Gatita sme hospitalizovani
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir urcite se da koupit zvlast, jen treba bude jinak vypadat. Kupuju to na popisovani kancelarskych veci a mivaji ruzne tloustky i znacky. Nejaky centropen stredni sily byl asi za 15 KC.
Kokoska právě Centropen kupujeme a připadá mi, že to nic nevydrží, hned jsou vypsané.
Pinot Noir tak vem neco jineho na vyzkouseni, ja se v tom tak nevyznam. Kup jim tlustou na vyplne, at nemusi tolik cmarat ![]()
Kokoska právě proto se ptám, jestli má někdo něco vyzkoušené ![]()
Pinot Noir blbej dotaz, ale jsou fakt vypsané, nebo jen vyschlé? To se nám stávalo pořád v práci, že jim někdo špatně docvakával víčka a furt vysychaly... Stačilo pak namočit hrotem do lihu a vzpamatovaly se. Byly to taky většinou Centropeny, ty obyč popisovače za 15 korun.
Pinot Noir promin, mne to dneska mysli nejak jeste hur nez jindy. Nas malej si tu jednou na kresleni vzal muj zluty zvyraznovac a nez jsem si toho vsimla, z te tenke zkosene hrany udelal malou roztrepenou kulicku, takze tudy cesta nevede ![]()
Pinot Noir nám rychle odejdou všechny a to bych ani neřekla, že tolik malují. Já jim kupuju tlusté trojhranné, už jsem vyzkoušela asi troje. Nejlepší byly ty první, ale to už si zase nepamatuju, co to bylo za značku ![]()
letfenixa uff, prajem nech je to len nejaká blbosť.
Pinot Noir nevím, jestli je to pro vás řešení, ale existují i plnitelne fixy a popisovače. Dají se na nich i měnit hroty, kdyby kluci přitlačili moc.
Zkus se prohrabat tady. My měli v práci jiné, nějaké německé, ale byly strašně drahé, tak nemám úplně tip, ale ten koncept mě celkem uchvátil.
Zkus třeba www.fixy.cz klidně bych tam napsala dotaz.
Pinot Noir u nás se maluje taky hodně, kupuju nejvic IKEA a Maped, ty vydrží dost. Dobré mi přijdou i kohinorky. S centropenem naopak nemám zkušenost, kromě těch decorpen na kamínky a fixek na textil (ty jsou hrozny, ty nebrat)
žluťásek ha, tak zrovna maped nám teď vydržely snad nejmíň.![]()
žluťásek a co voda? Je to puštěné? Možná vyrazíme zítra.
Evaeva tyjo a které máte? U nás držáci :(
Já teď dělám velký test pastelek, ze stabilo 3v1 už trochu odrostl, tak hledam kvalitní náhradu. Už máme doma třetí sadu, jsem spokojená, ale pořád koukám po dalších ![]()
Evaeva nebyli jsme dnes, ale zjistím v místní fb skupině :) půjdete dopo nebo odpo? Možná bychom se přidali
žluťásek IKEA! To mě nenapadlo, díky. Před pěti minutami jsem šla zachránit na terasu svou oblíbenou vázu před poryvy větru, aby Viktor při cestě zpět přirazil dveře proti mně a tu vázu mi vyrazil z ruky.
. Štěstí, že se nerozbilo i to francouzské okno. Takže chci z IKEA náhradu, přihodím tedy i fixy.
continuity na ty plnitelné se taky podívám, to vyhazování mě trochu drásá. Děkuju.
Zina Ještě trochu s křížkem po funuse moje celkem čerstvá zkušenost. Náš Viki se na přelomu 7. a 8. měsíce sám od sebe odstavil, do té doby spal u nás v ložnici, neměli jsme pokoj navíc. A musela jsem spát taky se špunty do uší, všecko mě budilo a bylo to hrozné. Pár týdnů nato jsme se stěhovali do většího, kde už měl malý vlastní pokojíček, hned vedle naší ložnice.
Tak jsme mu postýlku dali rovnou do jeho pokojíčku a on s tím neměl absolutně žádný problém - nebyl to pro něj moc rozdíl. Já jsem začala mnohem líp spát, protože mě nic nerušilo, a jeho pláč skrz mléko (dřív 3x, teď spíš 1-2x za noc) mě spolehlivě probudí i přes zeď. A přiběhnout k němu o 4 metry dál už je mi jedno. Přes den Viki taky nejlíp spí u sebe v pokojíčku v posteli... Nikdy jsem neměla pocit, že bych měla jít spát k němu do pokojíčku nebo přesunout postýlku k nám do ložnice, klaplo to víceméně hned.
Pinot Noir jasně, chápu, jen jsem si vzpomněla na své velké pracovní trauma
. Ale fixy jsme dostali tyhle, máme je už přes rok, píšou furt hezky, ale je fakt, že já je tak často nevytahuju, protože pohled na otevřený fix mě úplně drásá
.
Anema tak ty máš ještě prcka, ne? Tady už tomu velí velkej kluk, ten už poctivě zavírá, ale zasedne k tomu zase třeba pětkrát za den. A ta černá no... Jedou tu monstra, snažila jsem se ho od nich odradit, ale prý jsou roztomilí.
. Takže tady vznikají hromady tohoto.
(Tak geniální není, pomáhám mu s tím, ale zlepšuje se, už mu třeba jen namaluju obrys a on domaluje vnitřní čáry, nebo dokreslí ruce a nohy.)

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí