Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline tv
4225 příspěvků moje polička 11. zaří 2018 13:55

barbucha To neni pripad meho manzela. Dohodli jsme se na castce, plati kdy ma. Nastesti toto resit nemusim.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 11. zaří 2018 13:56

tv 

Emimino je fakt hit. Jestli to ty ženský tam berou takhle, tak to se jim partner hledá těžko, to je jasný. 

Offline continuity
43168 příspěvků moje polička 11. zaří 2018 13:57

tv ja bych se do zadneho dalsiho vztahu moc nehnala, dokud to nebude bezpecne za tebou i psychicky.

takto do toho vlitla kamaratka, zustala po rozvodu sama s malinkym ditetem. no vzala prvniho chlapka, co o ni stal a nebyl uplne mimo a byl to peknej magor nakonec - navic na ni priserne zarlil.

tak se s nim ted po sedmi letech prakticky neustaleho vahani rozesla, uz je moc stara na novou rodinu s nekym jinym. a resila to prakticky nepretrzite nekolik let, takze to neni o tom, ze sedm spokojenych let s nim za to stalo. 

Offline barbucha blogger
35890 příspěvků moje polička 11. zaří 2018 13:57

tv 

Tak sláva. Aspoň jeden problém sis ušetřila 

Offline tv
4225 příspěvků moje polička 11. zaří 2018 13:58

dynda To tam pisou muzi-diskuteri.

Offline Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 11. zaří 2018 13:58

dynda Vrhá na dospěláky  To bude ten náš taky dělat, on vlastně na ně mluví už teď, v autobuse si někoho vybere a hustí do něj celou cestu. Ale naštěstí mu zatím není rozumět 

Offline viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 11. zaří 2018 13:58
Reakce na continuity:

viktorka_od splavu nene, z casu na cas ma jeden vikend pro sebe, ne kazdy mesic, ale nekolikrat do roka, a pak si zas vezme deti on nekam do skal a mam volno zas ja. obcas jsou deti u babicky a on v praci a volno mam taky ja :D.

my doma nejedeme takovou tu matiku: dva vecery ty a dva ja a ja meju nadobi a ty vynasis odpadky. ale tak nam to funguje i bez toho, obcas zabere jeden a obcas druhy, nejak to bereme tak, ze kazdy dela, co muze.

​no tak to je jasný, ale já to zmiňuju v nadsázce a především za okolností že se od rodiny utrhne s tou slečnou, pak není moc důvod mu to ulehčovat:D

Offline viktorka_od splavu
49364 příspěvků moje polička 11. zaří 2018 13:59

tv muži diskutéři na e-miminu?

Offline Pinot Noir
29910 příspěvků moje polička 11. zaří 2018 14:00

viktorka_od splavu Jo, pár jich tam je. Ale řadím je do stejné kategorie jako diskutéry na MP - určitě to nejsou běžní zástupci mužského pohlaví 

Offline continuity
43168 příspěvků moje polička 11. zaří 2018 14:01

Renusatko tak ono ty manzelske problemy se vetsinou retezi a takovy typicky zacatek je spatna komunikace (hadky nebo nekomunikace), pak to pokracuje rozpadem toho domaciho usporadani, manzelka prestane varit a prat, manzel reciprocne nenatankuje auto, pripadne nerekne, kam jde a kdy se hodla vratit domu a tak postupne. zpocatku je to zradne a celkem pomale, ale pak staci nova slecna/pan v praci, ktere by manzelstvi jinak bez problemu ustalo a nestesti je na strese. 

presne takto se mi rozvedla segra, akorat to byl magor i tak, takze az tak velka skoda se nestala (ale byla s nim 15 let, byla na jeho povahu hodne zvykla a dlouho ji to vyhovovalo).

Offline tv
4225 příspěvků moje polička 11. zaří 2018 14:03

continuity Ja se rozhodne do zadneho vztahu hnat nehodlam, sama citim, ze to neni za mnou. A vim, ze to neni zdrave, zacinat neco noveho, kdyz to stare neni ukoncene.

Offline tv
4225 příspěvků moje polička 11. zaří 2018 14:05

tv muži diskutéři na e-miminu?

​Jasny. Mrkni nekdy do sekce Manzelstvi a partnerstvi a budes kulit oci.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 11. zaří 2018 14:07
Reakce na tv:

dynda To tam pisou muzi-diskuteri.

​Uf, tak to je drsný, to budou pořádní frajeři, co si můžou mezi ženskýma vybírat.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 11. zaří 2018 14:09

Pinot Noir 

Jako vůbec se nedivím, že si někteří tatínkové na pískovišti najdou novou partnerku, dítě je dokonalej otvírák konverzace. To naše teda na 100 %. Asi bych měla přidat na obezřetnosti.

Offline tv
4225 příspěvků moje polička 11. zaří 2018 14:13
Reakce na dynda:

​Uf, tak to je drsný, to budou pořádní frajeři, co si můžou mezi ženskýma vybírat.

​Tak zrovna ten, co tohle prohlasuje, ma k manzelce i dlouhodobe milenku a prijde mu to zcela prirozene a v poradku.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 11. zaří 2018 14:18

tv A ve skutečnosti je doma pod pantoflem a nejde ani na pivo. Máme takového známého. Celé roky nás krmil historkama o milence a manželce, kolikrát do podrobností. Potom jsem se úplnou náhodou seznámila s jeho bratrem a ten mě vyvedl z omylu. Milence má manželka a on doma akorát mlčí. 

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 11. zaří 2018 14:22

tv 

A zástup dalších na něj čeká frontu, vidím to v živých barvách. Když ho nedostanou, budou nešťastný.

Offline continuity
43168 příspěvků moje polička 11. zaří 2018 14:25

Renusatko  to jsou chlapi, uplny sen.

Online dzizisketa
8976 příspěvků moje polička 11. zaří 2018 16:28

Mně se líbilo, jak si mužův kamarád, co už narozdíl od nás má batole, stěžuje, že s ním můj nemůže kamsi jet, protože už zase hlídá psa! (Jeden víkend v červenci, druhý v září, když jsem byla pracovně pryč.) By mne zajímalo, jak často asi on hlídá svoje vlastní dítě (Vím to, na můj vkus dost málo.)

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 11. zaří 2018 16:44

tv Já bych ještě doplnila, že je možné dostat i jednorázový příspěvek na auto, pokud žádné v rodině není. Přeju hodně sil, obě ty situace jsou hodně těžké, obě se ale můžou změnit k lepšímu - i ty následky mrtvice, jestli jde o nějakou relativně nedávnou událost, u nás to tak částečně bylo.