MPLee z nestovic se delaji fakt puchyrky, urcite aspon par by jich mela podlitych. A asi nemeni barvu, jak jednou vylezou, neblednou.
Vše o těhotenství a dětech
Sairon Tabea no do pusy si nenechá podívat, ani čistir zuby
Proto jsme podezírali zuby. Pupínky má od cjodidel na zadek, pak jako když utne. Mě to asi taky nejvíc sedí na tu 7. nemoc, dokonce teoreticky byla ve styku s někým, kdo jí měl... Takže by to pomalu mohlo ustupovat? Je ještě infekční, když má pupínky 3. den?
MPLee infekční je, dokud jsou pupínky naplněný tekutinou. Jak vyschnou, tak je to dobrý. Držím palce, ať se ráno vzbudí zdravá a bez pupínků.
Tabea Ale to jste o hodně přišli! Bludiště to je fakt pěkný. My ale teda zase nebyli v zoo :)
MPLee kluci měli pupínky i na stehnech, naopak na rukách jeden neměl vůbec nic. Klidně to může být ono. Teploty by měla mít jen pár dní, pak ty pupínky, dohromady by měla být za týden zdravá.
MPLee infekční by měla být ten týden, speciálně jsem se ptala doktorky. To by jí měli zmizet ty pupínky, ale pak se jí může ještě vylupovat kůže. Asi to má chudinka i v té puse. Na trupu by být neměly.
Syn sa ma dnes spýtal, prečo sa babka, keď je moja mama, ku mne nespráva pekne.
MPLee Ty jo, tyhlety mizející pupínky byla u dcery potravinová alergie a jako dlouho jsme to rozklicovavaly, jedna doktorka i říkala, že ji postipaly štěnice. Ale ji to teda vybledlo kolikrát úplně do čista a za tři hodiny se objevily znova, ale jiné, ne že by ji bledly a vyskakovala stále ty stejne. Ono bez teplot je to zvláštní nějaká nemoc. Ale kolikrát jsme nikam nesly mezi lidi, protože to vypadalo fakt hrozně, když ji to vyskákalo někde na výlete, tak od nás rodiče odhanely děti a tak.
Když je tu to lékařské okno. Na vyrážku u úst nespecifického charakeru, asi taková ta letní vyrážka z nemyté pusy:-D indfadolan nebo sudocreem? Má to teď spíš takové jak odřené, suché.
Karja Za mňa infadolan.
Karja tyjo ale potravinova alergie asi neudela mechutenstvi? A davam ted 3dny fenistil kapky. Napadla me jak alergie, tak hmyz, ale nevysvetluje to to nechutenstvi. Tes je fakt achopna udelat scenu kvuli tomu, ze ji nabidnu dzus. Nebo ze ji rozbalim kapsicku, kterou mi nosi a tvrdi ze ji chce. Pak si jednou cucne a zahodi to. To u ni fakt vubec nezname. A vubec mam teda mirne chut ji zakroutit krkem, protoze pres den vypada a chova se jinak jako uplne zdrava a pak zacne vysilovat kvuli necemu takovemu. Zdrha a kope me, hazi vecma, dela sceny dokonce kdyz se chci najist ja
Jeste ze muz se zapojuje uplne nadstandartne a nenecha se odradit ani kvilenim "mama mama mama"
Syn sa ma dnes spýtal, prečo sa babka, keď je moja mama, ku mne nespráva pekne.
tyjo, co se na to dá odpovědět?![]()
MPLee pokud dela tohle, nejspis bych tipla tu 7.nemoc, mela jsem plnou pusu bolaku a bylo to hodne neprijemny. Preslo to do par dnu, ale jedla jsem jen znrzlinu a pila ledovou mineralku. Pupinky na koncetinach trvaly delsi dobu, cca tyden, tak snad se ji brzo ulevi![]()
My měly dnes úplně marieuden s Anema v malešickém parku.
MPLee No, pokud dáváš fenystil, tak to je asi úplně vyloucene...
Sairon povedala som mu, že babka sa inak správať nevie, no čo mu povedať?
dzizisketa jo, výbornej nápad, děkuju! ![]()
MPLee hele nezlob se na mě, ale tohle není jen nemoc, ale spíš klasické období vzdoru...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí