Vše o těhotenství a dětech

02. února 2017 08:39
Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 12. srpna 2022 08:14

rasaNori haha, zrovna jsem chtěla napsat, že ten poslední příspěvek MPLee je prostě normální batole. Jedu v tomto módu už pátým rokem, nechává mě to už zcela v klidu. 

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 12. srpna 2022 08:19

Pinot Noir presne, ráno scena kvůli jogurtu, který si vyžádaly, až jsem mezi zuby pro sebe cedila neser mě, blazeno:D

Offline Catherinne
10871 příspěvků moje polička 12. srpna 2022 08:21
Offline Karja
44783 příspěvků moje polička 12. srpna 2022 08:31

Anema dzizisketa Ten park vypadá výborně. 

My mivame taky marieuchvilky. Ale malamala je vždycky zakončí nějakou pí.ovinou, kterou si nenechá vymluvit a velkamala ji následuje. Jakože třeba shodit všechny židle v restauraci na zem a tak. Jediný účinný je je vzít a prostě odvalit pryč/domu. Ale jak to budu dělat na ty dovolený, když někde budeme potřebovat zůstat, tak to vážně nevím:-D

Offline Karja
44783 příspěvků moje polička 12. srpna 2022 08:31

Anema dzizisketa Ten park vypadá výborně. 

My mivame taky marieuchvilky. Ale malamala je vždycky zakončí nějakou pí.ovinou, kterou si nenechá vymluvit a velkamala ji následuje. Jakože třeba shodit všechny židle v restauraci na zem a tak. Jediný účinný je je vzít a prostě odvalit pryč/domu. Ale jak to budu dělat na ty dovolený, když někde budeme potřebovat zůstat, tak to vážně nevím:-D

Offline Gatita
8654 příspěvků moje polička 12. srpna 2022 09:00

Prosim mate tip na neco na podporu imunity? Nase dr. je trochu skepticka, nakonec doporucila sirup imunotrofina d, ale netvarila se zrovna jako jejich agent:) 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. srpna 2022 09:09

Gatita ten sirup mi doktorka taky doporučila a stejně jako u vás říkala, ať nečekám zázraky:) Já jí věřím, holt je to asi marný boj. Doporučuje se zinek, betaglukany a déčko, všechno v tom je.

Offline MPLee
3039 příspěvků moje polička 12. srpna 2022 09:09

rasaNori jo to samozřejmě nevylučuji  Možná jen blbě nastoupilo období vzdoru během cesty na dovolenou z nuly na 100 a k tomu se osypala... Ale štve mě to stejně, protože do teď jsme to neznali  Jako ne že by poslouchala na slovo, ale zrovna v tom jídle byla fakt jak kyselina a teď klidně neochutná ani zmrzlinu. Takže by se mi líp smířilo s tím, že dovolenou prostoná, než že od teď budeme mít doma něco takto nesnesitelného už navždy  Já vím, zvyknu si.

Offline rasaNori
8851 příspěvků moje polička 12. srpna 2022 09:09

Tak na letošní horotabor jsme dostali za úkol ušít dětem kouzelnické pláště, tak jsem včera vytáhla jehlu a nit, muž když to viděl tak se zasmál a šel pro stroj. Já se toho děsně bojím, nechci na něm šíť a když mi to ukázal a říká tak pojď si to zkusit, tak netrvalo ani 3 vteřiny a zkazila jsem ho:D 15 minut ho spravoval a pak jsem teda podnikla pokus číslo a 2 a první plášť mám hotový i s knoflíčkem a poutkem:D

Offline viktorka_od splavu
49387 příspěvků moje polička 12. srpna 2022 09:10

Gatita no ono v realu nic takovyho neexistuje, kdyz pominu injekce imunoglobulinu a podobny specificky zalezitosti. ostatni je spis marketing

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. srpna 2022 09:11

MPLee já myslím, že to poznáš, jestli prudí nebo jí něco fakt bolí;)

Offline JankaM
3111 příspěvků moje polička 12. srpna 2022 09:26

Nejjednodušší maska na karneval: dcera si vezme místo fialových kraťasů a růžového trička vše modré od synka, vyndáme náušnice, kšiltovku také od bráchy a je za kluka (vlasy má krátké, česání nevede) 

Šlo by určitě praktikovat i obráceně. 

Offline letfenixa
10912 příspěvků moje polička 12. srpna 2022 09:29

MPLee u nás obdobie vzdoru nastupilo tiež z 0 na 100, bez varovania

Offline Potrefenáhusa
38937 příspěvků moje polička 12. srpna 2022 09:44

MPLee horečka, vyrážka, nenechá si sahnout do pusy a nechce jist...batolata jsou často nesnesitelný, ale spis mi přijde pravděpodobnější, ze ji to v ty puse fakt teď bolí 

Offline dzizisketa
9003 příspěvků moje polička 12. srpna 2022 09:46

Anema 

To je skvělá fotka

Offline dzizisketa
9003 příspěvků moje polička 12. srpna 2022 09:50

Stačí na popsání hader do školky fixy na textil, že jo?

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 12. srpna 2022 09:53

dzizisketa já popisuju jen bundy a softshell gatě, propiskou na lístek s návodem na praní.

Offline Pinot Noir
29959 příspěvků moje polička 12. srpna 2022 09:57
Reakce na Potrefenáhusa:

MPLee horečka, vyrážka, nenechá si sahnout do pusy a nechce jist...batolata jsou často nesnesitelný, ale spis mi přijde pravděpodobnější, ze ji to v ty puse fakt teď bolí 

​To každopádně, vidím to na tu 7. nemoc, ale pobavil mě ten popis chování. Je to náš standard, no.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. srpna 2022 09:59

dzizisketa stačí. U nás ve školce mi nikdy nepřišlo, že by vůbec zkoumali, komu co patří. 

Offline letfenixa
10912 příspěvků moje polička 12. srpna 2022 10:02

dzizisketa podpisujem fixku na textil a len iniciály