Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 30. dubna 2022 11:22

Evaeva hahaha to teda vubec prave! Sarka je pekne vostryPotrefenáhusa neeee

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. dubna 2022 11:22

Potrefenáhusa no já to jméno mám v kategorii spolu s Jitkou, Eliškou a tak. Když si k tomu vezmeš třeba Terku. Jinak samozřejmě chápu, že je to základní tvar a žádná Šára není.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. dubna 2022 11:24

711990 no ty samozřejmě vostrá seš, když biješ cizí děti na hřišti

Offline Gatita
8644 příspěvků moje polička 30. dubna 2022 11:26

Jsem jak s kocovinou, ale nic jsem nepila. To mám asi z těch kluků, dělají hrozné blbosti, ale jako fakt nonstop. Včera bylo teda asi pět minut ticha, ale pak jsem zjistila, že starší syn prošmejdil moji skříň (což patrně obnášelo dost nebezpečné výškové práce), vyhrabal dárek uchystaný pro někoho jiného (velké růžové holčičí lego) a učinil jej naprosto nepoužitelným. To mě teda naštval. Můj výchovný proslov šel zpracovat na zahradu, kde roztočil kohouty a hadicí sprchoval fasádu domu, obsah studny v háji a kolem domu bahno a potopa. Byla to jen chvilka, potřebovala jsem napéct na večerní akci a asi deset minut jsem zadělávala těsto. A tak to šlo od poledne, kdy jsem ho s jazykem na vestě vyzvedla ze školky po o, až do půlnoci, kdy jsme se vrátili z té akce. Jako já jim nemůžu stát pořád za zadkem a jsem asi nějak nedůvtipná, protože dělají věci, které by mě ani nenapadly, že je napadnou, hlavně u toho staršího, tam už bych čekala víc. Konec stěžovacího okénka. 

Jedině dopoledne bylo fajn, za to děkuju Evaeva , Anema Jimik , že mě v to nenechaly samotnou:))  

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. dubna 2022 11:30

Gatita no lituju tě. Příště půjde až po spaní!

Já se ráno probudila s hrozně mizernou náladou, přitom vůbec nebyl důvod, děti se nechovaly nijak nestandardně, brzo taky nevstávaly. Navíc jediný dnešní úkol je doručit je rodičům na chalupu. Asi je něco ve vzduchu.

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 30. dubna 2022 11:41

Vlm Nina se mi líbí moc, to jsem měla napsané v papírech pro holčičku.A v okolí žádné neznám. Jméno pro holku bylo vůbec výživný, muži se nelíbilo lautr nic. Vždycky něco schválil a další den to popřel, no myslela jsem, že ho roztrhnu. Nakonec jsem mu řekla, že si tam teda napíšu co budu chtít a taky to tak bylo. Byl s tím v klidu asi proto, že nám slibovali chlapečka.

A úplně nejvíc jsem chtěla Emilii, ale ta by měla svátek blízko narozenin (a vánoce taky brzo), tak jsem to zavrhla. Švagrová mi říkala, že jsme jí synovým jménem vypálili rybník, vždycky tak chtěla pojmenovat svoje dítě. Načež říkala, že případná holčička bude Emilka, takže to už asi použít nemůžu.

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 30. dubna 2022 11:47

Gatita Evaeva já jsem dneska taky jak s kocovinou i jsem mizerně spala,  vůbec jsem si tím spánkem neodpocinula.  Naštěstí mám uvareno tak jen ležím na gauči a odpočítávám , kdy už budu moct dát mladšího spát.  Ti dva po sobě zatím  hází dřevěné koleje

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 30. dubna 2022 12:53

Gatita Jimik Evaeva Já taky děkuju za příjemně strávené dopoledne!

A jsem rozhodně pro nějaký další sraz .

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 30. dubna 2022 13:11

Evaeva Tuhle debilni náladu jsem měla minulou neděli...úplně jsem čekala kdy ten den skončí. Ale ono bylo hrozně hnusne a my furt doma. 

No doma jsme víceméně furt, to je dlouhý už to jejich nachladnuti, sic teď jdeme na hodinku ven, ale je to takový furt nijaky, na zahradu nebo na nákup a zas domu, hlavně se s nikým moc nebidat. Teď ty poslední dny se mi úplně vlily ty korona vzpomínky těch bezprizornich dní, plus když malamala něco vyvádí, si řeknu ty jo, jak to bylo, když takhle stará byla velkamala, kolik v ty době bylo malymaly a vybaví se mi, jak jsme chodily třeba týden na kaštany jako hlavní zábavná náplň. Myslím že moje dny do cvokhausu se sčítají.

Offline dzizisketa
8989 příspěvků moje polička 30. dubna 2022 13:34

711990 

Šárka je nejlepší jméno a není to zdrobnělina!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. dubna 2022 13:50

Karja no to vleklé nachlazení musí být dost na prd! 

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 30. dubna 2022 13:54

Evaeva tak dik

dzizisketa

Offline Kokoska
35036 příspěvků moje polička 30. dubna 2022 13:55

Evaeva mezi vrstevniky mych vnuku Honziku je jich toho jmena hodne, ve tride ve skolce jsou oni (chodi spolu) a jeste dalsi dva. A kdyz byl syn Jan maly, tak jich ve skolce taky par bylo. To je ta pitoma tradice rodinnych jmen, zeť je taky Jan, muj ex taky a kolikrat fakt tezko pochopit, o kom je rec.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. dubna 2022 13:55

711990 není zač. Ještě aby nedošlo k nějaké mýlce, mě se to jméno líbí, tvrdé mi vůbec nepřijde.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 30. dubna 2022 14:00

Kokoska já se přiznám, že ve vaší rodině bych se hodně zasadila o to, aby ta tradice skončila:) Z toho bych byla na hlavu. Já měla spolužačku Jarku, to jméno se u nich dědilo po mužské linii, doufali teda asi, že bude kluk. No jo, jenže pak se narodil ještě brácha, dostal toto rodinné jméno. Kromě tatínka stejného jména u nich bydlel ještě dědeček téhož jména A maminka bývala často pracovně na dlouhou dobu pryč.

Offline Kokoska
35036 příspěvků moje polička 30. dubna 2022 14:04

Zarinya Marcel bude mit sestricku? Nebo zatim teoreticka uvaha?

Dadoo ta spanelska zdvojena jmena se mi libi, ale oni to nekdy zkracujou spojenim tech jmen a to je pak divny. Maria Fernanda byla Mafe.

Offline Kokoska
35036 příspěvků moje polička 30. dubna 2022 14:11

Evaeva ja jim do toho nechtela mluvit. Stejne by me neposlechli a jeste bych byla za protivnou. U meho syna to tehdy vyplynulo nejak prirozene, ani jsme se o tom moc nebavili a bylo jasny, ze to bude Jan. Proc to zopakoval syn u svyho ditete ani nevim, taky asi tak nejak samospadem. A zeť pry od mladi, kdy jeste netusil, jestli vubec nejaky dite mit bude, mel jasno, ze syn by se jmenoval po nem. Tak co uz. Jeste ze tyholky se jmenujou kazda jinak a ani jedna po sve matce

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 30. dubna 2022 14:21

Kokoska Je oni bratranci takhle chodí spolu do školky. To je hezký! No v obdobný situaci hypoteticky je moje kamarádka, že budou dva bratranci stejně se jmenovat....no prostě to jsou ta chlapska jména na která jsou tatínci hrdá no! Ale třeba bude mít další holku! 

Evaeva No nachlazení, tak chřipka no, tak to asi dlouho trvá než se to finálně dostoná Ale ta izolace vůbec není pro nás, tak uvidíme kdy velkoumalou šoupnu do školky, původně jsem ji chtěla nechat ještě pár dní doma, ale uvidíme no. 

Offline letfenixa
10907 příspěvků moje polička 30. dubna 2022 14:23

Od včera rozmýšľam,  ako sa volá jeden chlapček,  čo s nami chodí na výtvarnú,  je to také netradičné meno a volajú ho Bobo. Jeho mladší brat Jaroslav je Jajo. 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 30. dubna 2022 14:25

Kokoska neee.

Jedno budeme mit v Cesku druhy za dva mesice v Recku.