MPLee my na střední první pomoc měli několikrát, chodil na to nějaký externista s figurínou. Ten zážitkový kurz jsem viděla někde v tv, to musí být hustý teda a určitě je to ta nejlepší možnost, jak si to zažít.
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva jako my měli na střední taky něco, ale informace byly zastaralé a vůbec to bylo k ničemu. Figurínu si každý zmáčkl 3x a šel další, aby se to za hodinu stihlo
Ten zdrsem má i zkrácený kurz pro rodiče, verzi Mama, co je na jeden den bez certifikátu. Já jsem na to trochu úchyl ale nakonec díky bohu za to, s naším dítětem co si vesele upadá do bezvědomí každou chvilku ![]()
MPLee haha, obesenec na schodech, mrtvoly pod proudem, člověk pritisknuty autem ke stromu a uvnitř další 2 zranění, jezisi to jsou vzpomínky, my to tenkrát měli na 3 víkendy a bylo to úplně nejvíc bozi:D ale opravdu nic pro slabší povahy nebo někoho kdo se bojí krve.
rasaNori to jste byli na Horalovi, že?
MPLee no jo no:D
MPLee jo, to asi jo. Já si teda myslím, že jediná varianta k něčemu je ten zážitkový kurz. Jinak člověk nezjistí, jak se zachová, pokud to bude vážně potřeba.
Evaeva a i tam to bylo omezené, protoze i když tu situaci řešíš, tak víš že to není reálné...
Zina gratuluju
at je co nejdriv u vas.
Ja bych na seznam vybavicky pridala nejake batoleci nositko. Pro nas to je denne pouzivana vec, dodneska v nem v poledne uspavam a to ma mala uz dva roky. Nebo ho nosim v batohu, kdyby malou cyklistku zacaly bolet nozicky. A na pohyb po meste nebo na preneseni nechodiciho ditete z auta treba do obchodu nebo na urad, je uplne k nezaplaceni.
Autosedacku mame rostouci joie iventura s isofix zakladnou. Je od 40 do 105 cm, do tech cca 4 let, zatim ji mame porad v protismeru a je moc fajn. S kocarem neporadim, u nas nikdy nemel uspech, ale uz bych se na korbu vykaslala, jestli sedi, staci nejaky sportak.
žluťásek syn vyslovil přání malovat na kamínky. Dej mi, prosím, tip na nějaké levné fixy.
Asi spíš dotaz na ty, co mají větší děti, ale když jste je na kole brali víc do terénu, porizovali jste jim paterak? Na zimu jim ho každopádně minim pořídit na lyže, starší mluví o snowboardu pořád![]()
rasaNori Záleží, co myslíš tím "víc do terénu". Pokud nejezdíte sjezdové traily, tak by mě to asi ani nenapadlo. Taky záleží na temperamentu cyklistky, samozřejmě. Na lyže rozhodně.
rasaNori na lyže máme. Na kolo mně to teda nenapadlo, ale u nás žádné traily nehrozí. Teda dokud je to nenapadne samotné![]()
quebrada no právě že už jezdí, spíš zatím ty rovinatejsi, pumptrack a tak.
rasaNori vubec me nenapadlo, ze by paterak meli mit. Ale my nejezdime zadne extremy.
quebrada no právě že už jezdí, spíš zatím ty rovinatejsi, pumptrack a tak.
V tom případě asi není proč váhat a v zimě jsko když se najde. ![]()
Zina docetla jsem a mám velkou radost, moc preji, ať mate rozsudek a tim padem i potomka co nejdříve doma!
žluťásek syn vyslovil přání malovat na kamínky. Dej mi, prosím, tip na nějaké levné fixy.
Pro děti mi přijdou nejlepší Decorpen, levný a plně dostačující. K tomu případně třeba jednu tenkou na obrysy bych prikoupila, ne úplně ty vláskový, s tím stejně neuměj a akorát to zničej.
Decopren má sadu základních barev, pastelových a metalických. Na obrysy bych vzala černou Posca 1 MR.
Když se někdy stavíte v knihovně, nechám vám je vyzkoušet, máme tam i krabici šutrů. Nebo se můžem potkat někdy, mám velkou výbavu mnoha značek :)
žluťásek díky! Obrysy asi zatím nebudou aktuální, u nás pořád vede abstraktní tvorba![]()
Syn má teď klidový režim, takže do knihovny bohužel nemůžeme. Podívám se na ten decorpen, to bude určitě stačit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí