Pinot Noir Já jsem věděla, že zareaguješ. Ale snad víš jak jsem to myslela a napsala zkratkovitě;-).
Vše o těhotenství a dětech
ZinaGratulujem ![]()
![]()
!!!
Ďakujeme za priania.
letfenixa taky gratuluju, i kdyz pozde, a preju hlavne hodne zdravi!
letfenixa přeju dodatečně taky všechno nejlepší ![]()
Kokoska Pinot Noir ďakujeme
A dnes má narodky Alica, oslávili sme to tak, že som ju odviezla k našim na prázdniny ![]()
Ale dovezú ju zajtra na oslavu, čo pre ňu pripravujeme. A práve ma dojal manžel, ja tu chystám a vypekám, máme tvarohovo ovocný koláč, cupcakes a čokoládovú tortu (od cukrárky) a on doniesol z obchodu krabicu lacných perníkov, aby si mali dať čo hostia ku káve ![]()
To bylo tak bajecny, kdyz si to dite nechalo obleknout cokoliv, co bylo zrovna ciste. Batole s nazorem na modu je obcas peklo ![]()
![]()
Zuzuli ako ti ja rozumiem ![]()
Zuzuli soucitim, rozumim ![]()
Jetojenobdobí u nás trvá už několik let
Zuzuli já to vůbec neznám ještě!
Potrefenáhusa u nás až teď skoro v pěti má starší oblíbenější kousky.
betsey to bude super překvapení ![]()
Potrefenáhusa u nas to zaclo az kdyz jsem neprozretelne koupila tricko s kockou v bagru! Pak nechtel nosit nic jinyho. No a pak se nam tricko ztratilo
a uz si zas nevybira![]()
711990 u nás teď jedou ty překlápěcí flitry:) Ale když je ve špíně, tak si holt vezme jiné. Motivuje ho to si ho nepokecat;) A všimla jsem si, že začal vyhledávat obrázky a odsouvat proužky:(
Potrefenáhusa nezna to ani zadna z mych kamaradek s detmi! Maximalne maji deti nejaky oblibeny kousek, pripadne nejaky neoblibeny... U nas ranni oblekani vypada tak, ze posleme slecnu, at si vybere saty ve skrini, ktere je ten den ochotna nosit. Pokud si obleceni nevybere ona, pak neni mozne ji do toho bez revu a nasili obleknout. A stejne si to pak svlikne. Pripadne si vybere tricko a k nemu cervene/ruzove kalhoty. Vcera si dosla do jeste nezapnute pracky pro ruzove kratasy, protoze bezove si rozhodne neoblekne
den predem zase nosila ty bezove. Malokdy vime predem, co zrovna ten den bude ochotna nosit, porad se to meni. Jednou nutne potrebuje muselinove saty s kocickou, druhy den je nechce ani videt. Jen nikdy neoblekne dobrovolne modrou, zelenou, hodne vzorovane obleceni (treba lindex a jejich vzory se zviratky jsou no go). Vybira si jen hodne divci obleceni. K nim sponecky, kloboucky... A treba kozene hnede celorocky nosi jen nerada, i kdyz uz v nich ma ruzove tkanicky s koralky, a jen kdyz jsou ruzove a cervene boty schovane. Obcas ji proste do neceho za revu navliknu a hned vysoupnu ven z bytu, venku uz s tim pak problem nema. Co taky cekat od tehle slecinky, co beha po byte v mych zlatych lodickach ![]()
(nechápu, jak to zvlada v nich chodit, i pres prahy)

Zuzuli :-D:-D
Zuzuli je to holka s názorem! Jednou na to budeš možná pyšná, tak teď jen přežít příštích dvacet let ![]()
Evaeva hele syn nerad obrázky, nosí jen jednobarevné a i tak to není jednoduché. Šedé si nevezme vůbec (ve všech klučičích sadách je minimálně jedno šedé) Oblíbená barva je modrá a červená, ale ne všechny modré jsou správně modré. Tílko si vezme jen bílé.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí