Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. července 2022 20:23

Pinot Noir stejně mi přijde šikovný

žluťásek aha, beru zpět. Pořádně jsem se koukla na obrázek a nejsou to maped. Takže jsem se zvedla a koukla rovnou na tu fixu;) a je to stabilo. Jestli zítra vyrazíme, tak dopoledne. Ale musí být rozumné počasí, předpokládám, že se oba zráchají. 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 14. července 2022 20:53

Pinot Noir tyjo, hustej. To jsou dobrý příšery.

Tady sviští pořád vesmír a mapy, případně lidské tělo a doprava. Ale nějaké normální dětské obrázky ho nějak vůbec nezajímají 

Offline Mulen
5038 příspěvků moje polička 14. července 2022 21:02

Pinot Noir koukám, že kreslí siren-heada a huggy-vagyho, či jak se ty potvory jmenujou. Jednoho znám od šestiletého synovce a druhýho ze hry co pařil syn A má to vážně moc pěkný.

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 14. července 2022 21:13

Pinot Noir Ještěze mám ty holky, ty klučičí světy jsou mi tak vzdálený! Myslím, že je hodně šikovnej, i když mu to predkreslujes, furt jsou to obrázky pro větší děti;-)

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 14. července 2022 21:29

žluťásek děkuju za omalovánky, to možná bylo ono. Zkusím je na zkoušku objednat

A pro pobavení jeden kocour v bruslích. Nejsem blázen a nechtěla jsem jí je dávat, ale hodinu v pondělí kvílela "taky! Taky!" A zdrhala za dětma. Samožřejmě v nich vydržela stát pár vteřin a teď už spíš jezdí kolem na motorce nebo běhá. A teda normálně se s ní ty cizí děti domluví, to fakt obdivuju. Hrozne pěkně se o ní starají a ona je v sedmém nebi

Offline Anema
1298 příspěvků moje polička 14. července 2022 21:33

Pinot Noir Hustý obrázky, spadla mi brada! Myslím, že jste šikovní oba, já bych to nedokázala ani tak předkreslit a asi ani dotáhnout jako Ríša .

A já mám čerstvě tříletou, která kreslí zamotaný čáry.

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 14. července 2022 21:43

Pinot Noir z ikea máme ještě moc oblíbený barvy, v lahvičkách, jsou už řídké na malování, nemusí se ředit.

A jedny z těch dobrých pastelek jsou taky ikea.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 14. července 2022 21:52

Päťročný sa zasekol na hlavonozcoch a trojročný nekresli nic, ale ze vobec nic, chyti farbicku a po dvoch sekundach ju zahodi :(

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 14. července 2022 22:03

Pinot Noir tyjo, až díky vašim obrázkům a poznámce dál jsem rozklíčovala, co jsou ty ohavný plyšáci, co maj ve všech asijských večerkách kolem. Tady to tahaj děcka na hřišti a ona je to hororová hra

Jsem beznadějně pozadu. My jsme si včera pouštěli Uzlíka a Mazlíka

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 14. července 2022 22:06

Mrakoplas malej jen ťuká tužkou nebo fixou do papíru a zvyšuje razanci, až zlomí špičku, nebo udělá do stolu díru. . Ale Ríša ve třech letech taky nemaloval, jsem myslela, že se ani k těm hlavonožcům nedopracuje. 

Mulen Huggy Waggy pochytil ve školce, já ani nevím, odkud to vlastně je, ta postava, a k Sirenheadovi jsme se dopracovali od těch jeho tornád. Od tornád přešel k sirénám a jak jsme pořád googlili různé typy sirén a videa a zvuky sirén, tak jsme na něj narazili. Byla to láska na první pohled.

žluťásek super, barvy se taky budou hodit!

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 14. července 2022 22:11

žluťásek vidíš, já ani nevím, že je to ze hry, Ríša zřejmě taky ne, pochytil to snad poslední školkový týden. Taky mě s tím seznámil ve Vietnamské večerce. . Ale jenom to chtěl nakreslit, nijak víc ho nezajímá. U něj je teď největší oblíbenec Ježek Sonic. 

Offline Mulen
5038 příspěvků moje polička 14. července 2022 22:11

žluťásek Pinot Noir ji, hororová hra je to. Já mám radši Bendyho 

Ale Sirenhead mi přijde hodně desivej. I když pro fanouška tornád a sirén..

Offline continuity
43219 příspěvků moje polička 14. července 2022 22:16

Pinot Noir ty obludy jsou fakt hustý. A jseš teda šikovná. 

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 14. července 2022 22:18

Mulen no je to hnusný všechno, on je i Lighthead a to, co maluje na fotce, je Househead, pak kreslil Cartoon Cat, taky pěknej hnus... Nejdřív jsem si říkala, že to musím nějak zakázat, ale pak jsem si řekla, že když bude obkreslovat ty obrázky, třeba se pak nebude bát jít v noci na záchod jako já, když jsem koutkem oka zahlídla kousek filmu Vetřelec. Sirenhead je řádná zrůda, ale on si teď staví sajrnhedy z Lega, různé typy, celé rodiny sajrenhedi, vůbec mu nepřipadá, že by se toho měl bát, tak třeba to funguje. 

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 14. července 2022 22:22

continuity já na to samozřejmě koukám, z hlavy bych to nenakreslila. Ale on je fakt šikovnej, umí zachytit pohyb, i perspektivu, tuhle u babičky jen tak načmáral Pendolino a to fakt bylo Pendolino, které se k tobě přibližuje ze zatáčky, končilo do ztracena... Z hlavy bych to vůbec nedokázala tahle vystihnout. Ale vsadím se, že ve škole bude mít z výtvarky trojku.

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 14. července 2022 22:24

Pinot Noir když k tomu nezná ten příběh a je to pro něj panáček se sirénou místo hlavy, tak asi v poho

My jsme včera byli v krtkově světě (poprvé, už nikdy v životě tam nejdu ) a naše dítě tam zblblo deset jinejch, že si s ním v kuličkovým bazénku hráli na bílý krvinky, viry a makrofágy. Zvlášť zábavný bylo batole, co se snažilo taky říkat fafágy

Offline Mulen
5038 příspěvků moje polička 14. července 2022 22:24

Pinot Noir no synovec se teď boji sám na záchod i ve dne, u něho to nějak nefungovalo.

Offline notna
9470 příspěvků moje polička 14. července 2022 22:25

MPLee Dcera je moc šikovná. A úplně si dokážu představit, jak moc chtěla taky brusle. My jsme takto obuli dceru poprvé do lyží , když ji byly dva a třičtvrtě. Abychom měli klid. Ale byla už starší než tvoje, takže se jí to zalíbilo.

Dcera jezdí na tabor, kde vedoucí vozí svoje děti od narození a krásné tam ty batolata a pak malé děti zapadnou a všichni společně se o ně starají. Mně se to moc líbí.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. července 2022 22:26

Anema ano, ve fázi zamotaných čar byl syn ještě nedávno, vznosně tomu říká tobogány:) Mezi tím občas probleskl obrázek něčeho reálného, většinou fakt povedený. Teď si hodně oblíbil postavy, staví je i z lega (je to legrační, postaví nohy, osahá si ty svoje, sáhne výš na svoje tělo, postaví tělo,...), ale pořád kreslí hodně abstraktní obrazy, různě stříhá papír a pak lepí,...

Offline notna
9470 příspěvků moje polička 14. července 2022 22:26

Pinot Noir Teda! Syn i ty jste moc šikovní.