dzizisketa Krásnej kluk a dort taky! :-) Všechno nejlepší!
Vše o těhotenství a dětech
dzizisketa perfektná torta!
Všetko najlepšie Rostíkovi!![]()
"Mama, napíšeme Jeziskovi na Vianoce, aby nám doniesol lego Minecraft. Vieš, keď ty mi ho nechceš kúpiť. "
letfenixa logicky!
dzizisketa přejeme všechno nejlepší! A mate fakt super dort!
dzizisketa vsetko najlepsie! Ta torta je skvela, nasim ju radsej neukazem, lebo by ju chceli (ale nejedli).
"Mama, napíšeme Jeziskovi na Vianoce, aby nám doniesol lego Minecraft. Vieš, keď ty mi ho nechceš kúpiť. "
Umí si poradit. ![]()
dzizisketa To to utíká...všechno nejlepší! A ten dort je teda boží, u nás by se taky líbil, oběma.
Pouštím to na YouTube, je to ostré. Starý dabing si nepamatuju, ale ten co pouštím, se mi zdá fajn.
dzizisketa všechno nejlepší! Krásný kluk. ![]()
711990 Dekuji za doporuceni kocaru. Dnes jsem vybalila a vyzkousime. Vypada jako super alternativa naseho nemeckeho tanku.
Jos je, tak to mam radost! Snad se dobre sklada a bude dobre slouzit:)
Pinot Noir minulý týždeň v lidli chcel melón, tak sa pýtal či mám pero, aby som ho pripísala do nákupného zoznamu, co je psano, to je dano ![]()
Prosim vas, budu tento tyden ve vsedni den odpoledne v Hradci Kralove s 1,5 letym synem, budeme mit tak 2-4 h casu. Doporucily byste mi nejakou spis venkovni zabavu? Misto s peknym hristem, kde by se mohl vybehat, nebo tak neco? Klidne vic mist, aspon se pri presunech projdu.
Myrtila pokud budeš v centru, zkusila bych Jiraskovy sady. Je tam docela pěkné hřiště ve stínu, jen tam bude možná docela plno. Každopádně je to hezky park u soutoku, kam navic nemůžou psi, tak se tam dá dobře pohybovat i po travnatých plochach :) omrknete kachny, veverky a nutrie, hned vedle je vodní elektrárna Hučák, kde děti vždycky fascinovane koukají do vody. A asi 10 minut pěšky je ZŠ Bezručova, kde mají ohradu s kozama a nějaký barevný slepice. V HK je všechno blízko, takže během 4 hodin ho uvidíš celý :)
Evaeva To vypada moc pekne
Ale spis by se mi hodilo neco primo ve meste, tak 2-3 mista v dochozi vzdalenosti tak do pul hodiny od sebe. At z toho vyletu neco mam i ja, rada bych se prosla po Hradci ![]()
tenzie Jee, Jiraskovy sady a vodni elektrarna tam jsem kdysi byla, bylo to tam moc hezke
mne se totiz Hradec strasne libi, akorat to tam mame daleko, takze jsem ho navstivila jenom parkrat. A ted mame premieru s ditetem
kachny, nutrie i domaci zvirectvo bude dobra zabava ![]()
Myrtila soutok je určitě dobrá volba, osobně mám možná ještě radši Šimkovy sady, na druhé straně od centra, tam je pěkné hřiště pod stromy, vedle kavárna, hodně vody, ptactva, cestičky pro odrážedlo, jsou i dispozici i ohniště. Hradec si určitě užijete.
Evaeva určitě vyražte, hradecké lesy jsou super, v okolí Hradiště je pro děti vyžití spousta, teď docela nově stezka s lesními zvířaty, dají se z mobilu pouštět i zvuky, je tam obora s daňky, vedle divoká prasata, párek s mladými, park na větvi.
Malenge já bych ráda, ale nějak není čas:( Ráda bych na celý víkend, prý je hezké i muzeum v Hučáku
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí