Tabea dekuju moc, taky to na me delalo takovy dojem.
Vše o těhotenství a dětech
Jak jsem si tu stezovala, ze jsme se roky poradne nevyspali, protoze se na posteli pro dva mackame tri az ctyri. Tak jiz druhou noc jsme spali sami, mladsi dostal velkou postel a stejne povleceni, jako ma bracha, a s napetim a velkym ocekavanim byl presunut do detskeho pokoje. Prvni dny byly hrozne, vlastne to bylo tak, ze jsme tu po nocich ruzne prebihali a jednou jsme se snad i vsichni mackali na te jejich posteli, no proste to bylo jeste horsi, nez kdyz byli oni u nas.
Ale uz druhou noc spali kluci sami ve svych postelich a me rano nic nebolelo! Ale jelikoz jsem byla porad cela napjata, kdy je uslysim brecet nebo prichazet, tak jsem stejne nespala
.
Evaeva takže počas nekludneho spánku som synovi odmietala teplotu a mal 38
bol 1 deň v škôlke
Gatita to se zas naučíš. ![]()
U nás teda skoro každou noc jeden, nebo druhej, nebo oba volají, ať si k nim jdu lehnout. Takže se tak různé přesunuju z jedný postele do druhý. ![]()
letfenixa přicházím s obligátní mononukleózou - dlouhé období únavy, nechutenství, opakované nemoci, v klidu vždycky dobré, při zvýšené aktivitě, jak fyzické, tak psychické, hned horečka... - nakonec se z toho vyklubala mononukleóza.
Pinot Noir Tak teraz som fakt vydesená!
Pinot Noir ale nechutenstvom netrpi. Pozrela som to v google a vyšlo mi, že sa to lieči kludom a kuracou polievkou ![]()
letfenixa ano, klid a moc neprasit s jídlem. Koukám na ty příznaky, Ríša skoro žádný z nich neměl. Akorát už se nevědělo, co s ním, tak ještě lékařku napadlo tohle a odběr krve to potvrdil. Nejspíš je to blbost, ale vzpomněla jsem si na to v souvislosti s tím, že má tvůj chlapeček po jednom, dvou dnech ve školce horečku.
Pinot Noir a Ríša mával horúčky, ktoré k ničomu ďalšiemu neviedli?
Lukaskovi zatiaľ vždy horúčka predchádzala nejakej chorobe, naposledy to bol Covid.
Takže teraz čakám, čo sa vyvrbi. V škôlke bol celý minulý aj predminulý týždeň, potom v piatok poobede zvracal a bol do stredy doma s diétou. Mám úplnú nechuť čokoľvek riešiť s pediatrickou, keď mal ten Covid, ja som mu hneď test nerobila. Mal horúčky a zdurene uzliny, volala som detskej , že chcem s ním ísť na infekčné, lebo po vlaňajšej borelioze povedala, že keď bude niečo nezvyklé, pôjdeme tam. Nie, poslala ho na krcne. Kde sme teda neboli, lebo som mu spravila test a bol pozitívny.
Ako myslíš dlho mal Ríša mononukleozu?
letfenixa já bych teda k lékařce zašla, když je pořád na hromadě. Hlavně pokud nebudete mít v kartě nic, tak se těžko budou hledat důvody pro nějaké specializované vyšetření.
Ona dost pomůže i imunologie, když se to takto pořád opakuje.
continuity na imunogiu pôjdeme, objednávať budú od júna, takže tam budem hneď volať. Pediatricke zavolám tiež, len sa mi s ňou nechce hovoriť.
Prosím vás, nemate tip na větší detskej tenkej letní klobouk se snurou pod bradu? Nechce se mi nikam nic vsivat a bez šňůry si všechno sunda
koupila jsem teď v haemku vel. 98-104, věk 2-4 roky a tomu diteti je to malý ![]()
Potrefenáhusa výborný sme mali z Pepca, ale teda kupujem oveľa väčší ako je doporučena veľkosť
letfenixa když na ty petilety děti už nemivaj tu šňůru pod bradu
Potrefenáhusa ja jsem měla větší z nějakého sportovního/outdoorového obchodu pro deti, ale už fakt nevím, co to bylo. Snad v Kotvě? Je to dost let. Loni jsem je vyřazovala, že už byly malé.
Potrefenáhusa Tak som asi natrafila, vlani mu bol ešte dobrý.
Evaeva Jj to mi radila ségra, ale nešlo to touto cestou.
Potrefenáhusa Nemám vyzkoušené, ale v reklamě na mě tuhle vyskočilo tohle https://www.dedoles.cz/deti/detske-klobouky mají je do velikosti 54, tak to by snad Housátku bylo. Ale teda co já si pamatuju, tak dítě když chce, tak zvládne sundat i klobouk se šňůrkou :o)
A označovat velikost klobouku výškou dítěte je za mě jako matku dětí s velkou hlavou, velká hloupost :o)
Potrefenáhusa kolik má obvod hlavy?
DruI Jojo, syn sunda i ten se snurkou nebo ho nosi jako kovboj na zadech.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí