Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. července 2022 22:30

žluťásek hra na makrofágy. Syn si pouští byl jednou jeden život pokaždé, když je nemocný

Ale teď nám začal pokládat složité otázky, které jsem sotva schopná odpovědět. Co je to programování, robotika a vrchol co je to časoprostor!

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 14. července 2022 22:48

Evaeva tobogány

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 14. července 2022 22:55

žluťásek do Krtkova světa bych ráda, děcka to tam hrozně bavilo, ale pak jsem si početla o těch sporech majitele s úřady a taky jeho vyhlášení té svobodné zóny, nebo jak tomu říkali ti majitelé nedodržující nařízení během covidu, a řekla jsem si, že tohle nechci podporovat. 

Offline continuity
43219 příspěvků moje polička 14. července 2022 22:55

Evaeva co z toho potřebuješ vysvětlit?

Zrovna ten časoprostor spíš pochopí tříletý než dvanáctiletý. Oni mají ten svět ještě takový natahovací. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. července 2022 22:57

continuity potřebuju to vysvětlit ani ne pětiletému dítěti 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 14. července 2022 23:09

Pinot Noir já o tom nic nevím, to místo je divné, z půlky les a z půlky průmyslová zóna. Část je vymyšlená moc pěkně, ty přírodní hrací prvky se mi moc líbily. Vedle toho ale kačeři a autodrom a řetízák je jak pěst na oko :(

Syn tam byl teda nadšený, ale přes prázdniny tam mají nějaké svoje příměstské tábory a bylo tam asi tak deset tisíc děti a bylo to strašný

Offline dzizisketa
9000 příspěvků moje polička 14. července 2022 23:10

Ta Cartoon Cat je roztomilá, i ten Cartoon Dog v plyšákovém provedení. Rosťa teď začal mluvit o duších, ale ne úplně se strachem, spíš fantazijně, jako když si ze smetáčku udělal myčku na autíčka.

Offline continuity
43219 příspěvků moje polička 14. července 2022 23:12

Evaeva čas už chápe?

Je to normální prostor akorat si vždy řekněme i KDY to je. Když stojím před školkou dnes ráno a zítra ráno, tak v normálním prostoru jsem vzdy na stejném místě, ale v časoprostoru je to už o den dál ( jiné místo). To by mu nestačilo?  

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. července 2022 23:16

continuity já ti nevím, třeba jo. On se vždycky tváří tak nechápavě, ale je vidět, že v hlavičce mu to šrotuje. On se teda nejspíš už znovu nezeptá a přijde s něčím jiným, ještě lepším Čas chápe tak trochu. Rozumí, že co bylo včera, není dnes, ale jakou má přesně představu, to teda nevím.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 14. července 2022 23:18

Prisla na mna úzkosť, potrebovala by som sa vypisat ale nemam na to energiu, musim to spisat na papier aspon pre psychologicku, ale na termin stale cakame

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 14. července 2022 23:19

žluťásek ty jo, tak kačeři ani autodrom tam tehdy ještě vůbec nebyli. Už jsme tam nebyli dlouho, tehdy tam byly jen všechny ty dřevěné prvky, takové ty skákací bubliny a obří klouzačka. Zato tam byl zrovna koncert Bohuše Matuše.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. července 2022 23:21
Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 14. července 2022 23:28

Pinot Noir teď je tam jedna velká část taková pouťová, vůbec se to tam nehodí. Ty atrakce jsou placené zvlášť nebo si musíš koupit dražší vstupenku a získat náramek, co tě opravňuje je využívat neomezeně. Ale ne všechny, některé jsou jen v rámci superspeciální superdrahé vstupenky

Takže pak je tam fakt bizarní okamžik, že na ty velký skákací bubliny můžeš neomezeně a o deset metrů dál je skákací hrad za pade na tři minuty

No ale asi radši bych šla 3x za sebou na autodrom, než poslouchala toho úchyláka

jak mi prozradila 711990, prej tam měl svatbu

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. července 2022 23:31

žluťásek tak kde jinde si brát sotva dospělou dívku než v dětském parku

Mně to zařízení bylo původně sympatické, ale než jsme se tam dostali, přišel covid a už mně to docela přešlo.

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 14. července 2022 23:34

žluťásek uf, no už tam stejně nepůjdeme. Ale kdyby byl takhle blízko jiný takový zábavní park bez kontroverzí, nezlobila bych se.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 14. července 2022 23:39

Evaeva dakujem

Offline Catherinne
10868 příspěvků moje polička 14. července 2022 23:40

Pinot Noir ty obrázky jsou hustý! 

Offline žluťásek
8868 příspěvků moje polička 14. července 2022 23:42

Pinot Noir byli jste v té vesničce Botanicus v Ostré? My máme tento týden dovolenou a sjezdili jsme kde co, ten Botanicus se mi líbil moc. Je to takové příjemná kombinace "staročeské tradiční atmosfery" s komerční zábavou kolem

Celý areál je vybudovaný jako malá vesnička se spoustou dřevěných staveb, kde se dají okouknout a vyzkoušet různá řemesla a zábavy. Syn byl nadšený z rýžování zlata, lukostřelby, vyrobil si krásnou loutku, kterou teď všude tahá s sebou a hraje si s ní. Těch atrakcí je tam spousta, pro malé i větší děti, dá se tam slušně najíst, jsou tam krásné zahrady na procházku, odpočinek, piknik... 

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 14. července 2022 23:46

žluťásek byli ještě za bezdětna, děkuju za připomenutí, to by se určitě líbilo. 

Offline Potrefenáhusa
38932 příspěvků moje polička 15. července 2022 04:24

My jsme teď s kreslením ve fazi, kdy dite rika, co a kam mám nakreslit a já se snazim (naštěstí nemá ten repertoár zatím moc sirokej, uf) a ona to pak nějak dotvori 

co mě teda dost hnete, je, ze chodí cmarat po nábytku, po futrech, po zemi...zatím neustaly vysvětlování, ze kreslime jenom na papír, nějak nezabírá....tlustý stabila jdou sice ze všeho dobře umejt, ale zároveň se ji s tím po všem dobře kreslí