Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 25. května 2022 07:29

Gatita to je super

u nas nekdy funguje, ze kdyz mala nechce jist, zacne ji krmit segra a normalne do ni dokaze dostat i celou porci

Offline continuity
43217 příspěvků moje polička 25. května 2022 07:37

Do Prčic ,dítě do výběrové tridy desáté pod čarou a do běžných tříd se bude losovat. Kdyby se to trdlo alespoň trochu učilo, tak nemá problém.

Ona je celá šťastná, protože dopadla podobné jak naposledy segra. Tak alespoň něco.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. května 2022 07:50

Gatita za chvíli bude umět na nočník a ještě utužují sourozenecké vztahy, výborný rodičovský úspěch.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. května 2022 07:51

continuity a není šance na odvolání? A co to znamená, že do klasických tříd budou losovat? Ona je teď jinde? Ale tak hlavně, že je spokojená

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 25. května 2022 07:59

Gatita kauza nočník dokonalá  buď rada, ze to mas bez práce. Zuby to nepochybne přežijí. Já dnes místo spaní dvakrát prevlekala vecer čisté povlecenou postel, protože malej se nějak rozhodl, ze plinu nechce a když mu ji dam, tak si ji sunda jen co zmizim z pokoje.

Offline continuity
43217 příspěvků moje polička 25. května 2022 08:03

Evaeva tam se odvolávat není potřeba, pokud to někdo odmítne, tak nám budou automaticky volat. Šance pořád je, ale nedovedu to odhadnout. starší se tehdy dostala bez problémů, volali nám už za dva dny. ale to byl ten covidovy rok a paralelně se dělali i přijímačky na osmileté gymply. Ty už jsou teď hotové, takže nevím, jak moc se to ještě může posunout.

Já stojím dost i o běžnou třídu, ona je teď jinde a tato škola je prostě lepší, ale s tím losováním je to blbý. 

Mě vlastně štve spíš to losování než to, že je pod čarou. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. května 2022 08:25

continuity aha, chápu. A víš, jaký je převis do těch klasických tříd? Budu držet palce.

Offline Potrefenáhusa
38927 příspěvků moje polička 25. května 2022 08:59

Karja no, mne tohle brnka na fakt citlivou strunu...

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 25. května 2022 09:31

Potrefenáhusa a tak ty jsi někde psala že housatko bude spíš jedinacek ne? Myslím tím že se vyhnete tomu, že když chce něco jedno dítě, tak hned chce něco jiného i to druhé a vlastně nemáš chvilku klid. Nemyslím to zle:)

Offline Karja
44771 příspěvků moje polička 25. května 2022 09:32

Potrefenáhusa Je teď nevím co, doufám, že ne já! Ale hrozně se sambo smál tvýmu nicku, protože já fakt v takovým zápolu mi říkám ,,Joo tohle přesně psala Potrefenáhusa,, a řekla ten pribeh. Tak se tomu hrozně smál, co to tady je za klub s divnejma přezdívkama! 

Offline continuity
43217 příspěvků moje polička 25. května 2022 09:38

Evaeva nevím vůbec, ale do té matematické měla přihlášených 120 děti

Rozumíš, více méně normální třída na sídlišti, každá škola (kromě té naší stávající) snad na druhém stupni nějakou specializovanou třídu má ( jazykovou, sportovní, informatickou) Fakt to je v Praze teď katastrofa. 

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 25. května 2022 09:43

continuity já poté co se teď mini gazdik zaměřit na cermat doufám, že než to budu řešit s holkama že se situace zlepší...

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 25. května 2022 09:43

continuity držím palce, ať vám to vyjde!

edit: je to síla, my teď máme akci první třída a tady do jedné školy, co má jen málo spadovych děti (takže jsem si myslela, ze by to mohlo klapnout), se hlásilo 160 děti a brali 60

Offline Potrefenáhusa
38927 příspěvků moje polička 25. května 2022 09:50

Karja myslela jsem řeči samba, jak sis pěkne odpocinula na ty besidce :-) 

Offline Potrefenáhusa
38927 příspěvků moje polička 25. května 2022 09:52

rasaNori teď nevim přesně, jak to myslíš, to jsem asi nikde nepsala?s jejima pranima aktuálně zápasim jen když potrebujem někam dojit :-) 

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 25. května 2022 09:55

Potrefenáhusa sorry myslela jsem jak si psala ze housatko bude jedinacek kvůli tomu že jsi starší matka. Já právě jsem vic v klidu když má požadavky jen jedna, protoze jak mám doma obě to je pořád něco a už jsem z toho někdy tak vystavena že se mi nic nechce.

Offline Karja
44771 příspěvků moje polička 25. května 2022 09:58

Potrefenáhusa Ne, to on je takovej chapavej, to byla asi snaha aspoň o nejaky slova útěchy:-D 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. května 2022 09:59

rasaNori to je zajímavý, u nás mají víc požadavků zvlášť. Já teda hlavně nesnáším, jak mi to dávkují. Chtějí něco, udělám to, odejdu dva kroky a ozve se ještě xy prosím, udělám to a zase

Offline Potrefenáhusa
38927 příspěvků moje polička 25. května 2022 09:59

rasaNori jo ale já teď vůbec nevim, na co reagujes, já mám konflikt s požadavky muže, ne ditete

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. května 2022 10:01

continuity no zní to hustě. Ona teď jde do šestky, že? Tak kdyby to teď nevyšlo, pořád by mohla zkusit šestiletý gympl holt. Tak držím palce.