Tabea 51 :-) plus ty strasny vlasy
Vše o těhotenství a dětech
DruI ty vypadaj dobře, asi zkusím tu 52 objednat
Potrefenáhusa Tak dej vědět, jaký bude, já nad ním přemýšlím pro syna :o)

Ehm, můžu jenom doufat, že číslo 2 bude patřit mezi ty opatrné a klidné děti ![]()
MPLee tam jsme byli včera ![]()
A já bych potřebovala nějakou měkkou tenkou kšiltovku, nejlépe vzadu do gumy. Takové mají třeba v hm, ale jen pro mimina.
Dráče na e-shopu nemá i zavazovací? Rosťa má na zavazování Lässig, ale není úplně tenký, zase má UV filtr, nosí ho k vodě. A je oboustranný.
MPLee kde to je? To není Gutovka, ne?
Evaeva u Libeňského zámečku v Thomayerových sadech. Jen se bojím, že domu půjde jen za použití násilí
dzizisketajo lassig jsme to měli. Diky za připomenutí. Jsou výborné a holky je měly dost let, ještě jsem je poslala hezké dál.
MPLee chápu, u nás by to bylo stejné! Jednou jsme byli na vodních hrátkách asi 6 hodin (velkých teda) a stejně nechtěli domů
Myslím, že je úplně jasné, co budeme dělat v tom Rakousku ![]()
Ehm, můžu jenom doufat, že číslo 2 bude patřit mezi ty opatrné a klidné děti
No kurnik sem musíme! To je něco jako Rosťova představa n ráje.
MPLee naše se k ty vode ani nepriblizila, nechtěla slapnout ani do louže u toho kohoutu...nakonec okupovala spokojeně ten domeček
dzizisketa rosťovi by se mohlo líbit na letišti Točná. Je tam pěkné hřiště, i podobný vodní prvek a každou druhou sobotu v měsíci (?) je otevřený hangár s letadly.
MPLee tam je to skvely! Jezdime tam na kole:)

dzizisketa drace vůbec neznám, na první pohled nemaj zavazovaci
na lassig kouknu, ale to jsou myslím takový ty s prodlouženým krkem? My měli takovej silnejsi od elodie a nakonec jo skoro nenosila, taky byl takovej hutnej a tuhej
My jsme dneska ve stanici mladých přírodovědců. Nejvíc času ovšem strávili na vláčku![]()

Evaeva tam je to taky skvely!
711990 rozhodně tam musíme ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí