letfenixa u nás se vánoce, Mikuláš a sníh a podzimní narozeniny připomínají minimálně jednou týdně zhruba od velikonoc ![]()
Vše o těhotenství a dětech
Evaeva U nás se připomíná Halloween kdykoliv je kde k vidění dýně, na zahrádce či v obchodě:-D. Že bysme si ty halloweeny už mohly udělat:-D
Díky. Vypadá to, že děti už jsou z toho venku. Syn měl hodně špatný jeden den, bylo i zvracení. Ale to přičítám i tomu, že nemohl dost odpočívat, proběhlo koupání, cestovali jsme na test, museli ještě cestou něco vyřídit... Včera si ještě poležel a měl paralen, ale dneska už pěkně jedl a běhal po zahradě.
Len malá se vzbudila po 3,5h spanku uplně fresh, běhala a skákala jako blázen po bytě až do večera. Testy máme jen plivací, to jsem z ní nedostala vzorek, takže zajdu pro výtěrový a uvidíme. Skoro s tím počítám, ale třeba to jsou jen špičáky...
MPLee Jestli mas doma strikacku a mala bude ochotna, ty sliny se daji nabrat pod jazykem. My jsme tak testovali syna na pcr, snad by to stacilo i pro antigen.
Tak mladice už má tu sádru úplně rozdrbanou! Jako spíš se budu modlit ať ji to vůbec na té noze ten týden vůbec vydrží držet, než přemýšlet za jako dlouho se to sundá. Teď jsem ji to musela zatejpovat abych oddálila rozpad.
MPLee Přála bych vám to, ale ta vysoká horečka je zrovna u zubů dost vzácná. Ale že malá řádí je dobrá zpráva.![]()
Och ani nevies ako ta chápem! Mne by toto leto prvy krat zobrali starsieho do skolky (inak beru len deti zamestnaných rodicov) a ja krava som ho neprihlasila, ze posledne spolocne prazdniny. Chyba, velika chyba!
Mrakoplas ja sa netesim ako bude zajtra rano zas plakat (uz nam to dnes viac raz oznamil), ale moja psychika to uz velmi nezvlada. Ja mam vycirky avedomia, ze sa nedokazem naraz plnohodnotne venovat dvom detom. A teda padam na hubu z vymyslania programu pre Artura, lebo klasicky zabehnuty stereotyp ihrisk alebo prechadzok ho uz nudi. A Olivia nevydrzi v nosici, v kociku tiez nie, takze sme cely nesiac s muzom stravili na striedacke pri jednom z deti a do toho sme sa sbazili ovaja pracovat.
DrowRanger ziadne výčitky svedomia! Plnohodnotne sa venovat dvom detom naraz nedokaze nikto. A este pracu k tomu, to je uplna utopia. Bud na seba dobra ![]()
Mrakoplas ja mam hlavne vycitky z tych mojich pocitov a myslienok, ze bez deti by som sa mala lepsie
. Ale nevadi, o par mesiacov hadam bude lepsie.
DrowRanger jsem si jistá, že s takovými myšlenkami rozhodně nejsi sama
a taky věřím, že jakmile se zas zaběhne ve školce, tak bude líp.
Zas přijde lepší období a budeš ráda, že je máš obě.
DrowRanger úplne ti rozumiem, aj s tými myšlienkami, že bez detí by ti bolo lepšie. Posielam veľa síl ![]()
Ale teda niečo na veselšii nôtu...je u nás suseda a kým som uspávala Klaru, Alica jej nalakovala nechty. No a potom sa zlakla, že jej mama bude nadávať, tak jej tie nalakované nechty zamaskovala ![]()

Tohle jsem měla s mladší. Byl sotva červen a ona mumlala, jak se těší na zimu a sníh. Stálo mne spoustu sebezapření neposlat ji někam.
Karja Sádra?! To mi uniklo. Soucítím s vámi oběma.
betsey Holka šikovná! ![]()
betsey
jo, teď si určitě nevšimne
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí