Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44770 příspěvků moje polička 19. května 2022 12:50

Sairon Aha. Já jsem vždycky hrozně ztuhlá, vždycky všude když na mě někdo sahá a ten můj masér mi říká něco jako ,,no vy jste úplně tuhá, to se takhle tělo podvědomě brání no, taky já jsem dvoumetrovej chlap o to je to horší, to prostě podvědomí pracuje,, a já ,,hmhmhm,, a  v duchu si pomyslela ze jsem v křeči i u očařky. 

No víš co já mám asi jiné problémy, mně to asi chlap blokovat nebude a myslím, že tak nějak mají tu mateřskou část hodně nastudovanou, všechny ty schizy a vselijaky mateřský věci, co se můžou dít:-D. 

Offline Pinot Noir
29951 příspěvků moje polička 19. května 2022 12:51

Zuzuli díky za tip, píše tam ovšem, že se máš objednávat s 8 - 9 měsíčním předstihem. Takže jako všude.

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 19. května 2022 13:18

Hlasim, ze jsem dnes byla uspesna a zitra mame co slavit!:) zitra se teda uvidime? My se žluťásek tam asi bude uz po obede, tipuju...a snad nas nevyzene dest!

Offline Jimik
příspěvků moje polička 19. května 2022 13:22

MPLee Tak to je škoda, že jste museli ZOO zabalit. My jsme dnes naprosto nečekaně natrefili u oveček na prázdnou ohradu, myslím tedy bez dětí, takže junior měl všechny ovečky jen pro sebe, pak jsme se vycachtali v brouzdališti, dali si dvě jízdy dětskou tramvajkou a teď spokojeně spí

Tak se třeba potkáme zítra a gratuluji k termínu na neruologi a držím palce aby to přineslo nějaké řešení situace. 

Offline Jimik
příspěvků moje polička 19. května 2022 13:27

711990 gratulace veliká

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 19. května 2022 13:33

711990 gratuluju moc!!!

Offline letfenixa
10907 příspěvků moje polička 19. května 2022 13:35

711990 gratulujem 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 19. května 2022 13:38

Sairon Tak hlavně doufám, že ti hned zkraje vysvětlí, že nic jako nevhodný materiál na matku neexistuje. Jsi máma, svoje děti miluješ, mají co jist, kde spát a nikdo je (předpokládám) nebije. A ty děláš co umíš. Nemá smysl se bicovat, že nemáš dostatecne naklizeno, nebo te nenaplňuje pořádat dětem tvořivý odpoledne.

Drzim palce, ať ti to brzy pomůže pochopit, stejně jako se o to moje terapeutka snaží už víc než rok

Offline continuity
43214 příspěvků moje polička 19. května 2022 13:50

Zrovna tím úklidem bych se nebicovala v žádném případě. Buď mi to vadí ( a tím myslím reálně vadí, že si treba ani neodpocinu) a pak tomu musím dát nějakou prioritu, nebo nevadí a co pak koho do toho, že mám na zemi drobky.

Jinak dnes jsem za matku Herodesku. Děti naočkované a mladší ještě navíc brali krev a já je vezla zpět do školy! Taková hrůza. všichni zdravotníci je litovali a dostaly postupně tak půl pytlíku různých bonbónů.

Zrušili jsme odpoledne plavání a mají tím pádem volné odpoledne. Takže ty nebožátka se zařídili takhle:

mladší vydyndala přes SMS peníze na zmrzlinu a slíbila, že se bude držet ve stínu. 

o starší nevím zatim nic. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. května 2022 14:07

711990 s deštěm to vypadá dobře, možná nějaká přeháňka. Je tam kde se na chvilku schovat? Já den bez spánku riskovat nechci, ať není odpoledne nějaký saigon. A můj návrh na spánek ve školce byl zamítnut, takže mi dorazíme (snad) před čtvrtou, jestli se mi podařilo mladšího vzbudit včas

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 19. května 2022 14:08

711990 gratuluji, moc ti to sluselo!

zitra nevim, jak jsem uz psala, prijede k nam bracha ze Slovenska, bude zalezet, jak se zdrzi po ceste. 
ale verim, ze toto neni posledni sraz, tak prinejhorsim dorazim nekdy priste

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. května 2022 14:09

MP Meri napsala si to moc hezky (a máš pravdu)

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 19. května 2022 14:09

MPLee gratuluji k terminu, tak snad to preckate bez dalsiho zachvatu 

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 19. května 2022 14:13

Evaeva ctvrta idealni:) jako schovat se tam uplne neda, no. Ale snad se to jeste vycisti:)

mnum dekuju, to je skoda:( ale leto je pred nama, tak to snad zopakujem!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. května 2022 14:15

711990 bude teplo, uschneme

Offline Potrefenáhusa
38926 příspěvků moje polička 19. května 2022 14:22
Reakce na continuity:

Zrovna tím úklidem bych se nebicovala v žádném případě. Buď mi to vadí ( a tím myslím reálně vadí, že si treba ani neodpocinu) a pak tomu musím dát nějakou prioritu, nebo nevadí a co pak koho do toho, že mám na zemi drobky.

bohuzel ale člověk většinou v ty domácnosti nežije sám (já to teda rikam furt, ze uklizi ten, komu to vadí (a kdo to vidí) a kdo na to má zrovna čas, ale furt jsou kolem toho nějaký drobný nepříjemnosti)

Offline dzizisketa
8997 příspěvků moje polička 19. května 2022 14:33

711990 

My přijdeme taky co nejdříve po obědě. Jdu zjistit, jak teď jezdí 125, jestli kolem Barranďáku dlouho netvrdne.

Offline 711990
18323 příspěvků moje polička 19. května 2022 14:33

dzizisketa super!

Offline continuity
43214 příspěvků moje polička 19. května 2022 14:40

Potrefenáhusa no ja mám teď zajimavej poznatek.

Poslední tři měsíce jsme prakticky nikdy nebyli doma komplet (postupně jsme na střídačku byli pryč vsichni). Takže jsem měla prostor to zkoumat a došla jsem k závěru, ze celý problém s úklidem našeho bytu je ten, že je nás tu prostě moc. Kdokoliv z nás vysmahne pryč, najednou je úklid o polovinu jednodušší.

Offline dzizisketa
8997 příspěvků moje polička 19. května 2022 14:40

A dneska jsem byla podepsat papíry ve školce, je to definitivní. Což je dobře, protože Rosťa se držel kliky u třídy a plakal, že chce do školky, a pak mi za dětmi málem proklouzl na zahradu