JanieB musíš jít pak na plný uvazek? V Německu znám jen jednu matku malých (i odrostlejších) dětí, co dělá plný uvazek.
Vše o těhotenství a dětech
Len tak mame za sebou trhani zoubku bez narkozy, jen s injekcí. A s novou zubarkou to najednou slo
Dcera se trosku šprajcovala pred injekcí, ale nakonec to dala a pěkně drzela. Za odměnu byla zmrzlina a cele odpoledne naříkání, jak je ta uspaná pusa divnej pocit![]()
Jsem moc rada, ze jsme nasli noveho zubaře.
betsey ale ne, zvládneš to, uvidíš! Myslím, že ten rozjezd sis nedala nijak nereálný, však uvidíš, jak to půjde. Jednou do toho člověk šlápnout musí. Když jsem na podzim nastupovala, Viktor ještě ani do žádné školičky nechodil, řekla jsem si, tak co, zkusím to, však vždycky můžu říct, že to nejde a zabalit to. Nejhorší, co by se mi stalo, že by nade mnou možná některé kolegyně obrátily oči v sloup! ![]()
Tabea Nemusím, Rakušanky (i Němky) všecky okolo taky automaticky s dítětem jdou jen na částečný úvazek, většinou až do důchodu
Ale my jsme se domluvili s mužem, že já půjdu od toho roku a půl na plný a on se bude víc starat o malého, bude muž v domácnosti ;-) Moje pozice totiž dlouhodobě částečnému úvazku moc nesvědčí a on může práci bez problémů na čas omezit. Jen jsme s tím holt počítali až od listopadu a kvůli pár okolnostem nám do toho vlezl teď ten můj částečný úvazek od roku do roku a půl dítěte, se kterým jsme nepočítali a který musíme nějak popytlíkovat ;-)
Ještě dneska jsem si říkala, jak spolu v poslední době holky docela vychází...tak malá kousla starší, popraly se o knížku.

rasaNori tvl to je drsny![]()
To mi připomnělo, dneska jsem na hřišti potkala paní se třemi dětmi, nejmladší tak dvouleté, nejstarší tak devět?, které se k sobě chovaly jak z rodičovské příručky. Mile a hezky, bylo vidět, že se mají rádi, vesele si spolu hrály a navzájem si vyměňovaly hračky samy od sebe s úsměvem! Měla jsem nutkání se jí zeptat, jak?!
rasaNori tak to muselo bolet!
dzizisketa do teď jsem taky žila v podobném přesvědčení. Ale holky byly v sobe od rána, tak jsem to podcenila. A to jely do i ze skolky na kole, a pak jsme byli ještě hodinu na bruslích...
Catherinne vyfasovala chladící gelitko, a hlásila po chvíli že dobrý. Tak jsem zvědavá na ráno.
dzizisketa kluci se k sobě taky chovají hezky, dělí se o bonbóny, myslí na sebe. Ale pak se klidně pohádají o to, kdo otevře vrata od vjezdu nebo se dohadují u vláčkodráhy, až se majznou kolejí. Jsem fakt ráda, že mají hezký vztah, ale mám pocit, že zásluhu mám na tom minimální. Snažím se je moc nepoštvávat proti sobě, žádné soutěžení, ale hlavní podle mě je, že starší na na bráchu nikdy moc nežárlil a tím pádem na něj nezískal averzi, což těžko zařídíš.
rasaNori mňa moja mladšia segra pohrýzla tak, že mám jazvu doteraz, je to už 30 rokov!
betsey moje ségra kousala z lásky, byly jí tak dva a mě šest, dost jsem jí za to nenáviděla.
rasaNori to na ni musela segra klecet? Do tohohle mista se zakousnout, to chce talent. At se to brzo zahoji, jako starsi sestra vim, co je nekdy s mladsima za boj ![]()
Kokoska to je možné, já je jen slyšela a nešla tam, no chyba chyba:D
My se ani nepraly, ja byla o 5 let starsi a o hodne tezsi, tak si nedovolila, ale ruzne potouchlosti a hlavne nadavky a hadky byly dost casto.
Prosím o rychlotip na kolo pro tříleté dítě, stačí jen název. Děkuju předem.
tina beany zero 16
tina woom beany earlyrider rascal

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí