarmilo
Myrtila Jindřicha znám jednoho pracovně. Na callech mu vždycky říkají "Džindrik" a mně trvá, než to rozklíčuju.
Sám se podepisuje Jindra, ale nikdo na to nereflektuje.
Jinak, jak někdo psal, že ke jménu jsou vždycky zahraniční varianty, který by šlo použít... Mně přijde strašně divný, když se Ondřej představí jako Andrew nebo Pavel jako Paul... radši Džindrik než Henry
Tabea ale zas když člověk slyší, jak se snazej chudáci vyslovit Alžbětu nebo Markétu, tak to chápu, ze je proste jednodušší ta Elisabeth nebo Margaret
Pre mňa najnezvycajnejsie meno v škole je Darren, navyše s úplne obyčajným slovenským priezviskom.
Potrefenáhusa
asi je to všude stejný
Potrefenáhusa Alžbětu jsem znala jednu, ta byla "Alcbeta", u Markéty jsem nikdy nic nezpozorovala. To je jak když si Asiati říkají nějak, aby to bylo pro Evropu a Ameriku uchopitelny. Takže pak je na callu někdo, kdo si říká Andy, ale email má Ding Ping.
Ja kdysi doma nadhodila Stellu a muž se zhrozil, že v žádným případě, že si tak říká půlka Číňanek, co s nima pracuje. Bavila jsem se o tom s kamarádkou z CA, ta reagovala úplně stejně. Tatáž kamarádka navrhla svému DE manželovi pojmenovat případnou dceru Leona (vyslovovala Liona). Manžel kontrovsl tím, že dítě se nebude jmenovat jako párek. V Sársku je tradiční uzenina Lyoner (čti liona), něco jako točeňák. ![]()
Tabea já to myslela, že vždycky najdeš variantu, kterou v té zemi vysloví. Že třeba nezvladnou říct Alžběta, ale Beta už jo.
Tabea Dzindrik.![]()
![]()
No sefka kolegyni Jelene taky rika Dzelena....strasny.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.