Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Jimik
příspěvků moje polička 27. července 2022 12:37

Pinot Noir Skvělé zprávy

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. července 2022 12:43

Pinot Noir to je paráda! Já bych se teda nedovolá, kdyby za dva měsíce mluvil ve větách, když teď přišlo to první slovo;)

Offline Karja
44780 příspěvků moje polička 27. července 2022 12:43

Pinot Noir To je super! Naše diagnóza že je prostě jen svůj se určitě potvrdí;-);-). 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. července 2022 12:45

Kokoska u těch větších dětí, které nemají problém s váhou, se fakt vyplatí s jídlem moc nenadělat. Co se stane, když jeden den vynechá oběd.

Online Tabea
8179 příspěvků moje polička 27. července 2022 12:47

Pinot Noir parádní zprávy.

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 27. července 2022 13:20

Pinot Noir Já jsem si ještě vzpomnela, ze kamarádky syn skoro do 3 let neřekl taky nic. Jen ukazoval a pak měl par zkomolenin, spis takovejch skřeků, kterým rozuměli jen rodiče. Dneska je mu 5 a kromě nějakýho beznyho šišlání a neexistence R, bych to na něm fakt nepoznala. Bude to dobrý

Offline Len
2674 příspěvků moje polička 27. července 2022 13:53

Pinot Noir To zní skvěle, mám radost s váma

Online Kokoska
35057 příspěvků moje polička 27. července 2022 14:08

Pinot Noir bezva! Urcite taky dost dela ten doktor sam o sobe, kdyz si nedokaze s ditetem poradit a aspon trochu ho uklidnit, vidi ho proste v tom horsim svetle a lipne tam tu horsi dg. Tak at dobre pokracujete!

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 27. července 2022 14:21

Prosím vás, debilný dotaz. My nakoniec nečakane ideme na dovolenku a ešte nečakanejšie cez cestovku do Turecka. Odlet je ale naplánovaný na 22.50. Napadlo mi, že aby som mala ako tak šancu si v lietadle zdriemnuť, jediná možnosť je zapnúť si Klaru do nosítka. Je to vôbec možné tak urobiť? Nebudú letušky protestovať, neviete?

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 27. července 2022 14:27

betsey u vzletu jo, to chtěli ať dítě sedí na mě a je připoutane vlastním pásem. 

Offline Zuzuli
3810 příspěvků moje polička 27. července 2022 14:27

betsey co vim, tak krom vzletu a pristani, kdy musi byt dite na kline pripoutane vlastnim pasem, neni s nositkem v letadle zadny problem 

Online continuity
43250 příspěvků moje polička 27. července 2022 14:28

betsey na startu a na přistání musí byt připoutaná na klíně v pásu, který ti dají. Pak ji budeš mít moc v nosítku nebo na klíně, ideálně, pokud ty budeš moct zůstat připoutaná, resp. aby ses mohla připoutat v prípade potřeby připoutat, aniž bys ji vzbudila. (předpokládám, ze místo ji kupovat nebudete). Koupacké chartery létají úplně plné, takže se žádným místě navíc bych nepočítala. 

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 27. července 2022 14:30

Starší pokořila minulý týden R a Ř, začíná si číst komiksy a vesele sčítá do 10. Anglicky sprechti jak rodilý Angličan, slovní zásobu má opravdu neuvěřitelnou, tak mám dotaz jestli má smysl uvažovat nad nástupem do školy v 5 a 3/4, a nebo ji nechat ještě 2 roky ve školce...

Offline Garfie
28597 příspěvků moje polička 27. července 2022 14:31

Pinot Noir To jsou skvělé zprávy!

Tak Betty Možná jsem četla stejný rozhovor, taky si to pamatuju a taky se mi to líbilo! 

Offline Garfie
28597 příspěvků moje polička 27. července 2022 14:35

rasaNori Zeptej se, co si o tom myslí ve školce a vem ji do poradny. Ona ta inteligence nebo zvídavost nemusí jít úplně ruku v ruce se školní zralostí, i když to tak rodičům třeba nepřijde. Zvlážila bych i celkově, jestli je hravá, jestli do školy sama chce a spoustu dalších věcí. Dneska má bohužel spousta dětí odklad, tak aby tam nebyla zase za prcka. Třeba první, druhá třída nemusí být problém, ale projeví se to později. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 27. července 2022 14:36

rasaNori A co chce ona? Teda jestli se o tom doma s ní bavíte.

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 27. července 2022 14:37

Garfie já to chci řešit až tak v prosinci, to už bude asi jasnější co a jak dál, jen že dnes u oběda na to tak nějak přišla rec:) je mi to jasné, že zas tak jednoduché to asi nebude;)

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 27. července 2022 14:38

Kan s ní jsme to ještě neřešili, nebo takhle, vykládá nám jak se těší do školy, ale podle mě si neumí představit tu reálnou situaci. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 27. července 2022 14:41

rasaNori vzhledem k tomu, že klidně půlka třídy může mít odklad, bych to hodně zvážila. Možná bych spíš uvažovala o dobré škole, kde s ní budou umět pracovat.

Offline Garfie
28597 příspěvků moje polička 27. července 2022 14:42

rasaNori Já o tom taky uvažovala, u dcery, je zářijová. Ale učitelka ve školce mi řekla, že je sice šikovná, ale hodně submisivní (kde jsou ty časy) a že by ve škole trpěla. Ony vidí ty děti v interakci s ostatníma a umí je i víc srovnat, poradila bych se s ní určitě.