Sairon a já jsem myslela, že kupují dětem příliš velké boty. ![]()
Ten nadmernek je brutální. Nezakopava v tom?
Sairon a já jsem myslela, že kupují dětem příliš velké boty. ![]()
Ten nadmernek je brutální. Nezakopava v tom?
Sairon Asi se zeptam blbe, ale navstivit prodejnu by neslo? Nevim teda odkud jsi...Pro me je to taky peklo. Jako nevim, jestli jsem vybrala pokazde tu idealni botu ale fakt mi to ulehcuje zivot...
Jos mně to mnohem víc vyhovuje objednávat. Nikde nemají všechny, co bych chtěla vyzkoušet, mají tři od jejich čísla,... A navíc je mi trochu blbé nic nekoupit, když se mi věnují, táhnu tam děti,... Já už teda tak trochu vím, co má cenu zkoušet a vybranou velikost vždycky ještě porovnávám se stávající botou.
Kúpila som rôzne knihy Kuzelneho čítania, z Modrého koníka a dve knihy po zapnuti hovoria, že nie je nič nahrate a mám si niečo stiahnuť. Čo mám robiť?
letfenixa na stránkách Albi najdeš soubory ke stažení.
Karja já dědím na příšerku, že jí většinou dokupuji jen bundy a venkovní kalhoty co chci nějaké lepší, což je super. Ale s krtečkem to bude horší, jednak už dorůstá do velikosti ve které musela být příšerka celá v růžovém, max fialovém a navíc počítám že nejpozději do roka bude mít stejnou velikost jak ona, takže mu budu muset taky začít nakupovat ![]()
Prostřední dorostl staršího bráchu, třetí je holka, která se chce oblékat jako holka. Takže kupuji 3x
taky jsem si to predstavovala jinak
Ve středu jsme holky stahly že školky, odjeli do Prahy, z tama do Ostrova, v neděli si je odvezli kamarádi a dnes ráno jsme je u Počernic vyzvedli. A píšu to proto, že od té středy jsme furt ocichavali věci v kufru auta, protoze tam něco příšerně smrdelo, jak dobře ulezela krysi mrtvola...tak jsem dnes po návratu vylozila celý kufr, abych zjistila, že ta malá příšera měla v kapse zimní perove bundy vařené vajíčko, kdo ví jak dlouho![]()
rasaNori pardon, ale ![]()
continuity právě že nezakopává, běhá v tom po kuchyni zcela suverénně. Až si říkám, jestli takový nadměrek nemá u všech bot, jen to prostě není tak vidět.
Jos šlo, ale víc mi vyhovuje to objednávání. Sice mám většinu prodejen do 40min jednu cestu, ale s oběma to sama nezvládnu, jet tam 2x se mi nechce a navíc když už se zbavím jednoho, tak bych ten čas s druhým radši využila lépe no a muže dostat do Brna, abysme zvládli oba, to je horší než ten nákup samotný
. A příšerka má hodně úzkou nohu, takže na ni mají většinou tak max dvoje boty.
Já už u ní vím po jakých 3 značkách koukat, jen u sandálů mám problém že mě přijdou všechny moc uzavřené,takže zkouším i jiné. No a krtečkovi teď kupuji teprve 3. boty, tak tam si to musím ještě teprve ošahat.
Jinak díky všem, objednám menší velikost.
Achjo, tak tuto barvu už v požadované velikosti nikde nemaj
to zas bude řev, že ty menší jsou hnusný a že je nosit nebude![]()
Evaeva Chapu, ale mam to uplne naopak. Syn ma sirokou nozku a vysoky nart, takze moznosti moc neni. A minule jsem treba brala boty, holinky, backory a jeste softshellovou bundu. Proste co mu sedne, to hned beru. Sli jsme pro jedny boty. Klidne mu vezmu prvni vec, kdyz dobre sedi.
A ja to mam podobne, jsem schopna se jit podivat a koupit treba tri pary. Uz jsem to tu psala, ze jsem sen vsech obchodniku. Konzervativne se vracim na mista, kde mi neco sedelo a beru i v nekolika kusech.
Jos no jo, jenže jemu to třeba nesedí úplně dobře nebo jiná bota sedí ještě líp. Já naopak kupuju na širokou nohu, ale nízký nárt a hubený kotník. Takže to jsou tak tři značky, trefit velikost obvykle nemám problém, takže objednám každému dva tři páry a doma vyzkouším.
MPLee co affenzahn? Ty jsou úzký.
Jos syn ma tiež širokú nohu a vysoký priehlavok, teraz som mu musela zväčšiť gumu na domácich capackach, lebo tam nohu nenapchal ![]()
letfenixa Backurky oblekl az pate zkousene. To bylo skoro az komicke, jak ta nozicka neprojde ani na zacatku ![]()
Jos to som neveriacky pozerala na topánky do vody, že bez šance. Hlavne že nohavice mu musím zuzovat.
Evaeva Jasne, ale to jsi dobra, ze se orientujes. Ja prave vubec, neznam ani ty znacky a spis sleduju situaci za pochodu. Takze znam tak akorat DD step a Pegres a na sandaly Keen...Ale zatim jsme u 4.bot teprve. A strasne nerada neco vracim ![]()
letfenixa Presne! Jsem vzala na eshopu decatlonu boty do vody (velka chyba) a na delku ok, ale musela bych mu useknout malicek a kus nozicky k tomu ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.