Evaeva kdybyste je chtěli posílat venku, tak ta tenká se hodí na PSČ a nápisy vzadu. A kdyztak i lak vezmi, v dm mají i malou lahvičku se štětcem, kdybys nechtěla velkej drahej ve spreji.
Vše o těhotenství a dětech
žluťásek díky, už na to koukám. Vezmu asi ty metalické, prý by rád se třpytkama, tak to bude asi to pravé. Kreslí to na jakýkoliv kámen nebo je potřeba nejdřív nanést nějaký podklad?
žluťásek myslím, že je bude po venku roznášet, ale bez popisu, na to mně neužije
ale asi vezmu i tu tenkou. Lak je dobrý tip. Ještě potřebujeme čtvrtky,... to zas bude účet![]()
Starsi chlapecek mel vcera slavnostni louceni predskolaku se skolkou. Bylo to strasne mily, zpival s detma anglickou pisnicku a sam rikal basnicku (to uz teda cesky) a rikal to uplne krasne i s doprovodnymi gesty. Na to, jak vzdycky zaryte mlcel a tvrdil, ze se ani nic ve skolce neucej, to bylo uzasny! Dostali šerpu a knizku, hrali hru s plnenim ukolu o vyhnani strasidla z hradu, moc pekny to bylo!
MPLee Není. Ono to visí tady někde v historii a i já jsem to kdysi v eshopech hledala, tak to na mě určitě vybafne!
Nevíte, jak ted doručují megaknihy? je to už rychlejší?
A ještě jsem se chtěla zeptat letfenixa , jak se jmenuje ta kniha jak tam je třeba ta veverka, hledá se kde žije a co jí...zapomněla jsem to! Děkuji
To asi myslíš tu sérii Otoč a najdi, vyšel Les, Farma a Afrika
žluťásek Jojojo, díky!
Kokoska To je hezké!
Kokoska to je milé ![]()
Evaeva Pinot Noir no byla jsem namekko. A vsechny ty deti byly tak hezke a sikovne, zpivaly, hraly na fletnu, tancovaly... kazda trida mela svuj program, ktery predvedla. Jen jsem si rikala, at muzou vyrustat v klidu a ve zdravi, at jim nikdy neni zle.
žluťásek díky, už na to koukám. Vezmu asi ty metalické, prý by rád se třpytkama, tak to bude asi to pravé. Kreslí to na jakýkoliv kámen nebo je potřeba nejdřív nanést nějaký podklad?
Můžete rovnou na kámen, jen žlutá a bílá z téhle sady nebudou asi dobře vidět bez podkladu. Na bílém podkladu líp vyniknou, normálně tuba bílé akrylové barvy. Mám fajn zkušenost z těch levných se značkou Primo, nektere jejich odstíny jsou naprd, ale bílá kryje dobře.
A syn teda rád maluje i barvama, koupila jsem mu malou sadu taky primo a byly fajn, na jeho malování úplně stačily.
Ještě mě napadá, že nějaký levný barvy a fixy maj i v kiku a pak v nějakým aktionu, to ani nevím jestli je i v Praze. Ale nemám ani s jedním zkušenost.

žluťásek díky, už jsem objednala na megaknihách, taky to nevyšlo draho. Tak uvidíme, jak mu to půjde, jestli bude potřeba dělat podklad. Pak už se z toho stává delší projekt, to nevím, jestli zvládne(me). Už to není takové teď jsem si přines super kámen a jdu na to![]()
Kokoska mně tyhle věci hrozně dojímají, stačí mi i vidět prvňáčky v tv
Syn měl před časem besídku ke dni matek. Hrozně mě překvapilo, jak zodpovědně se k tomu postavil, zpíval nahlas a soustředěně, úplně jsem koukala.
Evaeva jako já myslím, že s decorpenama si na O. abstraktní umění úplně vystačíte
.
Jen ty kameny předem omyjte, nejlíp jarem nebo mýdlem a teplou vodou, na odmasteny se líp kreslí a neznicite tak rychle hroty. Když chcem malovat venku, myju je vlhcenyma ubrouskama
nosím si v létě ty fixy na hřiště a vždycky se kolem vyrojí chumel dětí co chtěj taky. Koupila jsem kvůli nim další decorpeny, aby mi nenicily ty drahý profi fixy ![]()
žluťásek jo s mytím se počítá. Právě jsem si taky říkala, že na by to nemuselo být špatné ani na dovolenou.
Kokoska To je hezký. U nás bývalo vždycky vyhazování ze školky, že ty děti prohodily na závěr všeho oknem!
Evaeva na dovolenou je to úplně super, vytáhnu je třeba při čekání na jídlo v restauraci nebo když se nudím na hřišti :) dá se s tím kreslit na různé povrchy, takže zdobíme pak třeba větev, ze který tatínek udělá luk a pomalujem šípy, ulity, kůru na lodičku, aby měla pirátskej znak, moosgummi na indiánskou čelenku... Je to vděčný :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí