Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline dzizisketa
8995 příspěvků moje polička 15. května 2022 21:57

Děkujeme za blahopřání! Oslavenec si to včera i dneska užil, největší radost mu kromě dne na chalupě s příbuznými dětmi udělala hromada kinetického písku a taky koloběžka, ale na té se ještě musí naučit jezdit.

To mě přivádí k otázce - má tu koloběžku se třemi kolečky, dvě vepředu, a zatáčí se ne tak, že by se řídítka normálně zatočila, ale musí se na tu stranu jakoby víc zatlačit. To je u takových koloběžek normální, nebo jsem omylem koupila nějakou extra?

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 15. května 2022 22:06

dzizisketa 

Že se zatáčí nakloněním? To je u nich normální.

Offline dzizisketa
8995 příspěvků moje polička 15. května 2022 22:08

dynda 

Jo, tak. A děkuji za uklidnění, muž trochu pochyboval o mém výběru. On se nikdy nepoučí

Offline Myrtila
5365 příspěvků moje polička 15. května 2022 22:34

Malenge Dekuju, divala jsem se do mapy a Simkovy i Jiraskovy sady bychom meli stihnout, i kdybychom nakonec meli treba jenom ty dve hodiny casu. A cesta pres centrum je k tomu bonus pro me

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 15. května 2022 22:53

dzizisketa je to normalne. Vtipne bolo ked si syn raz pozical od niekoho na ihrisku kolobezku, ktora to zatacanie tak nemala. Naklonil ju, ze zaboci a sup na zem

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 16. května 2022 08:37

Myrtila ještě můžete po cestě vyběhnout na Bílou věž a rozhlédnout se po okolí. Když jsou příznivé podmínky, bývají vidět i pohraniční hory, Orlické a Krkonoše. Hradec je krásné město, jen mě mrzí, že dosud nikdo z vedení nenašel odvahu zrušit to hnusné parkoviště na náměstí. hezky si to užijte! 

Offline Myrtila
5365 příspěvků moje polička 16. května 2022 11:27

Malenge Diky, moc se tam tesim

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 16. května 2022 12:22

Karja tak jsme vyzvedly ten vodní stůl a podle mě se s tim děti dost zabaví. Jen teda jsem si nepřečetla, že aby fungovaly pistolky, musí bylt napijen na hadici. Což je logické, ale my hadici máme jen na horní terase a stůl jsem chtěla dolu. Ale asi jí to letos nechám jen tak a pistolky dostane až za rok

Online Karja
44769 příspěvků moje polička 16. května 2022 12:44

MPLee Je to je hezký, s tím si vyhraje a v tehle hicech se i ochladí, holky třeba koupací bazének malej vůbec nikdy nebavil. Moje holky jsou už na tohle docela velké ale, chtěla jsem se zeptat Evaeva jakou tu vodní dráhu má pro kluky vyhlídnutou. 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 16. května 2022 13:19

A boty po milionté - objednala jsem pro dceru sandály - Bundgaard, Froddo a Bobux. Všechny mají ale strašně tvrdou podrážku, vůbec mi to nepřijde jako bf bota... Je to normální a jiné sandály se nedělají, nebo mám hledat dál?

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. května 2022 13:29

MPLee mně ty froda přijdou v pohodě. Měli jsme teda zimní, teď jsem je uklízela a měkké byly. Možná že změknou časem. Jinak mi přijde, že hodně měkkou podrážku má dd step

Online Potrefenáhusa
38925 příspěvků moje polička 16. května 2022 13:30

MPLee já nakonec koupila tikki a jsem s nima spokojená, ale nechodí skoro vůbec po asfaltu a nejezdí na odrážedle a 711990 ti k nim napíše výhrady :-)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. května 2022 13:32

Karja líbí se mi tady, ale nelíbí se mi cena:) Já si myslím, že by si s tím vyhráli, ale pořád váhám

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 16. května 2022 13:42

MPLee koupila sem Tikki, jsou z jemny kuze, ALE - nas kus mel zevnitr prisitej suchej zip strasne ostrou niti, ktera skrabala. To sem ustrihla a cekam, kdy cela ta prisita vec odpadne. No a ackoliv jsou z mekkoucky kuze, tak stelka je z nakyho platna nebo co. Okamzite (mel je na sobe poprve v sobotu) do toho zalezl pisek a ted se z toho ruzne trousi po byte a nejde to nijak vyklepat nebo vysat. A tu podrazku maj fakt extra tenounkou. A podle me vam budou siroky. Ale resim totez, navic tvoje mala ma mrnavou nozicku a tak kazda bota, ktera mi v Tondove 25 muze pripadst mekka, bude ve 21, nebo co mate, mnohem tvrdsi. Ale reseni jsem nenasla. Vloni mel Tonda Camper Bicho, ohebny byly, ale ne moc. A jeste penovy detsky birkenstocky. Ale to neksou zadny BF boty:( 

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 16. května 2022 13:43

Evaeva Frodda maj ale sandaly jen klasicky, v ty BF rade jen takovy falesny sandaly.

Online Potrefenáhusa
38925 příspěvků moje polička 16. května 2022 13:47

MPLee jo, to je pravda, ty tikki jsou fakt široký, to vám asi budou i v těch malejch číslech

(škrábavou nit v nich nemáme, ale zaprasený vevnitř jsou dost)

Offline Jos
příspěvků moje polička 16. května 2022 14:11

MPLee syn ma tyhle BF a ta podrazka je pohmatove taky tuha. Kdyby to tam nebylo psane, tak myslim, ze jsou to normalni boty...

https://www.kkboty.cz/dd-step-063-237-royal-blue/?variantId=38829&gclid=EAIaIQobChMImoLWpv7j9wIVGOh3Ch11wAbiEAQYBCABEgIAGvD_BwE

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. května 2022 14:13

711990 no já jim jiný nekupuju. Teď mají koel a keeny. Bf froda sandály jim neseděly ani jednomu. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. května 2022 14:16

Jos ty měl loni starší, ale nakonec je nic nenosil. Mně teda celkem měkké přišly, když to porovnám s normální botou, hlavně v tom "kroucení", to u normálních bot skoro nejde udělat.

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 16. května 2022 14:17

Evaeva aha, mne to prijde jako tenisky s dirou, ne jako sandaly:D