Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
29935 příspěvků moje polička 02. května 2022 23:16

Gatita ty neštovice jsou hrozný, Viktor jich má tolik, že si ani není podobný.

Ale rozumím ti, takhle na to čekat je na prd, ta dlouhá inkubační doba neumožňuje žádné preventivní opatření a když se blíží dovolená... . Jsem ráda, že to aspoň bude za námi.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. května 2022 23:17

Pinot Noir chudák!

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 02. května 2022 23:19

Jimik teď abych si vzala zítra do práce Savo a lavorek s covidem jsme hračky z dětského koutku uklidili a zatím ještě pořád nemáme jasno, co s nimi teď... 

Offline Jimik
příspěvků moje polička 02. května 2022 23:23

žluťásek My si vystačíme i s vlastními zdroji, lavorku ni sava netřeba

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 02. května 2022 23:33

Pinot Noiru potlapkavam a prajem skore uzdravenie, u nas maju mierny priebeh, dokonca uz 2 dni bez novych, tak dufam, ze ma za tym.

Offline Pinot Noir
29935 příspěvků moje polička 02. května 2022 23:39

DrowRanger děkuju, starší měl taky lehký průběh, jen jeden den lehce zvýšenou teplotu, puchýřků, že by se daly spočítat. Viki je chudák, puchýř vedle puchýře, nevěřím, že by tohle bylo možné absolvovat bez jizev. Ale dnes měl Panadol jen ráno, přes den už byl veselý a i spát šel bez horečky, tak myslím, že nejhorší má za sebou. 

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 02. května 2022 23:41

Pinot Noir chudacik, moja sestra mala velmi tazky priebeh, ja strrdne, obe sme boli obsypane ako ceresne (mama nam obom dala konal, nech sa vysypeme naraz )a jazvy nemame.

Tak hadam aj Vikiho to minie. Inak Artur na noc dostava aerius sirup aby sa neskriabal (fenistil sa u nas nedal kupit, vypredany...), ale on ani nemal velmi chut s a skriabat. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. května 2022 23:45

Pinot Noir my jsme se ségrou taky měly pupínků hodně. Já mám jen jednu jizvu na hrudníku, dodnes si pamatuju, jak mi říkají, ať si to pořád neškrábuSégra nic. Věřím, že i Viky se bez jizev obejde.

Offline Pinot Noir
29935 příspěvků moje polička 02. května 2022 23:51

DrowRanger Evaeva ten Fenistil naštěstí docela funguje, ale pod plenkou to svědí asi hodně, respektive dokud ji má, tak se neškrábe, ale jakmile ji sundám, hned se vždycky podrbe a měl parkát i za nehty krev. 

Já měla neštovice tak v deseti letech, asi lehký průběh, nemám nijak hrozné vzpomínky, ale dolíček v obočí jsem pak měla spoustu let.

Offline Tabea
8154 příspěvků moje polička 03. května 2022 03:07

SunEclipse tak zase jsi aspoň věděla, o co jde. Já kolikrát už nevěděla, na co jsem se ptala, resp. jestli odpověděli na všechno a e-maily jsem hledala.

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 03. května 2022 06:29

Gatita jsem pozitivní s covidem, takže doufám že jsem to nestihla předat holkám a manzelovi

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 03. května 2022 06:56

MPLee gratuluji k druhému miminku .to bude v pohodě, já mela děti po dvou letech a vůbec mi to nepřišlo divný.ze začátku to byl zmatek, vykoupat většího , večere , mimino, nakojit.. obstarala jsem první mimino,do postýlky a sla koupat syna, miminko brecelo, chvíli, řvalo a pak usnulo,asi po třech dnech pochopilo že to má marný a usinalo v pohodě, ovšem když jsem ti já hloupá řekla dceři, ,, vyčetla mi,, že jsem ji způsobila separační úzkost .j

jiný problém si nevybavuju, takže ro asi šlo, já jsem celoživotní chaotik a těším vše za pochodu,tak ri nějak plynulo.

dcera má po dvaceti měsících.prvni dítě bylo jaj říká,,za odměnu,, , chlapeček je náročnější,ale taky dobrý, říká ale že si neumí představit, mít je obráceně.on tam hodně funguje tatínek,a hodně jim pomohl kovid, protože celou dobu pracoval z domova, vlastně az někdy teď do března.sice je hodně vytížený pracovně, ale ráno se postaral,moje dítě rádo spí, večer pomohl s koupáním a uspával.Koupili dvojkocar., ale zápřah to zkraje  byl, takové tandemové kojení,ale malá přitom braskovi hladila ručičku.

Hlavně klid,a ono to půjde, máme v rodině maminku s dvěma dětma, je pořád nervní vzteklá a já trpím (a co teprve vty děti) když to vidím.

jo a nx otázku jestli jsme plánovali takhle brzy druhé, jsem říkala , neplánovali a o to máme větší radost.a byl klid

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 03. května 2022 06:57

Pinot Noir mladsi dite melo nestovice taky hrozne a ma jen jednu tecku na cele u vlasu. Ale radila nam detska, at mu to necim mazeme "po" ale uz nevim cim a hlavne nechodit na slunce jeste par mesicu. 

Offline Pinot Noir
29935 příspěvků moje polička 03. května 2022 07:12

Lamicka nechodit na slunce, to asi nejsme schopni dodržet. 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 03. května 2022 07:37

dzizisketa DrowRanger Vlm Já prostě chci věřit, že to bude v pohodě. Pro děti hlavně, my přežijeme. Ale cvičení a plavání bude od začátku, hlavně cvičení dcera miluje a platí se vždy celé pololetí, takže to prostě dáme. Mimino bude buď spát v kočáru, v nosítku nebo prostě tu půl hodinu nějak přežije. Plavat teda a dcerou bude pár týdnů někdo jiný, pak je u nás zvykem, že se může jedno dítě po dohodě nechat na recepci v kavárničce. Je to maličký rodinný bazén. Pokud bude mimino spavé, nechám ho v kočáru venku za prosklenou zdí s monitorem dechu - když to nezkoordinujeme s tou kamarádkou. Dcera je taky hodně samostatná, za půl roku bude zase uplně jinde, prostě to dáme. A když ne, tak si pak přijdu pofňukat sama  Zatím mi přijde jako jedniný problém výběr dvoukočárku a řešíme postele do ložnice na míru, ať se tam vejdeme všichni.  Dcera spí do teď v Babybay a docela už z ní vyhřezává

Karja jako ono hodně záleží na temperamentu těch dětí. Já doufám, že chytneme podobný model - první 4 měsíce pohoda a pak nezastavitelný torpédo. Aspoň by si se starší rozuměli  My bychom 3 chtěli, ale řekli jsme si, že máme oba právo rozhodnout, že do toho nejdeme a ten druhý to nebude vyčítat. A že to budeme řešit nejdřív v roce mladšího

Evaeva  ale jasně, poznámka že bude veselo, jestli máme pojištěný barák, nebo něco v takovém duchu mi vůbec nevadí. Ale to rozebírání, od lidí kteří nemají žádné dítě nebo jedno velké, mi přijde mimo. My jsme s bráchou o 15 měsíců a naši si to až na první rok pochvalovali. 

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 03. května 2022 07:45

MPLee já mám to dite úplně opačný než ty, takže tenhle program si s ni vůbec neumím představit, první tři mesice rvala prakticky furt, byla zcela neodlozitelna, nechat ji někde hodinu v kočáru bylo celkem nemyslitelny. Kamaradce, co máme děti narozený stejnej den, se narodilo druhy koncem ledna, takže rozdíl 19 měsíců a zase- naše dite tou dobou ještě nechodilo, hodně jsem ho nosila, k tomu má přes 11 kilo, s brichem by to asi bylo fakt narocny, plus teda jezdit na skejtu/motorce by v ty dobe nezvládla ani náhodou 

ale prave!!!! vy mate to dite úplně jiný, takže je to fakt neporovnatelny a dáte to levou zadni!!!!!

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 03. května 2022 07:50

MPLee O blbejch kecech na dvojcata bych mohla vydat knizku, jako bych to mohla nejak ovlivnit... co se tyce kocarku, mrkni na Obchod dvojcatka, maji nejvetsi vyber kocarku pro dvojcata a sourozence v republice, klidne napis pani majitelce, neznam nikoho ochotnejsiho, moc rada ti s vyberem pomuze. Koupit ho tam pak ani nemusis, kdybys chtela bazarovej. 

Offline Potrefenáhusa
38918 příspěvků moje polička 03. května 2022 07:51

Jo a my teď zdedili puky a dite bylo tak nadšený (trosku jsme ji povozili), ze musím rychle objednat helmu a funny wheels, už by o to asi stala! Chtěla jsem ji to dat až za dva mesice k narozeninám, ale už to asi užije teď 

jinak to puky se tu myslím hanelo, ale pro starší dite mi přijde dost dobrý 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. května 2022 07:52

MPLee tak takové plavání bysme zvládli taky moje děti pořád spaly, takové ti přeju taky. U nás pak přišel kovid, ten asi vyřešil spoustu problémů, ale to nevím.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. května 2022 07:54

Potrefenáhusa puky dvoukolové? To je fajn. Divné je to pukylino, to má čtyři kola daleko od sebe.