Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline dupali
473 příspěvků moje polička 29. dubna 2022 16:58
Reakce na betsey:

DrowRanger mňa to tiež prekvapilo, zemiaky by som nečakala. Ale keď som jej dala prvýkrát zemiaky, veľa potom kakala ( tak 8x za deň) a mala celý zapálený zadok. Vôbec mi nenapadlo, že to je z toho, zadok som jej vyliečila sudokremom, potom zemiaky týždeň nemala a dobre. Potom som jej zemiaky zasa dala a situacia sa zopakovala, tak mi napadlo, že to bude z tých zemiakov. Odvtedy už dva týždne zemiaky nemala a žiadny problém. 

​a nebylo na těch bramborách máslo? Ze by reakce na spíš na to?

Online Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 29. dubna 2022 17:01

MPLee jestli se vám ty jména libej, tak bych se na četnost vykaslala, ono se to stejně nějak rozptyli, navrch můžete mít smůlu a natrefite na dvě další i neobvyklý jména 

Offline Kokoska
35036 příspěvků moje polička 29. dubna 2022 18:32

MPLee s tou Emou mas pravdu, je jich moc. A to snacha porad premyslela, vybirala, aby to nebylo moc caste jmeno, uz padla i Jasmina a podobny vylomeniny, Dominika se mi docela libila, tak nakonec je to ta Ema. Aspon bude mit kratky jmeno na podepisovani sesitu ve skole :)

Offline Kokoska
35036 příspěvků moje polička 29. dubna 2022 18:37

Karja ty vlekly nemoce jsou hrozny. Dcera bere uz druhy atb, malej mel jit v pondeli do skolky, naposled byl ve stredu pred Velikonocema, takze ma dalsi rymu a kasle. A Adelka ma uslzeny ocicka a je cela zvadla, tak asi taky neco chysta. Druha rodina je v pohode, prece jen ten vic nez sestilety kluk uz je odolnejsi, takze ani male segre celkem nic netaha. A ja jsem hlidac na dve veci, momentalne u mamy, a protoze sem pojedu zas za tyden, taky bych asi nerada neco chytla a privlekla starence.

Offline letfenixa
10906 příspěvků moje polička 29. dubna 2022 18:43

Linda je pekné a ani nie časté.  A Filip sa mi páči,  veľmi, už roky.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 29. dubna 2022 18:50

dupali nie, maslo jej ešte vôbec nedávam

Offline letfenixa
10906 příspěvků moje polička 29. dubna 2022 18:54

Karja DrowRanger veľa síl,  dievčatá,  nemá to už konca

Malenge ako sa máte?

Offline letfenixa
10906 příspěvků moje polička 29. dubna 2022 18:56

Boli sme v knižnici a majú tam Albi kuzelne čítanie, tri knihy, ale len prezencne.  Tak si syn hodinu posedel a čítal svet zvierat. Takže okrem nakupovania kníh podľa knižnice prechádzame aj k Albi.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. dubna 2022 19:00

Karja rozumím ti. kluci jsou teď konečně zase zdraví, tak doufám, že už to nějakou dobu vydrží. Mám pocit, že od září jsme byli v součtu zdraví jestli měsícJá myslím, že doktorka by neštovice poznala, tak to třeba fakt je nějaká kopřivka.

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 29. dubna 2022 19:04

Kokoska Eee, tak to si to taky pořádně vlečou teda. My jsme naštěstí letos ty nemoce docela dobře přečkaly kromě táhlého snad měsíc dlouhého podzimního zahlenění. Takže si ani nemám nac stěžovat. Zimu vicemene dcera prošla celou ve školce, kromě pár kratších rým, tak snad si tam něco užije ještě, doma je fakt opruz, já jsem úplně matka na dvě věci. Já je neumím vůbec nějak smysluplné zabavit!  

Offline Kokoska
35036 příspěvků moje polička 29. dubna 2022 19:09

Karja u nich to bylo dost dobry az do tech nestovic v unoru, neco teda bylo v listopadu (to jsem chytla od chlapecka ja a kaslala jsem do Vanoc), ale jinak celkem dobry. A od tech nestovic je to vzdycky tyden skolka a 14 dni doma.

Online Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 29. dubna 2022 19:10

Kokoska Jasmíny znám dvě :-) ono je to podle mě fakt jedno 

Offline Kokoska
35036 příspěvků moje polička 29. dubna 2022 19:12

Potrefenáhusa nic proti Jasmine, ale k jejich prijmeni to pusobilo fakt dost ujete. A co teprv, kdyby si holka vzala Vopajslika, ze jo.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. dubna 2022 19:15

Potrefenáhusa Jasmína se teď podle mě docela dává, zato Ema je docela na ústupu, mi přijde. My jsme se s jmény snažili vyhnout těm vyloženě nejpoužívanějším, ale vlastně jsme se trefili do těch, které se ještě tolik nedávaly, ale začaly s nimi. Takže třeba vrstevníků Teodorů je teď spousta.

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 29. dubna 2022 19:16

Evaeva to je o nahode, taky potkavam na kazdym rohu Tondu:D

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 29. dubna 2022 19:17

Kokoska Já znám taky jednu Jasmínu s typickým českým příjmením a už mi to nějak nepřijde. Ale jinak tohle pravidlo taky tak jako ctím,ono to jinak působí tak jako cikánsky nebo jak to popsat.  

Teď jsem říkala sambovi ze bych si jako po svatbě nechala svoje příjmení a von je dobrej od ,,no to je divný, holky jsou Novákovy a jejich máma bude Nováková at to budeš ty nebo nějaká jina,,....se za dvě minuty dostal k ,,no tak to si dělej jak chceš,,:-D 

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 29. dubna 2022 19:19

Evaeva Je to o nahode, ale s tou Emou a Jasminou máš pravdu...

711990 Jj Tondove se teď dávají, ale ono je to možná o tom, že je to takové neobvyklé tak si to člověk zapamatuje a pak jich přijde jakože ,,moc,, 

Offline Kokoska
35036 příspěvků moje polička 29. dubna 2022 19:19

Karja jako ze by se poohlidl, kde by byla nejaka ochotna si zmenit prijmeni na jeho?

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 29. dubna 2022 19:21

Kokoska Jj,tak to bylo ve vtipu že jo! To on by nejakou paní sambovou nasel jedna dvě, ale holek mámu asi těžko:-D 

Offline Kokoska
35036 příspěvků moje polička 29. dubna 2022 19:25

Karja jeste by prstickem hrabal, spendlickem kopal!