Pinot Noir Skvělé zprávy ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir to je paráda! Já bych se teda nedovolá, kdyby za dva měsíce mluvil ve větách, když teď přišlo to první slovo;)
Pinot Noir To je super! Naše diagnóza že je prostě jen svůj se určitě potvrdí;-);-).
Kokoska u těch větších dětí, které nemají problém s váhou, se fakt vyplatí s jídlem moc nenadělat. Co se stane, když jeden den vynechá oběd.
Pinot Noir parádní zprávy. ![]()
Pinot Noir Já jsem si ještě vzpomnela, ze kamarádky syn skoro do 3 let neřekl taky nic. Jen ukazoval a pak měl par zkomolenin, spis takovejch skřeků, kterým rozuměli jen rodiče. Dneska je mu 5 a kromě nějakýho beznyho šišlání a neexistence R, bych to na něm fakt nepoznala. Bude to dobrý ![]()
Pinot Noir To zní skvěle, mám radost s váma![]()
Pinot Noir bezva! Urcite taky dost dela ten doktor sam o sobe, kdyz si nedokaze s ditetem poradit a aspon trochu ho uklidnit, vidi ho proste v tom horsim svetle a lipne tam tu horsi dg. Tak at dobre pokracujete!
Prosím vás, debilný dotaz. My nakoniec nečakane ideme na dovolenku a ešte nečakanejšie cez cestovku do Turecka. Odlet je ale naplánovaný na 22.50. Napadlo mi, že aby som mala ako tak šancu si v lietadle zdriemnuť, jediná možnosť je zapnúť si Klaru do nosítka. Je to vôbec možné tak urobiť? Nebudú letušky protestovať, neviete?
betsey u vzletu jo, to chtěli ať dítě sedí na mě a je připoutane vlastním pásem.
betsey co vim, tak krom vzletu a pristani, kdy musi byt dite na kline pripoutane vlastnim pasem, neni s nositkem v letadle zadny problem
betsey na startu a na přistání musí byt připoutaná na klíně v pásu, který ti dají. Pak ji budeš mít moc v nosítku nebo na klíně, ideálně, pokud ty budeš moct zůstat připoutaná, resp. aby ses mohla připoutat v prípade potřeby připoutat, aniž bys ji vzbudila. (předpokládám, ze místo ji kupovat nebudete). Koupacké chartery létají úplně plné, takže se žádným místě navíc bych nepočítala.
Starší pokořila minulý týden R a Ř, začíná si číst komiksy a vesele sčítá do 10. Anglicky sprechti jak rodilý Angličan, slovní zásobu má opravdu neuvěřitelnou, tak mám dotaz jestli má smysl uvažovat nad nástupem do školy v 5 a 3/4, a nebo ji nechat ještě 2 roky ve školce...
Pinot Noir To jsou skvělé zprávy! ![]()
Tak Betty Možná jsem četla stejný rozhovor, taky si to pamatuju a taky se mi to líbilo!
rasaNori Zeptej se, co si o tom myslí ve školce a vem ji do poradny. Ona ta inteligence nebo zvídavost nemusí jít úplně ruku v ruce se školní zralostí, i když to tak rodičům třeba nepřijde. Zvlážila bych i celkově, jestli je hravá, jestli do školy sama chce a spoustu dalších věcí. Dneska má bohužel spousta dětí odklad, tak aby tam nebyla zase za prcka. Třeba první, druhá třída nemusí být problém, ale projeví se to později.
rasaNori A co chce ona? Teda jestli se o tom doma s ní bavíte.
Garfie já to chci řešit až tak v prosinci, to už bude asi jasnější co a jak dál, jen že dnes u oběda na to tak nějak přišla rec:) je mi to jasné, že zas tak jednoduché to asi nebude;)
Kan s ní jsme to ještě neřešili, nebo takhle, vykládá nám jak se těší do školy, ale podle mě si neumí představit tu reálnou situaci.
rasaNori vzhledem k tomu, že klidně půlka třídy může mít odklad, bych to hodně zvážila. Možná bych spíš uvažovala o dobré škole, kde s ní budou umět pracovat.
rasaNori Já o tom taky uvažovala, u dcery, je zářijová. Ale učitelka ve školce mi řekla, že je sice šikovná, ale hodně submisivní (kde jsou ty časy) a že by ve škole trpěla. Ony vidí ty děti v interakci s ostatníma a umí je i víc srovnat, poradila bych se s ní určitě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí