rasaNori haha, zrovna jsem chtěla napsat, že ten poslední příspěvek MPLee je prostě normální batole. Jedu v tomto módu už pátým rokem, nechává mě to už zcela v klidu.
Vše o těhotenství a dětech
Pinot Noir presne, ráno scena kvůli jogurtu, který si vyžádaly, až jsem mezi zuby pro sebe cedila neser mě, blazeno:D
Anema dzizisketa Ten park vypadá výborně.
My mivame taky marieuchvilky. Ale malamala je vždycky zakončí nějakou pí.ovinou, kterou si nenechá vymluvit a velkamala ji následuje. Jakože třeba shodit všechny židle v restauraci na zem a tak. Jediný účinný je je vzít a prostě odvalit pryč/domu. Ale jak to budu dělat na ty dovolený, když někde budeme potřebovat zůstat, tak to vážně nevím:-D
Anema dzizisketa Ten park vypadá výborně.
My mivame taky marieuchvilky. Ale malamala je vždycky zakončí nějakou pí.ovinou, kterou si nenechá vymluvit a velkamala ji následuje. Jakože třeba shodit všechny židle v restauraci na zem a tak. Jediný účinný je je vzít a prostě odvalit pryč/domu. Ale jak to budu dělat na ty dovolený, když někde budeme potřebovat zůstat, tak to vážně nevím:-D
Prosim mate tip na neco na podporu imunity? Nase dr. je trochu skepticka, nakonec doporucila sirup imunotrofina d, ale netvarila se zrovna jako jejich agent:)
Gatita ten sirup mi doktorka taky doporučila a stejně jako u vás říkala, ať nečekám zázraky:) Já jí věřím, holt je to asi marný boj. Doporučuje se zinek, betaglukany a déčko, všechno v tom je.
rasaNori jo to samozřejmě nevylučuji
Možná jen blbě nastoupilo období vzdoru během cesty na dovolenou z nuly na 100 a k tomu se osypala... Ale štve mě to stejně, protože do teď jsme to neznali
Jako ne že by poslouchala na slovo, ale zrovna v tom jídle byla fakt jak kyselina a teď klidně neochutná ani zmrzlinu. Takže by se mi líp smířilo s tím, že dovolenou prostoná, než že od teď budeme mít doma něco takto nesnesitelného už navždy
Já vím, zvyknu si.
Tak na letošní horotabor jsme dostali za úkol ušít dětem kouzelnické pláště, tak jsem včera vytáhla jehlu a nit, muž když to viděl tak se zasmál a šel pro stroj. Já se toho děsně bojím, nechci na něm šíť a když mi to ukázal a říká tak pojď si to zkusit, tak netrvalo ani 3 vteřiny a zkazila jsem ho:D 15 minut ho spravoval a pak jsem teda podnikla pokus číslo a 2 a první plášť mám hotový i s knoflíčkem a poutkem:D
Gatita no ono v realu nic takovyho neexistuje, kdyz pominu injekce imunoglobulinu a podobny specificky zalezitosti. ostatni je spis marketing
MPLee já myslím, že to poznáš, jestli prudí nebo jí něco fakt bolí;)
Nejjednodušší maska na karneval: dcera si vezme místo fialových kraťasů a růžového trička vše modré od synka, vyndáme náušnice, kšiltovku také od bráchy a je za kluka
(vlasy má krátké, česání nevede)
Šlo by určitě praktikovat i obráceně.
MPLee u nás obdobie vzdoru nastupilo tiež z 0 na 100, bez varovania ![]()
MPLee horečka, vyrážka, nenechá si sahnout do pusy a nechce jist...batolata jsou často nesnesitelný, ale spis mi přijde pravděpodobnější, ze ji to v ty puse fakt teď bolí
To je skvělá fotka ![]()
Stačí na popsání hader do školky fixy na textil, že jo?
dzizisketa já popisuju jen bundy a softshell gatě, propiskou na lístek s návodem na praní. ![]()
MPLee horečka, vyrážka, nenechá si sahnout do pusy a nechce jist...batolata jsou často nesnesitelný, ale spis mi přijde pravděpodobnější, ze ji to v ty puse fakt teď bolí
To každopádně, vidím to na tu 7. nemoc, ale pobavil mě ten popis chování. Je to náš standard, no.
dzizisketa stačí. U nás ve školce mi nikdy nepřišlo, že by vůbec zkoumali, komu co patří.
dzizisketa podpisujem fixku na textil a len iniciály
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí