![]()
Vše o těhotenství a dětech
žluťásek opinel máme, ale koupila jsem s píšťalkou, takže je skoro pořád schovanej, jelikož mám jen jedny nervy.
Ale otvírat ho zvládá dobře.
marieu dzizisketa Snad jsem to nepopletla a ptam se těch správných osob. Kam s dětmi ve Zlíně? Stačí mi házet jen heslovite, já už si to dohledám, klidně i místa na jídlo s dětským koutkem a tak..Prostě kam se zastavit. Bydlet budeme teda v Napajedlech, tam počítám že nic moc nebude asi.
Karja ted delali cup of style video, kam s detmi na zlinsku
letfenixa tyhle jdou rozepnout velmi lehce. Ten menší deuter batůžek měl syn od 2,5 roku a už tehdy si ho zvladal otevírat v pohodě sám.
Já jsem batoh s takovym zapínáním dostala do 3. třídy a rodiče mi museli pak koupit jinej, taky jsem to neuměla otevřít
ale byly velke, hodně pevné, vůbec jsem to neumáčkla. Deuter má na těch dětských batuzkach malé, jdou stisknout s minimalnim tlakem.
Tabea ten s píšťalkou jsem viděla včera a říkala si, kdo vymyslel takovou zbraň ![]()
žluťásek já ho asi koupila pod vlivem toho, jak bylo v lese několik dní ztracený to dítě. Že je jako dobrý dětem říct, aby se neunavovaly křičením, ale bouchaly klackem do stromu. A nebo aby měly u sebe píšťalku. No... naši ho s tím nožem do lesa nevezmou ![]()
baltik Děkuji.
Deuter má ty přezky fakt lehoučký, syn to uměl otevřít ve 3 letech. Ani nemám strach, že by si do toho nějak skřípl prsty.
Tabea já jsem dala synovi píšťalku už na ten první batůžek na hrudní sponu někdy ve 3 letech a instruovala, že má pískat, kdyby se ztratil. Že ho najdeme. Jednou se mi ztratil v takovym pidi lese u sídliště a šílela jsem strachy. On si ani nevšimnul, že jde sám. Šel za motylkem ![]()
Karja nepomůžu- my tam zatím jezdili jen do té Zoo v Lešné. Zkus prolítnout profil Ověřeno rodiči na Facebooku.
žluťásek tak evidentně jsou děti, co u sebe můžou mít pistalku, aniž by na ni neustále pískaly. ![]()
marieu dzizisketa Snad jsem to nepopletla a ptam se těch správných osob. Kam s dětmi ve Zlíně? Stačí mi házet jen heslovite, já už si to dohledám, klidně i místa na jídlo s dětským koutkem a tak..Prostě kam se zastavit. Bydlet budeme teda v Napajedlech, tam počítám že nic moc nebude asi.
V Napajedlich v kempu Pahrbek se daji pujcit slapadla, i s vestami pro deti. Maji tam i minikozy a docela dobrou restauraci.
žluťásek Sweet Potato dík za připomenutí a zkušenost s opinelem, myslela jsem na to, že ho dám dceři, ale myšlenka mezitím unikla.
Tabea no nemysli, taky píská na ulici cestou na tramvaj
ale bydlíme v místě, kde je docela rambajz z dopravy, tam to nikoho neruší
Tabea tak ale zase dobré na plašenie medveďov, nie? ![]()
Makara Děkuji,do toho tunelu určitě chceme jít;-).
žluťásek no nič, vlani som mu kúpila v Sportissime fakt dobrý, tak nosí ten.
Takýto, len zelený, má malú kapsicku vpredu na zips, tu nazýva lekarnicka. A ma bočné vrecká dobré, fľaša sa vojde a nevypadáva.

Karja a co hrebcin v napajedlich? Jinak na tom ranci Kostelany nic moc neni.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí