Mohučanka sun tyhle věci chrlí ve velkém. Ilustrace nebývají teda moc vkusné, no. Ale tohle ještě ujde.
Vše o těhotenství a dětech
MP Meri Floradix
MP Meri hemove zelezo od Va-bios, nebo globifer
MP Meri taky floradix.
A jak jsme tu probíraly, jestli je to s druhým dítětem snazší nebo těžší, tak já jsem si dnes ráno uvědomila, že s miminem mi to přijde snazší, snad všechno naskočilo automaticky, ale mnohem hůř snáším vrtochy starší dcery. Třeba včera večer v 10 (už jenom to, že je v tu hodinu ještě vzhůru mě irituje) volala, že mě nutně potřebuje, já za ní šla, ťuťuňuňu spinkat, ozvala se mladší, tak já ťuťuňuňu musím jít krmit mimino, a ona sebou v tu vteřinu švihla na postel a začala hystericky řvát, že má taky hlad ![]()
žluťásek no je pravda, že ty francouzské byly hezčí. Ale ten lehce zvýšený okraj s jinou strukturou je u mrňat k nezaplacení.
MP Meri taky globifer
Mohučanka to je normalni zarliva reakce, chtela te mit jen pro sebe. Neslo by treba vzit malou a nakrmit ji u starsi na posteli?
Mohučanka no poznám. Alica zasa robí to, že filmuje rôzne pády a potom akože plače, že si ublížila. Som sa smiala s mužom, že ju môžeme dať na futbal. Ale úplne chápem, prečo to robí a je mi to moc ľúto. Dnes k nám prvýkrát prišla tá opatrovateľka. Alica ju nikdy predtým nevidela, ale napriek tomu sa jej hodila okolo krku a už sa jej nepustila, teraz sa hrajú a Alica sa úplne vyžíva vtej pozornosti. Klaru uspávam ja :)
U nas kdysi nastesti starsimu uz byly skoro 4, mel svoje zajmy, takze prvni reakce na mimino byla Hm, jo, muzu jit s klukama ven? A v tom duchu to pokracovalo. Kdyz mala poporostla, docela si spolu i vyhrali. No bylo to v dobe, kdy jeste deti na sidlisti chodily ven samy, mely party, kolem baraku svoje skryse, nebyly privazane k matce s kocarem. Jinak kdo vi, co by bylo.
Jsme právě v Roztokách na té výstavě Včela a moc doporučuju
Navíc je to hned u nádraží, takže fajn výlet i pro milovníky vlaků.
Kokoska můj starší na mimino nežárlil vůbec. Musel se vyrovnat se změnou, to ano, ale žádné vynucování pozornosti, co popisují výše, neznám. To až teď, když jsou víceméně na stejné úrovni.
Asi mimino vůbec nebral jako konkurenci, ale spíš jako nějaké divné zvíře.
Přes den jo, ale takhle večer už byla uspaná a pokud ji nechci uspavat znova, nakojím ji v klidu. Pak ji lze položit do postýlky a ona tam spí. Když jí krmím u starší, hnedle má oči jak tenisáky a uspávání může jet nanovo. Navíc zrovna včera to šlo docela ztuha, byly jsme na kontrole na fyzio a z toho je vždycky dost rozhozená.
Všechno to teoreticky chápu, proč to starší dělá, ale někdy prostě spadne ta poslední kapka...
Evaeva byli jste u té vozovny na tom potůčku? Je voda už pustena, nevíš?
Mohučanka ja to chapu, clovek uz ma vecer sam dost a do toho jeste resit vztekly dite.
Evaeva mne se to ted zda jako naprosta idyla, ale taky nejake strety byly, ne ze ne. Ale v zasade pohoda.
Díky za to železo.
Jinak to vynucování pozornosti děla syn taky, i bez mimina. Podle mě to víc souvisí s věkem, než se sourozencem, ale je to samozřejmě jen teorie. Až se malé narodí, budou mu už 4. Dost na ten věkový rozdíl spoleham
Kokoska to víš, že jo. U nás to taky není a nebyla pořád idylka. V těch prvních měsících určitě hodně pomohlo, že mladší hodně spal, takže na staršího jsem měla dost času i režim zůstal stejný.
žluťásek ty myslíš v tom parku Maxe..., tam jsme nebyli, my byli v museum MHD. Někde jsem zachytila, že byl vyplý pár dní kvůli technickým problémům, takže bych řekla, že už zase jede.
Syn je hospitalizovaný ![]()
Včera som začala ambulantne liečbu v Nimnici a hneď som ju aj ukončila.
Ma opuchnute koleno, teplé, tak sme tu, že čo to je.
žluťásek V parku Maxe van der Stoela je voda puštěná byli jsme už párkrát. Jestli teda nemyslíš něco jiného.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí