MPLee gratuluji k druhému miminku
.to bude v pohodě, já mela děti po dvou letech a vůbec mi to nepřišlo divný.ze začátku to byl zmatek, vykoupat většího , večere , mimino, nakojit.. obstarala jsem první mimino,do postýlky a sla koupat syna, miminko brecelo, chvíli, řvalo a pak usnulo,asi po třech dnech pochopilo že to má marný a usinalo v pohodě, ovšem když jsem ti já hloupá řekla dceři, ,, vyčetla mi,, že jsem ji způsobila separační úzkost
.j
jiný problém si nevybavuju, takže ro asi šlo, já jsem celoživotní chaotik a těším vše za pochodu,tak ri nějak plynulo.
dcera má po dvaceti měsících.prvni dítě bylo jaj říká,,za odměnu,, , chlapeček je náročnější,ale taky dobrý, říká ale že si neumí představit, mít je obráceně.on tam hodně funguje tatínek,a hodně jim pomohl kovid, protože celou dobu pracoval z domova, vlastně az někdy teď do března.sice je hodně vytížený pracovně, ale ráno se postaral,moje dítě rádo spí
, večer pomohl s koupáním a uspával.Koupili dvojkocar., ale zápřah to zkraje byl, takové tandemové kojení,ale malá přitom braskovi hladila ručičku.
Hlavně klid,a ono to půjde, máme v rodině maminku s dvěma dětma, je pořád nervní vzteklá a já trpím (a co teprve vty děti) když to vidím.
jo a nx otázku jestli jsme plánovali takhle brzy druhé, jsem říkala , neplánovali a o to máme větší radost.a byl klid