Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Garfie
28597 příspěvků moje polička 15. července 2022 05:20
Reakce na betsey:

Evaeva tak som si zadala požiadavku a pevne dúfam, že nájdem niekoho s kým si to sadne. Ale cítim sa tak divne, akoby som páchala niečo nelegálne

​Já to teda dočítám s velkým zpožděním, ale k tomuto ti napíšu teorii, kterou mi vysvětlovala jedna spřátelená matka pěti dětí (+dvou vyvdaných). Říkala, že při výchově dětí je důležité rozlišovat činnosti na ty, kdy se dítěti věnuješ a na ty, kdy ne. Takže do kina s nimi může jít hlídačka-protože prostě tupě sedí v kině a koukají na plátno, ale na túru nebo třeba na nákup věcí do školy s nimi jdeš ty, protože si u toho můžete povídat je ten čas reálně s nimi. Kočár spadá do té první kategorie, vůbec se tím netrap, ty tím naopak získáš čas na starší. 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 15. července 2022 07:58

Garfie haha, no včera tu už tá opatrovateľka bola a dopadlo to úplne inak ako som očakávala. Alica sa jej hneď vrhla okolo krku a už sa jej nepustila, a s kočárom som nakoniec išla ja :)

Ale tak tipujem, že to bolo preto, že Alica bola nadšená z niečoho nového a z ochotnej duše, ktorej môže poukazovať všetky hračky, takže nabudúce už to bude snáď naopak

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. července 2022 08:03

betsey tahle paní je placená za to, že jí Alice ukazuje ty hračky, tak by to měla zvládnout pokaždé:) Pomohlo ti to i v opačném gardu?

Offline Zuzuli
3810 příspěvků moje polička 15. července 2022 08:06

Potrefenáhusa u nas jsou pastelky jen na pridel pod dozorem umyt a vyprat sice jdou skvele, ale ze zdi se dostavaly blbe, ani pretrit to poradne neslo, jak jsou mastne. Zvlast, kdyz slecna na vyzdobu pokoje vybrala tmave fialovou

Offline Potrefenáhusa
38933 příspěvků moje polička 15. července 2022 08:11

Zuzuli doporucuju nanohoubičku z rossmannu, naše pocmarala zed cernou 

pridel asi bude nutnej 

Online viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 15. července 2022 08:15

Mrakoplas

nepomohlo by do te doby aspon neco online?

Offline Garfie
28597 příspěvků moje polička 15. července 2022 08:22

betsey  Už jsem to dočetla, ale i tak dobrý, prostě potřebuješ někoho na sdílení pozornosti! 

Offline Zuzuli
3810 příspěvků moje polička 15. července 2022 08:35

Potrefenáhusa tu mame a taky nepomohla

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 15. července 2022 08:39

Evaeva vieš čo, bolo to úplne božie. Aj každý deň by som si na to zvykla. Keď odchádzala po 4,5 hodinách, mala som chuť ju prosiť, nech ešte nejde. Splnilo to teda úplne účel. Klara konečne po dlhej dobe spala nerušene hodinu a pol, opatrovateľka si potom zobrala obe a ja som v kľude navarila bez toho, aby som každé dve minúty musela riešiť nejaký rev a keď sa všetci najedli, išli na ihrisko a ja som cvičila jogu. No hovorím, zvykla by som si na to veľmi rýchlo :)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. července 2022 08:40

betsey to zní skoro jako senJak často bude chodit?

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 15. července 2022 08:44

Evaeva tak trikrát týždenne

Online viktorka_od splavu
49385 příspěvků moje polička 15. července 2022 08:44

betsey to je uplne supr

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. července 2022 08:45

betsey super!

Offline Karja
44778 příspěvků moje polička 15. července 2022 08:47

betsey No tak to je hodně super! Zasloužíte si to všechny tři;-)

Offline letfenixa
10909 příspěvků moje polička 15. července 2022 08:57
Offline Potrefenáhusa
38933 příspěvků moje polička 15. července 2022 09:22

Zuzuli ty jo u nás už z těch zdi sundala strasny věci, úplně poskakanou zed pod oknem od koček, zed od čoudu z krbu a i ty pastelky úplně v pohode 

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 15. července 2022 09:24

Nestiham docitavar ale zachytila som uspech s opatrovatelkou u betsey a tesim sa spolu s nou ako pekne to klaplo. 
co sa tyka cmaracich potrieb na pridel tak u nas doma to velmi nevyslo. To mam za to ze som si myslela ze kym bude kreslit alebo malovat tak vklude navarim ci upracem. Tak urciteeee...

prosim pekne steny v detskej izbe: vodovky, voskovsky, fixy, farbicky.... proste vsetky druhy na stene. A to uz som cast odstranila  fakt na to prdim. Uz to zmyvam len z nabytku ale zo stolicky a stola sa nedari. Detsku malovat nebudem kym nebude mat dost rozumu. Moju spalnu som vdaka jeho vytvorom minuly rok vymalovala a konecne vymenila nabytok

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 15. července 2022 09:37

Potrefenáhusa Moje otázka zní, který máte pastelky? Budem malovat a nechci, aby byly stěny hned dekorovaný neodstranitelnýma barvama.

Offline Potrefenáhusa
38933 příspěvků moje polička 15. července 2022 09:55

Len stabilo 3v1, jsou super, jdou i vyprat a umejt z ditete, jen jsou fakt měkký a trochu mastný a hodně dobře píšou, takže to hodně svádí 

Offline continuity
43219 příspěvků moje polička 15. července 2022 09:56

Lenja doporucuji při uměleckých pokusech na zdech a nábytku, malovatka ihned zabavit. Uděláš to 2-3x a dítě to pochopí, jen doporučuji opravdu důslednost. U nás po zdech, ani po nábytku nekreslilo ani jedno dítě až na ty první vyjasňovací pokusy, co ještě u rodičů projde. Jednou jsem upozornila, po záškodnickém šklebu a dalším pokusu: tak co, matko, co uděláš teď?, rovnou sklidila. Překvapení bylo velký, ale fungovalo to.