Hanka H K ACC mi doktorka vyloženě napsala dávat dětem jen dopoledne. jinak ty léky na vlhky kasel upozornují v lékarně tak cca těch 5 hodin před spaním nejpozději.
Vše o těhotenství a dětech
To byl jen ilustrační obrázek, mají víc dezénů i střihů.
dzizisketa podívám se, díky
Karja já bych se té kombinace nebala ani z toho důvodu, že jako alergik beru Xyzal vždy prakticky pul roku v kuse a nikdy, kdyz jsem byla v tom období nemocná, mi žádný lékař neřekl že jej mám vysadit že se to může nějak ovlivňovat.
Tak nevím, přijde mi, že ji letos v tom ta noha nějak po stranách plave. Nebo co myslíš, ty mezery po stranach? Já teda absolutně nevím co jinýho vybrat. Do pořádnýho obchodu se nedostanu skrz ty naše nemoce věčný.
Karja taky tam má mezery. Ale on je takovej čochtal, má rád všechno volný. 
Tak je to tady taky. Ve čtvrtek si Rosťa rozbil koleno, tak jsem mu doma pustila díl Byl jednou jeden život o krvi. A včera taky. A dneska taky. A zítra určitě taky.
dzizisketa z čeho to pouštíš? Já jednou koukala na YouTube a přišlo mi to takový rozmazaný.
Tabea je to rozmazaný, ale to některým nebrání vidět Ústa a zuby třicetkrát.
Na YouTube jsou ke stažení i nový nějak vyčištěný verze, ale maj jinej dabing. Starej je pochopitelně lepší ![]()
Tabea Jo, je u nich popisek na úzkou až širší nohu. Já je asi nechám. Je fakt že vloni jsem koupila té menší Farw sandály a nevydržely, jednak ta kůže hrozně ztvrdla, když tím párkrát prosla vodou a dost to zpuchrelo. Tyhle mi přijdou skoro nesmrtelné
Pinot Noir u nás se zase pouští díl o bílých krvinkách a nemocech pokaždé, když je syn nemocný ![]()
Karja na little shoes maj všechny ty boty přesně popsany včetně jima naměřených rozmeru, u těch meryl maj vhodné na prumerne a užší nohy
Potrefenáhusa já teda musím říct, že mi poslední dobou přijde, že to na little shoes nemají dobře změřené. U dospělých měli stejné míry u různých modelů jedné značky. Možná dětské měří pečlivěji. Já tam koukám na popisky a pak koukám na bosonožku, s nimi jsem poslední dobou víc spokojená.
Evaeva bosonozka je taky fajn
pro nás jsou ty protetiky zatím úzký
Potrefenáhusa Díky podívám se na to a pořádně to porovnám.
Potrefenáhusa mně protetiky celkově má c nevyhovovaly, nešly mu utáhnout na kotník. Ale měli jsme jen nějaké celoročky.
Dneska, 15. května, už tři! roky.
dzizisketa neuvěřitelné! Tak všechno nejlepší. ![]()
dzizisketa všetko najlepšie!!!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí