Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Karja
44783 příspěvků moje polička 10. srpna 2022 13:45

rasaNori JJ, ten ranč jsem vyloučila, to je taková "moc atrakce":-D. Hřebčín, díky moc, narazila jsem na to, ale dál jsem nepátrala, nemyslela jsem si, že je to nějak pro veřejnost. Ono je lepší seskládat program z řady menších výletů a zastávek. 

Offline Garfie
28597 příspěvků moje polička 10. srpna 2022 14:14

Evaeva Já ti rozumím, z mého miminka je taky skoro čtrnáctileté tele. ;-( Ale zase ti roste kamarádka, uvidíš!

Offline Gatita
8653 příspěvků moje polička 10. srpna 2022 14:55

Jen takove postesknuti. Syn je na primestskem tabore a hrozne tam trpi. Chodi tam s kamaradem, na doporuceni, urcite to neni spatne, ma to byt takove seznameni s tenisem. Kazde rano u nas strikaji proudy vzteklych slz, ze tam nechce, ze je to uplne strasne a nuda. Ach jo, proc proc proc ho nemuze nic bavit. S nikym se tam nebavi, jen s tim 1 chlapeckem, niceho se neucastni, nic si nechce vyzkouset. Pred mesicem absolvoval jiny prim.tabor (nemame totiz hlidani), neco s AJ to bylo, a taky krik a slzy a hrozne to tam protrpel. Jako nic se nedeje, tak nebude chodit na tenis ani na anglictinu, ale prijde mi to takova skoda. A zacinam se teda trochu bat te skoly, neni to nejlepsi pristup.

Offline Kokoska
35057 příspěvků moje polička 10. srpna 2022 14:57

Gatita a co ho baví doma? Starší kluk chodil na lego tábor, velké nadšení. 

Offline Kokoska
35057 příspěvků moje polička 10. srpna 2022 14:59

Karja Baťův kanál bych pro živé děti asi moc nedoporučovala, ono to má dost vysoké břehy, místy z té lodi není skoro nic vidět. A nevím, jestli by holky ocenily zdymadla.

Offline Gatita
8653 příspěvků moje polička 10. srpna 2022 15:04

Kokoska lego je jedina vec, co ho bavi, krome koukani na youtoube (na videa o legu:))). Letos v okoli nic s legem nebylo, ale pristi leto ho asi budu muset vozit na neco takoveho. Musim se priznat, ze jsem asi tajne doufala, ze se mu zalibi ten soucasny kemp a vybere si tam nejaky sport, co by ho bavil. Kdyby tam nesel ten sprateleny chlapecek, tak o tom ani neuvazuju, to bych ho tam nedostala, ale videla jsem v tom nejakou sanci. 

Offline Karja
44783 příspěvků moje polička 10. srpna 2022 15:19

Kokoska Aha, tak díky, ještě si o tom počtu někde, nebo zkusím vybrat to nejkratší možnou trasu. Sambo taky říkal, že kanál rozhodně ne, takže to nemůžu dopustit, že tam děti budou chtít vyskočit z lodi:-D

Online dzizisketa
9003 příspěvků moje polička 10. srpna 2022 15:46

Karja 

No v Napajedlích je ten hřebčín, určitě budou nějaké koně ukazovat i veřejnosti. Pokud bude teplo, tak na koupání buď Štěrkáč v Otrokovicích, nebo koupaliště Zelené ve Zlíně nebo pod hotelem ve Zlíně - Kostelci. Ve městě vím o hřišti v Komenského sadech, to je moc pěkný park i na piknik, v ulici co vede kolem dělají dobré burgery a je tam pražírna kávy... Jinak se mi zdá, že Zlín nemá pro děti úplně moc lákadel. No a klasika je Zoo na Lešné, tam je kromě zvířat dost různých zábavných a herních prvků, hlavně dole v Austrálii, je tam i lanový park. Terno pro děcka je pak prý i ta Kovozoo, tam jsem nebyla, ale v Archeoskanzenu a v Živé vodě jo, tam mi to přišlo fajn.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. srpna 2022 15:48

Garfie hlavně co je to za pořádky, aby tě přerostla mladší sestra, ta druhá teda měla víc slušnosti Teď je to s ní takové náročnější, je hodně mlčenlivá, ale za pár let to, myslím, bude super. 

Offline JankaM
3111 příspěvků moje polička 10. srpna 2022 15:52

Evaeva větší mladší sestra. Když máte skoro 180 a jste nejmenší v rodině

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. srpna 2022 16:00

JankaM tak zase mně není těžké přerůst, my jsme malá rodina. Ale tahle ségra bude asi celkem vysoká.

Offline tina
6322 příspěvků moje polička 10. srpna 2022 16:18

Já jsem teda byla dost zklamaná z té ZOO v Lešné, ale možná jsme jen chytli blbej den, protože takový kvanta lidí jsem dlouho nezažila. Měla jsem pocit, že si pořád s někým překážíme, fronty na jídlo děsný, na rejnoky taky, to jsme pak dokonce vzdali a ani jsme neviděli slony - jakoby se někam vypařili

Offline tina
6322 příspěvků moje polička 10. srpna 2022 16:27

Děti si hrajou s panenkama, tak dopoledne byly panenky zastřelený a teď pro změnu zašlápnutý

Offline Karja
44783 příspěvků moje polička 10. srpna 2022 18:10

tina Díky za info, necháme si to na všední den dopoledne teda a nebo to vynecháme. Děti to prezijou a my zřejmě taky:-D

dzizisketa Myslím, že na to kovozoo jsou děti malé, ale těžko říct. Na koupak půjdeme určitě, ten Stěrkac se mi líbil, o ostatních těžko říct kolik tam bude lidí. Hřiště se nám taky hodí, kdybych ještě něco potřebovala, optám se rovnou té e. 

@dzisketa. A ten Baťův kanál, co myslíš, je to pro naše dračice? Myslela jsem jen kousek.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. srpna 2022 18:14

Karja na tu zoo pořád čtu samou chválu, že nejlepší zoo v republice. 

Offline olivieraa
505 příspěvků moje polička 10. srpna 2022 18:33

Karja trochu ďalej (35 minút autom)  je dinopark a mala zoo Vyškov, a tam je to veľmi pekné. Hlavne ta zoo sa mi páči, a býva tam málo ľudí.

Offline tina
6322 příspěvků moje polička 10. srpna 2022 20:37

Karja ja te nechci odradit, mozna jen blba souhra nahod a proste nemam rada davy

Offline Karja
44783 příspěvků moje polička 10. srpna 2022 20:43

tina Nene dobře děláš, že mi to píšeš;-). Já davy taky nesnesu. 

Offline Makara
3662 příspěvků moje polička 10. srpna 2022 22:26

Karja

My si na tom Baťově kanálu půjčili malou loďku jen na hodinu, právě protože děti byly malé, delší projížďku by se nudily. Tak jsme na té pidilodicce s motorem kluky nechali 10 vteřin kormidlovat. A v Napajedlích na Pahrbku jsou šlapadla. Jestli vám z něho holčičky budou nebo nebudou skákat do vody, to víte nejlíp vy. Před lety tam bývalo pěkně koupani.

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 10. srpna 2022 22:50

Karja naši kluci by byli z plavby na Baťáku úplně nadšení, z komor nejvíc. A to i před rokem. Ale já jsem z toho nadšená taky, teď už je tam teda moc provoz, ale byli jsme tam dva roky po sobě na dovolené, týden na hausbótu, zažili jsme tam i povodeň, šlo trochu i o život, ale bylo to super, pro mě srdcovka. . Ale kluci jsou prostě z jízdy čímkoliv nadšení.