Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. června 2022 14:29

MPLee my na střední první pomoc měli několikrát, chodil na to nějaký externista s figurínou. Ten zážitkový kurz jsem viděla někde v tv, to musí být hustý teda a určitě je to ta nejlepší možnost, jak si to zažít.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 08. června 2022 14:34

Evaeva jako my měli na střední taky něco, ale informace byly zastaralé a vůbec to bylo k ničemu. Figurínu si každý zmáčkl 3x a šel další, aby se to za hodinu stihlo  Ten zdrsem má i zkrácený kurz pro rodiče, verzi Mama, co je na jeden den bez certifikátu. Já jsem na to trochu úchyl ale nakonec díky bohu za to, s naším dítětem co si vesele upadá do bezvědomí každou chvilku

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 08. června 2022 14:38

MPLee haha, obesenec na schodech, mrtvoly pod proudem, člověk pritisknuty autem ke stromu a uvnitř další 2 zranění, jezisi to jsou vzpomínky, my to tenkrát měli na 3 víkendy a bylo to úplně nejvíc bozi:D ale opravdu nic pro slabší povahy nebo někoho kdo se bojí krve.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 08. června 2022 14:40

rasaNori to jste byli na Horalovi, že?  

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 08. června 2022 14:41

MPLee no jo no:D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. června 2022 14:45

MPLee jo, to asi jo. Já si teda myslím, že jediná varianta k něčemu je ten zážitkový kurz. Jinak člověk nezjistí, jak se zachová, pokud to bude vážně potřeba. 

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 08. června 2022 14:46

Evaeva a i tam to bylo omezené, protoze i když tu situaci řešíš, tak víš že to není reálné...

Offline Zuzuli
3810 příspěvků moje polička 08. června 2022 15:45

Zina gratuluju at je co nejdriv u vas.

Ja bych na seznam vybavicky pridala nejake batoleci nositko. Pro nas to je denne pouzivana vec, dodneska v nem v poledne uspavam a to ma mala uz dva roky. Nebo ho nosim v batohu, kdyby malou cyklistku zacaly bolet nozicky. A na pohyb po meste nebo na preneseni nechodiciho ditete z auta treba do obchodu nebo na urad, je uplne k nezaplaceni.

Autosedacku mame rostouci joie iventura s isofix zakladnou. Je od 40 do 105 cm, do tech cca 4 let, zatim ji mame porad v protismeru a je moc fajn. S kocarem neporadim, u nas nikdy nemel uspech, ale uz bych se na korbu vykaslala, jestli sedi, staci nejaky sportak. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. června 2022 16:01

žluťásek syn vyslovil přání malovat na kamínky. Dej mi, prosím, tip na nějaké levné fixy.

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 08. června 2022 16:55

Asi spíš dotaz na ty, co mají větší děti, ale když jste je na kole brali víc do terénu, porizovali jste jim paterak? Na zimu jim ho každopádně minim pořídit  na lyže, starší mluví o snowboardu pořád

Offline quebrada
363 příspěvků moje polička 08. června 2022 17:00

rasaNori Záleží, co myslíš tím "víc do terénu". Pokud nejezdíte sjezdové traily, tak by mě to asi ani nenapadlo. Taky záleží na temperamentu cyklistky, samozřejmě. Na lyže rozhodně.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. června 2022 17:17

rasaNori na lyže máme. Na kolo mně to teda nenapadlo, ale u nás žádné traily nehrozí. Teda dokud je to nenapadne samotné

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 08. června 2022 17:27

quebrada no právě že už jezdí, spíš zatím ty rovinatejsi, pumptrack a tak. 

Offline Gatita
8648 příspěvků moje polička 08. června 2022 17:38

rasaNori vubec me nenapadlo, ze by paterak meli mit. Ale my nejezdime zadne extremy. 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 08. června 2022 19:13

gtea A já myslela, že jsem tu v podstatě inkognito :D každopádně děkuju za nabídku, napíšu SZ.

rasaNori Na kterým bazaru? :-)

Vari a ostatní s kurzama, to je dobrej tip, děkuju

Offline quebrada
363 příspěvků moje polička 08. června 2022 19:58
Reakce na rasaNori:

quebrada no právě že už jezdí, spíš zatím ty rovinatejsi, pumptrack a tak. 

​V tom případě asi není proč váhat a v zimě jsko když se najde.

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 08. června 2022 20:09

Zina docetla jsem a mám velkou radost, moc preji, ať mate rozsudek a tim padem i potomka co nejdříve doma!

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 08. června 2022 20:25
Reakce na Evaeva:

žluťásek syn vyslovil přání malovat na kamínky. Dej mi, prosím, tip na nějaké levné fixy.

​Pro děti mi přijdou nejlepší Decorpen, levný a plně dostačující. K tomu případně třeba jednu tenkou na obrysy bych prikoupila, ne úplně ty vláskový, s tím stejně neuměj a akorát to zničej. 

Decopren má sadu základních barev, pastelových a metalických. Na obrysy bych vzala černou Posca 1 MR.

Když se někdy stavíte v knihovně, nechám vám je vyzkoušet, máme tam i krabici šutrů. Nebo se můžem potkat někdy, mám velkou výbavu mnoha značek :) 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. června 2022 20:30

žluťásek díky! Obrysy asi zatím nebudou aktuální, u nás pořád vede abstraktní tvorba

Syn má teď klidový režim, takže do knihovny bohužel nemůžeme. Podívám se na ten decorpen, to bude určitě stačit.

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 08. června 2022 20:30