711990 jo, oni do toho nosí i ponožky. Na hřišti se často zují. I takhle mají úplně zničené nehty na nohou a mladší potřebuje gumovou špičku. Když jsem viděla, jak teď jezdí na odrážedle (dost se teď zlepšil), tak bez toho by měl ty sandály tak na týden ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Děkuju všem, i když z odpovědí radost nemám
jdu redy hledat dál a doufat... Jedny nebf jsem omylem objednala taky a jsou ze všech nejlepší nalonec, ale mají takový ten polštářek pod klembou ![]()
711990 a jezdí v těch tikky Tonda na motorce? Nebo zvažuju koupit bobux play knit a k tomu nějaké jen kožené sandály podobné tikky ale užší. Malá má nohu 11,6x5,3 cm. Na hřištích a trávě se taky zouvá, ale asfaltu se ve městě nevyhneme a z těch affenzahn tenisek má teď během chvíle uplně mokré nohy.
MPLee jj uz jel, ale nevidela sem ho v nich, ale neprijde mi to moc vhodny...
já teď objednala příšerce tyto a jednak si nejsem jistá, že je hned nezničí a taky se mi nezdá ta velikost. Jaký berete u sandálů nadměrek? Co jsem opakovaně změřila nohu měřidlem, tak to přesně odpovídá rozměrům co jsou uvedené v tabulce, ale když ji v tom vidím obutou, tak mi to přijde strašně velké ![]()
Sairon ty se mi libej moc, jen jsou uplne ujete uzky:D nadmerek beru velkej, 1.2

711990 jj ty jsou přesně pro nás, pásek kolem kotníku budu ještě stříhat ![]()
Sairon :,D prijdou mi veliky teda ale:(
Sairon Tak s tímhle typem sandálů bych teda brala menší. Ty vypadaj s nadměrkem divně. Ale jinak jsou hezký.
711990 no mě právě také, ale podle měřidla 12+ má mít botu 170mm, v eshopech všude uvádí vnitřní 170-171, já je nedokážu nějak rozumně změřit.
Jenže jinou značku jsem tady toho střihu nenašla, takže mám na výběr buď nechat toto, nebo zkusit vzít menší velikost.
Sairon ty se teď snažím najít ve velikosti 21. Vypadají skvěle, ale taky se mi zdají velké. I když naše dcera by v nich asi vypadala podobně. Začínám chápat, proč většina lidí nákup dětských bot nesnáší ![]()
Sairon to je zahadny teda! ale tak snad o cislo mensi nebudou zas maly, no:D
MPLee Já to nesnáším,nesnáším. Mám sama dost problémy s chodidly, způsobeny mmj nevhodnými botami, takže ten nákup dětských bot fakt hrotím a teď jak jsou 2,tak každý nákup je pro mě několik večerů u eshopu s bolestí hlavy ![]()
Teď jsem brala pro oba sandály a pro krtečka plátěnky, takže mám doma x krabic za 20 tisíc a zjevně jsem se netrefila a budu minimálně příšerně vzít ty menší ![]()
Sairon no já tu teď mám boty za 6000 a nejsou použitelné žádné. Takže jednak budu muset objednat další a tím, že netuším co jí
bude sedět, tak zase za podobnou částku
a druhak pořád nemá boty a už mě to nebaví. Zabiju tím zase celé odpoledne.
o tom, že zítra máme s kamarádkou fotit první boxy hraček do půjčovny, dcera je od rána extra protivná a skoro nespala už ani nemluvím ![]()
MPLee no na těch little shoes u některých bot pisou, ze zmeknou používáním, tak třeba zmeknou i vaše
a nechcete se zajet podivat na tu podebradskou do naboso? Podle fotek z netu to fakt vypadá, ze tam maj těch dětských bot hodně a maj tam detskej koutek
Potrefenáhusa no když jsem si u nich na eshopu vyfiltrovala její velikost, tak tam toho právě moc nemají
Sairon když to vezmu podle sebe, přesah před prsty je mi nepříjemný (např. lodičky s protáhlou špicí) - zakopávám s tím, brkám o schody. A dítě na tom počítám bude stejně ![]()
Sairon Hele já kupříkladu dětem objednala Frodda, které mají tu ,,správnou míru,, vyznačenou na té vložce, jakože co je OK. No dcera to má za tou mírou od začátku, že je jí to malé, ale přitom rozhodně není a ve větším číslu úplně plave.
No tak já sice vhodné boty mám, ale dcera si u nich při obouvání furt skřípe kůži, takže jdu hledat dál. Peníze na účtu ani nemám, mám je různe ,,na cestách,,:-D.
Nejhorší je, že teď už oblečení ani nededime, takže dřív mi vadila změna sezóny jen na zimní, tam jsem jim chtěla koupit něco lepšího, ale na léto toho měly vždycky spoustu. Tak už budeme kupovat plně i na léto.....
Sairon já kupuju sandaly s mnohem menším nadmerkem než celoročky, určitě bych ji vzala menší číslo. Jinak vypadaj že ji sedi moc hezky, krásný jste vybrali.
,,Taňo, tady si vlez do klece, nemůžeš mi utikat, hraj si s čím chceš a na tenhle nočník čůrej,,. Odkud to ty děti mají?!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí