Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. června 2022 20:55

JanieB perlanu jsem za celé mateřství použila asi 5 čtverečných centimetrůale je fakt, že tohle období už je takový přerod z mimina na člověka

Malý je teda dobrý model, stojí tam jak nějaký elegán

Offline JanieB
552 příspěvků moje polička 07. června 2022 21:02

Evaeva Fakt, jo? U nás se zas umývá při přebalování zásadně jen perlanem a ještě nikdy nebyl opruzený ;-) U nás je teda spotřeba vysoká :) Zato jeho zadek ještě vůbec nezná vlhčené ubrousky 

No jo, on je pozér... Naštěstí už stojí velice stabilně a na takové to oblézání, vylézání, přelézání je šikovný, tak nemusím mít takový strach.

A nevíte, jak zmenšit obrázek? Furt to zkouším zmenšit, ať nepostuju takové obry, a nic :(

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. června 2022 21:05

JanieB já je myla pod tekoucí vodou. Nejdřív v umyvadle na předloktí, pak ve stoje ve vaně. Já to otírání nemám ráda, oni navíc pak i odmítali ležet.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. června 2022 21:06

JanieB obrázky zmenšuju předem v tabletu

Offline JanieB
552 příspěvků moje polička 07. června 2022 21:30

Evaeva Ty jo, nechci ani pomyslet, kolikrát by mi při tom to moje mrskající se hádě vypadlo Ale na podložce naštěstí leží celkem klidně, nacvičili jsme povel "roznožka" Co začal pořádně stát, tak ve velké krizi postavím do sprchy a od pasu dolů osprchuju.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 07. června 2022 22:08

letfenixa letfenixa clothilde Děkuji!

JanieB Super fotka! To nám asi bude ještě chvíli trvat, než se tam propracujeme, zatím teprve sedí :-)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. června 2022 22:10

JanieB nevypadne, držíš ho za rameno, je to spíš o tom to zkusitjá měla problém je udržet na zádech, hlavně staršího, stoj byl vysvobození, ve vaně je to úplná pohodička.

Offline JanieB
552 příspěvků moje polička 07. června 2022 22:20

Zina To bude hned ;-) Za pár týdnů bude i vaše mimčo stát u nábytku, pokud to ještě nedělá. On ten náš samostatně bez držení taky nestojí úplně dlouho, teď vydrží třeba jen max. 10 vteřin, ale takto ve věži nebo když se o něco opírá, už je to na pohodu. A zabaví se tam dlouho, nejradši by už celý den jen stál nebo obcházel nábytek, zdi a na něco lezl.

Offline dzizisketa
9000 příspěvků moje polička 07. června 2022 22:58

JanieB 

Já perlan peru, takže teď už na druhé dítě používám to, co jsem měla ještě na Rosťu. 

Offline Potrefenáhusa
38930 příspěvků moje polička 08. června 2022 00:21

dzizisketa já ho prat zkoušela a nakonec mi přišlo, ze by ho bylo potřeba i zehlit, tak ksem se na prani vykaslala 

Offline Jimik
příspěvků moje polička 08. června 2022 01:48

Zina gratuluji Jak dočítám, tak nebudu aktuální, ale třeba náš junior preferuje IKEA vaničku před velkou vanou, ta IKEA je ve velké vaně vložená a napouští se jenom ta malá. Vypozorovali jsme, že se cítí jistější, když tam má borty té vaničky, dělá na nich různé prostocviky, drží se za ně když kope nohama a podobná alotria. Je fakt, že máme velkou vanu, takže když v ní sedí, okraje má nad hlavou a pořádně na ně nedosáhne.

Offline Garfie
28596 příspěvků moje polička 08. června 2022 03:11

Zina  Gratuluju moc! 

Offline Myrtila
5365 příspěvků moje polička 08. června 2022 04:49

Zina Moc vam gratuluju!  A i MP Meri  (docitam na preskacku)

Offline Pinot Noir
29956 příspěvků moje polička 08. června 2022 05:28

Potrefenáhusa dzizisketa taky jsem ho prala, žehlit nepotřeboval, jen se zmenšil. 

S druhým dítětem už jsem ale na tyhle kejkle neměla morál, nastoupily jednorázovky a vlhčené ubrousky. 

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 08. června 2022 07:12

Úplně miluju, když se muž ráno montuje do ranní rutiny. Nalil starší čaj do hrnku na mliko, i kdyz mu to ona i ja rekly nekolikrat a ještě byl naštvaný že kvuli tomu jeci

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 08. června 2022 07:33

Zina Blahopřeju! Všechno už zaznělo, držím palce, ať se rychle sžijete. Skoro všechno se dá pořídit hned podle potřeby. Za stokke židli se přimlouvám.

Offline Garfie
28596 příspěvků moje polička 08. června 2022 07:41

rasaNori Hele, mně hrozně tady na ty situace pomohla myšlenka, že máme je láska a ochrana a otec je příprava na život a tvrdý svět okolo. Chápu tě moc!! 

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 08. června 2022 08:15

Tak včera ve školce scéna, včetně útěku a schovaní, ze tam nebude, odpoledne jsem dala holky na dvě hodinky k segre (musela jsem), blbý a to tam je vždycky ráda, a dneska zase další skolkova scéna. To se nám ten výjezd k babičce moc nevyplatil! Musím se psychicky připravit na nonstop care v létě:-D, třezalka je blbá na sluníčko, přes plot u sousedů jsem viděla jinačí rostliny, asi to sklidim. 

Offline letfenixa
10908 příspěvků moje polička 08. června 2022 08:17

Zina k autosedačke a kociku ti poradili lepšie, ale tu vanicku by som kúpila, syn sa v nej rochnil aj na balkóne do 4 rokov. 

A čo bola pre mňa jedna z najlepších rád pre prvomatky,  dovolím si ju napísať,  prejsť byt kolenacky,  teda aby to zhruba odpovedalo výške malého dieťaťa a vidieť nebezpečné a nevhodné veci v jeho dosahu.

Offline letfenixa
10908 příspěvků moje polička 08. června 2022 08:22

rasaNori úplne to vidím