Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Potrefenáhusa
38930 příspěvků moje polička 08. června 2022 08:28

Pinot Noir mne ta příprava přišla rychlá, strihala jsem to položeny na sebe po 10 těch ctvercich a naredenyho medvidka jsem měla v rozsprasovaci, přestala jsem to používat až když dite začalo u prebalovani zdrhat

z pračky jsem ale tahala mrnavy zmackany kuličky, tak jsem to neprala 

kamaradka perlan pouziva namocenej v kuchyni místo hadru na ruce a na pusu, tak to mi zas přijdou lepší zinky z ikey 

Offline Vari
2222 příspěvků moje polička 08. června 2022 08:52

Zina Za sebe jeste doporucuju mrknout na kurz prvni pomoci detem od MK life, udelala jsem si par kvizu na jejim IG a zjistila jsem, ze o prvni pomoci vim uplny prd a tohle me trosku uklidnilo.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. června 2022 08:55

Potrefenáhusa na pusu jsem měla nastříhané staré pleny, teď u nás frčí papírové ubrousky

Offline Potrefenáhusa
38930 příspěvků moje polička 08. června 2022 10:26

Evaeva starý pliny jsou poklad, jakmile začnou rozlejvat a vylejvat

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. června 2022 10:27

Potrefenáhusa no je to hodně univerzální kousek, táta je používá jako kapesníky

Offline gtea
120 příspěvků moje polička 08. června 2022 13:29

Zina Gratuluju! Do města jezdím celkem bez potíží s Valco Snap, jak někdo zmiňoval. Kdyby sis ho chtěla půjčit a vyzkoušet, tak stačí napsat, bydlíme od vás (jestli jste se nepřestěhovali) co by kamenem hřbitov přehodil .

Ikea vaničku a nějaké další věci můžu v případě zájmu taky poskytnout. I když jsem toho spoustu už rozpůjčovala a věnovala na Ukrajinu, pořád je toho na půdě neuvěřitelné množství.

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 08. června 2022 13:32

Zina gratulujua teda jeden tfk kočár sportovní nabízím na bazaru, projel s nema kde co:)

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 08. června 2022 13:33

Vari Vidíš, to je zatím asi nejlepší tip! Kurz první pomoci viděla i moje mamka, které jediné syna svěříme. Já se přimlouvám na ig sledovat i dentist for small a detská fyzio máma, moc hodnotné edukativní a příjemně psané profily.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 08. června 2022 13:40

Vari Len Zina To jsou všechno opravdu super profily a taky doporučuju. Jestli nemáte ig, tak fyzio mama napsala teď novou knížku Pohybový vývoj dítěte s láskou a respektem a je povedená. Dentist for small má online kurz zdravezubydetem.cz a Mk life comamdelat.cz. My máme online kurzy, ale vzhledem k tomu, že naše malá se občas vypne, tak si to muž chtěl procvičit i na živo a jdeme i na ten. Ještě docela fajn mi na ig přijde Pediatrie s láskou, dětská psycholožka a a Orl nejen pro děti

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 08. června 2022 13:46

MPLee Ty všechny taky sleduju a mám ráda. Mně osobně ještě dost pomohl profil nutrimamma, vůbec jsem nevěděla, jak s jídlem, v okolí nikdo děti neměl. U většího dítěte už to nebude taková věda, ale i tak je fajn si o tom něco přečíst, pokud to člověka zajímá. 

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 08. června 2022 13:50

MPLee A profil ORL nejen pro děti je můj srdcový. Podle ní jsem se učila anatomii, pak jsem ji ráda četla ještě na MP, kde s námi diskutovala. Později jsem hledala její články o nošení a teď hltám odborné posty z oboru

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 08. června 2022 13:51

Nevíte, jak ted doručují megaknihy? je to už rychlejší?

A ještě jsem se chtěla zeptat letfenixa , jak se jmenuje ta kniha jak tam je třeba ta veverka, hledá se kde žije a co jí...zapomněla jsem to! Děkuji

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 08. června 2022 13:55

Len jo, nutrimama jsem jdu teď dopsat. Případně i minispajz, malá se naučila s jejich příborama asi v 9 měsících a od té doby jí více méně sama. Už teda i s obyčejnýma. 

Karja megaknihy mám teď na cestě asi od pátku, už by to mělo být odeslané zásilkovnou... Asi záleží, co to zrovna je. Někdy to přijde hned, jindy za 2 týdny...

Nemáte tip na kočárek pro panenky? Ano, nemune nás to. Líbí se mi od Migno ta napodobenina ABC, ale skoro 4000 za něj nechci dát. Chtěla bych, aby měl polohovací rukojeť, otáčecí kola, šel složit a měl korbu i sporťák (většina je 2v1). Nemůžu nic najít

Offline Potrefenáhusa
38930 příspěvků moje polička 08. června 2022 14:04

Len taky tyhle profily rada sleduju.i ten on-line kurz první pomoci od knezkovy mam, ale myslím mi vic prospely ty kvizy, který ale teď už moc nedělá? Každopádně z instagramu a vocad cerpam nejvíc...

každopádně nechapu, ze neexistuje nějaká brožurka s první pomoci, co by se třeba fasovala u pediatra, jen se zakladama typu srážení horečky, dušení předmětem, popáleniny a co do domácí lekarnicky s ditetem

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. června 2022 14:09

Potrefenáhusa my vyfasovali leták o první pomoci v porodnici, vyloženě teda oživování a pod. Musím říct, že na klidu mi to nepřidalo. Malý měl ty arytmie, které měly zmizet do pár dnů (trvalo to devět měsíců), v porodnici byl pořád napojený na měření saturace, rytmu,... a po deseti dnech nás propouštěli s tím, že arytmie má pořád, ale asi mu nevadí a radši si nastudujte ten leták o první pomoci

Offline Potrefenáhusa
38930 příspěvků moje polička 08. června 2022 14:11

Evaeva to je hustý teda

ono je teda dobry, když to člověk slyší než když si to jen přečte, ze se mu to pak asi lip v nějaký stresovy situaci vybaví

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. června 2022 14:18

Potrefenáhusa já si myslím, že dobrý je to zažít, myslím někde na fyzickém kurzu (ne že bych nějaký měla), jinak jde spíš o formu, co se ti líp přijímá. Video asi taky není blbé.

Offline Potrefenáhusa
38930 příspěvků moje polička 08. června 2022 14:25

Evaeva zažít rozhodne je nejlepší 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 08. června 2022 14:26

Potrefenáhusa Evaeva Já bych skoro zavedla nějaký proškolení o první pomoci jako povinnou přípravu na rodičovství. Nebo na střední škole třeba? Mě teda uplně nejvíc dal kurz od ZDRSEM. To je zážitkový kurz plný umělé krve a jiných legrácek. Bylo to na 3 dny a třeba nás poslali na oběd, že máme pauzu. A v parku před budovou nasimulovali dopravní nehodu s figurantama, co jsme před tím neviděli a tak.. Nebo nás nechali resuscitovat figurínu celých 10 minut - a je to sakra dlouhá doba, byla jsem uplně hotová ke konci už. To se ti pak vžije samo. Dělala jsem si ho kvůli táborům a pak tam přihlásila i většinu svých instruktorů. A i tak jsem ještě ocenila ten online kurz a ráda půjdu na další živák. 
Jo a profil Dvorak155 asi znáte? To je doktor z Motola, taky moc zajímavé čtení

Offline Potrefenáhusa
38930 příspěvků moje polička 08. června 2022 14:28

MPLee Dvořáka zname 

ty kurzy zdrsem hodně chválí kamaradi, co delaj různý skautsky a vodacky vedoucí, hodně na to jezdí, podle mě je to fakt skoro povinnost