Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline DruI
5593 příspěvků moje polička 19. května 2022 18:36

Jos My jsme místnost, která nešla přejít, museli vyklidit, abychom z ní udělali dětský pokoj. Ale mít víc místností, tak ji určitě pořád máme :o)

Offline Gatita
8646 příspěvků moje polička 19. května 2022 18:37

Karja ja to mam opacne, nemam rada rozkramovano, podobne jako MP Meri me to rusi a nemuzu v tom relaxovat. Mam ovsem smulu, protoze bydlim se trema kramarema - od predsine az do patra roztahane veci, v takovem alzheimerovskem duchu, jakoze hrnec najdu ve vane, boty v zahonku a rucnik v predsini na zemi, pricemz ty veci tvori souvislou vrstvu. Vecer to tu vzdycky sbiram, abych si mohla na chvili sednout a nemit tik v oku. Nahodile navstevy, matky ze skolky atd., ale neresim. Dosahla jsem v tom asi mistrovstvi, protoze ted se me uz druha matka ptala, jak to udelat, aby netravila tolik casu uklidem a povznesla se nad to:))) 

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 19. května 2022 18:38

Karja kousicek od soutoku Sázavy s Vltavou, skoč na vlak a jsi tu  cesta navíc s hezkými výhledy.

Offline Karja
44770 příspěvků moje polička 19. května 2022 18:39

Malenge Řekni datum a jsem tam i s celou familii! Tam by jel i sambo:-D:-D:-D

Offline Karja
44770 příspěvků moje polička 19. května 2022 18:41

Jdu slavit!!!!! Maloumalou vezmou do školky od března!!!! Juhuuhuuu, to ji bude stejně jako když nastupovala velkamala, tři a kousek. Jdu se vozrat. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. května 2022 18:42

Gatita jestli ty věci tahle opouští kluci, tak si s těmi mým můžou podat ruce. A ty matky

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. května 2022 18:43

Karja to je super! Takže si dáš půl roku volna? :D

Offline Karja
44770 příspěvků moje polička 19. května 2022 18:43

Gatita Hele, mně se na to taky ptaj, ale horší je, že se na to už ptala i kamarádka jedné moji kamarádky, která u nás nikdy nebyla:-D:-D. Už se to s náma nese! Jinak ten popis domácnosti je úplně přesnej, jako já třeba našla i jednu svoji botu 10m od baráku, a tak.....

Offline Karja
44770 příspěvků moje polička 19. května 2022 18:45

Evaeva No, asi budu muset. Přece nebudu hledat nic před prázdninama........:-D:-D. Nee, asi si budu něco hledat, já už teď se domlouvala se sambem, že bych si hledala až dosolichame ten barak něco na půl úvazku a on by si to zařídil v práci že by byl jeden den doma a jeden den by malamala byla u našich. Prostě uvidíme. 

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 19. května 2022 18:49

Karja vodu vyřeší zahradní jezírko, bydlíme u řeky, ale tu vidíme jenom ze zahrady,za domem je rybníček,to je stejný případ, vyřešilo to jezírko,a ted bude druhé menší na druhé straně,na bahenní rostliny do stínu.jinak zahrady se tak nějak ujal manžel, původně chtěl jen trávník a túje.ale časem na ro přišel, musí buď někde neco vidět,nebo mu to musí říct nějaký kamarád .odmital cokoliv s listím ,ale to už není pravda naštěstí.jen nám vsechno trvá.Ja jsem od přírody bordelar, pořádek mám ráda,ake neumím ho udržet.taj nějak mi funguje, málo nábytku, hodně úložného prostoru, žádné otevřené police.v ložnici šatna.ale zase uz nemám ty děti, jen kočky dělají bordel.sikla by se paní na úklid.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. května 2022 18:57

Karja víš co, já bych si to volno klidně dopřála. Já teda mám takový plán na příští rok. Že malý bude tři čtyři dopoledne ve školce, já budu pracovat z domova, ale nechám si i čas pro sebe, než to úplně začne. Ale nutná součást jsou zdravé děti, jinak se mi plán poněkud hroutí

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 19. května 2022 19:01

Karja dcera je stejně stará jako ty, taky dvě malý děti, dům mají už asi sedm let, nejdřív starý nábytek co kdo dal, teď už mají víceméně zatizeno, měli tam jeden velký brajgl.v obýváku hračky samý hračky všude věci rozházeny.ted už mají pokojíčky.tak velká část hraček má místo tam, ale i obývák je vybaven regálem na hračky, knížky,je ro daleko lepší... takový vývoj k lepšímu.zahrada podobne, původně ji tam lecos vysadila tchýně.postupem let se to nějak vyvinulo, začalo ji to bavit ,skoro všechno vysazené vyházela, nebo presadila,uz mají i vyvýšené záhony,kytky... prostě zase to má vývoj.jeji manžel je hodně vytížený, bordel mu nevadí.na zahradu moc cas nemá.

hlavně klid a pohodu si doma pěstujte,spokojena rodina je důležitějším než vysurovany barák a vystresovana bydlenka

Offline Gatita
8646 příspěvků moje polička 19. května 2022 19:11

711990 gratuluju, klobouk dolu. Vubec nechapu, jak s detma muze nekdo neco dostudovat, ja uz akorat hloupnu:))

Offline 999
19839 příspěvků moje polička 19. května 2022 19:13

Karja Jasně že si hoď volno, zasloužíš si ho :-). Bude ti stačit ten barák a starosti kolem. Hlady neumřete, když sambo má ty latifundie :-).

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 19. května 2022 19:15

Karja s tou skolkou je to parada

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 19. května 2022 20:04

Karja gratulujem a nazdravie! ja som stiahla pol flase vina na oslavu novej skolky

711990 gratulujem

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. května 2022 21:03

Malenge tak jsem při skládání prádla zjistila, že to ca nebude tak drahý, protože jedny kraťasy od nich máme. Tak se omlouvám za mystifikaci

Offline Karja
44770 příspěvků moje polička 19. května 2022 21:09

eless na tvém místě bych stáhla celou a každej den týden v kuse. Moc vam gratuluji, ať je tam malej moc spokojenej a šťastnej 

U mě o nic nejde, spíš o to, že jsem s tím tak nějak celou dobu ,,počítala,, (školka velká jako krava v tomhle vystrkove, plná dvouletejch děti a pak tam najednou tento rok berou jen ty co dosáhly k září tři let). Ale usmálo se na mě štěstí, dvě učitelky odchází do důchodu a nastupuje jim tam nová, jejíž dvouleté dítě musí umístit (to má výjimku, což chápu, dítě moji kamarádky narozené v září taky umísti), takže tyhle děti až dosahnou věku tří let tak uvolní jedno místo.  Tak snad si ten nástup nová paní učitelka nerozmyslí! No a samozřejmě za to může ten můj ,,proslov,,musím se poplacat po ramínku, že jsem se ozvala. Protože jinak jsme se umístily 22. pod čarou prijatych.....:-D:-D

Offline Kokoska
35048 příspěvků moje polička 19. května 2022 21:37

continuity no bacha, rododendron jsem zapichla do zahrady asi pred peti lety, nestaram se o nej a jeste nechcipl. Sice je malej, ale kvete jak blazen. Se skalkou je prace mnohem vic, prece jen se to musi obcas vyplet. Sice ji nemam, ale mam zkusenosti z detstvi.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. května 2022 21:53

Karja ty jo, to je hustý převis! Já teď koukala, jak to bylo letos u nás a nevzali akorát dvě děti. Cca 30 přijali a dalších 30 přijali do jiné školky. Ale věk nevím.