Tak jsme si také pořídili tento stylový doplněk. Snad jen na chvílku, protože dle rentgenu s tím nic nemá, ale v nemocnici říkali, že tyto dětské bolestivé úrazy raději dávají na týden dva do sádry aby to bylo v klidu. Takže to ještě dobre dopadlo.

Tak jsme si také pořídili tento stylový doplněk. Snad jen na chvílku, protože dle rentgenu s tím nic nemá, ale v nemocnici říkali, že tyto dětské bolestivé úrazy raději dávají na týden dva do sádry aby to bylo v klidu. Takže to ještě dobre dopadlo.

Karja ajaj a co sa jej stalo? Ale ma stylovu ruzovu a pozuje ako modelka, tusim jej to ani moc nevadi :)
Karja upsssss! Co znamená bolestivý úraz? Doufam, ze to bude brzy v poradku a stylový doplněk v propadlisti dějin.
Karja ajaj! Co se stalo? Ať to brzo přebolí!
Karja jezkovy zraky, kočička, držím palce ať ji to moc neštve a dobře se to hojí.
Já jsem takhle měla sádru na naraženinu na 5 týdnů a hrozně to otékalo a celou dobu jsem musela jen ležet s nohou nahoře. Pro mě dobrý, denně jsem přečetla jednu až dvě knihy. Ale pro dítě, potažmo matku, nic moc představa teda
ale určitě to nebude mít tak blbý a budou holky řádit i se sádrou :)
Karja hele a jak na tu fotku koukám, tak to bude brzo už staršívelká a mladšívelká
K. tam pózuje už jak úplná školačka. Je hodně vysoká, nebo to jen tak zkresluje? Je to krásná holka, moc!
žluťásek Jsou vysoké obe dvě. Dcera rozhodně patří k těm největším že skolkovy tridy a malamala je taky dost velká, vlastne až teď poprvé jsem potkala jedno výrazně vyšší dítě, a to má dvoumetrové dědečky z obou stran:-D.
Malenge No jakože ji to bolí, nemohla na to dosloupnout, ale zároveň tam snad nic není....byl to nějaký karambol na kolobezce, ale žádná zběsilá jízda, normálně hřiště, rovina, ale moc děti po kupe na ruznejch strojich..nikdo to neviděl. A já jsem vůbec nebyla doma, takže ani nevím jak se po tom chovala, jen jsem přijela asi za hodinu a půl a furt na tom nestála a to asi nefilmovala, není ten typ a u doktora chodila po jedné straně nohy.
Mrakoplas Jo no ale už brečela, že si nemůže hrát na honenou. Takže to jsem dětem zakázala hrát:-D. A teď sedí na pískovišti dost smutná. Potřebuju nějaký dítě tak 8 let, co jí bude všechno podávat a starat se a sloužit a bavit ji. Dovezte to sem někdo:-D. Malamala je marná, ta po ní dobu házela pastelky vysmáta, že je znehybněná.
Karja Jejda, chudinka. :-(
Karja krásný dítě a super sadra:D to bude lamacka klucicich srdci
Karja ach jaj, nech je to rýchlo v poriadku!
Tiež by sa mi tu zišiel jeden podávac ![]()
letfenixa A jak vy to máte s pohybem? Nemá na tu nožku vůbec stoupat?
Hlavně ten doktor, to byl takovej blbec, sambo mě teda furt okrikoval, že to jako takhle nemám říkat atp.atp. že sloužej 24, jsou unavený a blablabla. Tak říkám, že jsem zvyklá na jinej přístup a že když je někdo unavenej tak ať teda třeba nekomunikuje a ne že trousí ironicky poznámky. Jako zdravotně dobrý, ale s dětma to neuměl a spíš jako mluvil a jednal dost kontraproduktivně. Sestřičky co to rengenovaly a sadrovaly pravej opak, to byla péče normálně na 150procent, malá se ani nehnula, někdo je tak sikovnej, že to úplně dojme. Ta jedna sestra dokonce šla někam na oddělení říct ať přinesou růžovou sádru a to jsme tam byli večer.
Karja no pěkný! Určitě si brzy zvykne, hlavně, aby jí to nebolelo. To je hned, tyhle úrazy kotníku.
Evaeva Hlavně aby nehlásili moc teplo:-D
Karja Ta je tak krásná :-). A ty dlouhý vlasy má super.
999 No chtěla jsem ji vzít ke kadeřnici, ale nelíbila se jí:-D. Tak jsme jely zase domů....Zastrihnu ji to doma sama nějak aby to bylo upravene. Nosila hodně dva copánky, ale rebeluje.
Karja to taky!
Karja auvajs! Takhle v létě je sádra nepříjemná, snad jí to nebude otékat. A hlavně to snad nebude mít dlouho. Můj syn si kdysi o prázdninách přerazil ruku, sádru měl 6 týdnů a jak byl předtím opálenej, tak měl pak tu ruku úplně flekatou, jak se mu pod sádrou asi loupala kůže. Tak ať je dítě brzo v pořádku!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.