Evaeva klidne napis, kdybyste se chystali a muzem se tam potkat!
Vše o těhotenství a dětech
711990 napíšu. Ale vidím to až někdy v létě.
Tak po celém dni v Mirakulu, holky stravily poslední půlhodinu před zavirackou na tomhle heblu...

A jede se tam od nás jen něco přes půl hodiny, to je super. My byli loni, bohužel až v září, na vodním hřišti v Malešicích, to je taky super. Plus je v tom parku i klasické hřiště, takže kdo tam ještě nebyl, doporučuji.
Zvládli jsme úplně na jedničkus hvezdickou zubaře! Oprava kazu úplně bezproblémová. Určitě by vydržela i druhý kaz nebo tu komplikovanější mezizubní opravu, ale doktorka ji chce zvykat postupně;-). No tak mám radost! Stačilo nechat toho malýho kaziče morálky doma:-D:-D.
Karja super ![]()
Tie ihriska vyzerajú fantasticky!
711990 Evaeva dzizisketa my tam teď asi budeme každý týden několikrát
Akorát s naší malou se kluci moc nezabaví...
A prosím o tipy, co dělat jako oběd takto na ven? Malá teď bojkotuje pečivo, jídlo na lžičku/vidličku venku nemá čas jíst, takže něco do ruky... dneska poobědvala jablko a sušenky. těstoviny po mě pořád házela, že to jíst nebude ![]()
MPLee my vetsinou obedvame doma, no. Jinak Tonda miluje suchy testoviny:D s sebou nosim ke svacine kapsicku, dinosaury a nakrajenou zeleninu a ovoce..
dzizisketa Malešice jsou super, je tam i dráha na kola/odrážedla. Akorát od nás je to z ruky.
MPLee my jíme doma, no. Jinak kluci už jsou ochotní poobědvat i chleba se šunkou a sýrem, když jsme někde v lese.
MPLee nějakou tortilu by si nedala? Syn má rád s lučinou a šunkou. Nebo takhle v létě nosím třeba palačinky (suchý a marmeládu s sebou, nemám ráda, jak se to pak vsakne). Moc oblibeny jsou všechny možný placky (cuketovy, kvetakovy, brokolicovy s bramborama, aby nebyly moc zelený, hehe). Nebo domácí pizzu? Ale tu já neumím, na tu je expert 711990
Ještě tousty, ale to bude v nemilosti jako pečivo asi.
No a klasicky ovozel v krabičce
žluťásek ty placky jsou super nápad, ty mají kluci rádi (i zelený
)
Ještě mě napadá nastudeno cokoliv z mletyho masa. Já z něj vařím doma pořád, jakýkoliv karbanatky, kuličky, cevabcici. Když zbyde, klidně beru s sebou i v létě k vodě třeba, v termotasce s mrazící vložkou. Totéž s pečeným masem, oberu to od kosti dopředu teda a k tomu kečup ????. Jezdíme v létě rádi na koupaliště do Libčic, koupání bezva, ale jídlo je tam strašný. Koupila jsem kvůli tomu tu chladící tašku. Máme jen malou, na jednu krabičku.
Evaeva placky u nás taky sviští, můžu tam nacpat skoro cokoliv a vzdycky se to sní ![]()
A ještě jsem nedávno dělala slany muffiny, takový jak velikonoční nádivka do košíčků a to se taky velmi osvědčilo na výlet.
Evaeva 711990 jíst doma je právě dost omezující, když spí ochotně v kočárku. Teď teda bývám ráda, když se můžu po obědě taky natáhnout, ale to jde i v tom parku... Naštěstí už se dají koupit i zeleninové kapsičky, ale to k obědu potřebuje tak 3 a to se mi moc nechce jí dávat ![]()
žluťásek Děkuju! Placky zkusím. Tortilu nevím, jestli bez stoliček užvýká
A karbanátky mě vůbec nenapadly! To by mohlo projít. Termo taštičku máme ![]()
MPLee já zapomínám, že to je takovej skříteček, jak je pohybově hrozně napřed ![]()
MPLee já to pravidelné jídlo venku moc neumím (moje sní dětí), takže bych asi jedla doma a ven vyrážela až po obědě:)
MPLee Já dělám ráda tu cuketovou placku, tu jedí velmi vděčne a je to chutné i pro dospělého. A je nejlepší zastudena. Peču to jako buchtu na pekáči, pak nakrajk.. Nebo květákové, ale ty nemají tak rady.
MPLee to chapu, no. A to fakt sni 3 ty slany kapsicky na jidlo?
ja sem kupovala ty od Sunaru, jakoby spagety s cervenou omackou to sou. Ale teda malokdy snedl jednu celou:D ja bych to nehrotila, kdyz ji staci susenka a jablko a dala bych ji pak neco vydstnejsiho k veceri:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí