betsey veľmi nenápadne ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Tak už mě to taky potkalo. Během pěti minut mi dvě úplně cizí ženy řekly, proč moje miminko v kočárku pláče. Podle jedné se bojí, podle druhé nemůže dýchat (clona proti světlům v klimatizovanem OC).
Navíc mám hlad. Chjo.
Mohučanka
proč to ty lidi dělají... Mě minulý týden řekla jedna 8 letá holčička, že by rozhodně za žádnou cenu nechtěla být moje dcera a že malá je chudinka. Podle ní má totiž málo růžového a blýskavého oblečení
Loni mi jiná podobně stará vyčetla, že má moje dítě debilní hračky, že by měla mít víc dřevěných bezbarvých kostek, aby se taky trochu rozvíjela. Z těch 2 jednou budou ty babky co komentují všechno ![]()
Tady jedno nerozvinuté dítě s nedostatkem růžové. Chudinku ji ani neobléknu a musí to dělat sama ![]()

DrowRanger Ja jenom tiše špitnu, že byly doby (než se ti malá narodila), kdy si tu psala, ze tentokrat to pojemete jinak, ze určitě nebudeš pracovat a ze i muž toho bude mít méně, a malý půjde do školky ... Mě přijde, ze se toho vždycky snažíte zvládnout nesmyslně mnoho najednou. Jako věnovat se kvalitně dvěma dětem a ještě pracovat (je skoro jedno, jak moc, tu myšlenkovou kapacitu to proste bere), to se priste nedá. Ačkoli to chápu, sama si taky vždycky naložim víc, než by bylo vhodný. Sorry, muselo to ven.
Máte doma nějaké knížky o sexu pro předškoláky?
Evaeva ne, máme ovce a kraliky:D
rasaNori to víš, my jsme pražská kavárna:)
Evaeva holky mají myslím Co to tam mám? ale abych řekla pravdu, tak jim to spíše vysvětlujeme na reálných prikladech:)
rasaNori no jo, jenže syn se moc neptá. Že se liší muži od žen samozřejmě ví, i že se miminka rodí z mámina břicha, ale to je tak všechno. Ale bude mu pět a je mi jasné, že jeho kamarádi můžou vědět mnohem víc.
Evaeva to je blbý, holky jsou zvědave jak opice, takže se ptají pořád na vše, tak to je jednodušší asi.
rasaNori on se ptá na kde co, ale víc ho zajímá kibernetika než holky![]()
Po 21 je moja trpezlivosť so synom na nule ![]()
letfenixa Tak to máš dobrý, já to někdy nedávám už od 9 ranní ne večerní.
Evaeva staršího tohle téma vůbec nezajímá. Parkrat kouknul do encyklopedie lidské tělo, jinak nic. Mladší taky nic, akorát mě zabil minuly tyden, byli jsme u nasich, ráno se přišel tulit a jak blbnul v posteli, zvedl mi noční košili a ziraje na můj klín zajecel Pinďour! Tak říkám, ale prosím te, máma je holka, holky pindiky nemají, to přece víš, pindiky mají kluci. Načež dítě mi zvedlo košili opet, zahledelo se podruhe a Jojo, chlupatý pinďour! A bylo po vzdělávacím okénku.
letfenixa dneska bylo to uspavani nějaké pekelne, k večeři jsem usedla 21:25
takže chápu a soucitim. Pevne nervy.
Dnes sme boli na dentalnej hygiene. Prišli sme tak presne na čas a ja som potrebovala ísť na wc. Synovi hovorím, nech čaká na chodbe. Vyjdem z wc, a on nikde, už sedel v kresle v ordinácii s otvorenými ústami a pani hygienicka sa cinila. Som pyšná.
Malenge chlupatej pindour!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí