Karja Mě tuhle překvapila moje dcera, když mi řekla, že dylina je taky odborný pojem a znamená vykastrovaná koza
.
Vše o těhotenství a dětech
999 fakt? tyjo, moje oblíbený slovo, a přesně se hodí:-)
Kamaradi se meli v breznu brat, nicmene o vikendu nam bylo oznameno ze budou tou dobou detni, tudiz se svatba presouva na prosinec. Vcera psali ze mimino nebude
je mi to moc lito, hrozne jsem jim to prala.
rasaNori to je mi ľúto
.
Viem, že je to nepatričná otázka, ale svadba napriek tomu bude, či nie?
slniecko bude. Ta byla naplanovana jeste pred zjistenim stavu;)
rasaNori tak nech si ju užijú napriek okolnostiam ![]()
999 viktorka_od splavu Jsem teda kvůli dylině zavařila google a žádnou zmínku o vykastrované koze nenašla!!! I když přiznávám, že mi to zní taky docela logicky. ![]()
Garfie ste ma navnadila a zistila som, ze je to z romstiny a ze sa tak vola hotel v Grecku ![]()
U nas sa pouziva dilino.
Garfie Doufám, že si ze mě nedělala srandu
. Ale spíš ne, zaznělo to dlouhém výčtu zvířat samec, samice, kastrovaný, nekastrovaný...Připomněla mi to ta daněla. Dcera je kromě svého povolání částečný veterinář a myslivec
. Ale přeptám se, kde to najdem...
@garfie ano, v tom vyzname sa to u nas aj pouziva ale o tom romskom povode som vobec netusila, som zas o cosi mudrejsia :)
Garfie Je v denním styku s jedním starým veterinářem, možná je to nějaký veterinářský slang. Ale zeptám se :-).
Já zas od včera přemýšlím, k čemu by komu byla vykastrovaná koza.... ![]()
Tabea To mi taky vrtá hlavou. Ale bylo mi blbé se ptát ![]()
Tabea tak u nas se dylina pouziva jako nadavka, tak to mozna souvisi, ze vykastrovana koza je taky pekna blbost :)
Pinot Noir haha aj mne
Mamiiii? Proc mas tak chlupatou pipinku?
To maji vsichni dospeli. Az budes velky, taky budes chlupatej.
Zatim ani chloupek! Nastesti. To bych pak vypadal jako ty. To je jak v Sipkove Ruzence.
Co je jak v Sipkove Ruzence, jestli takove krovi nebo co, to uz jsem se radeji neptala...![]()
tv Moje dítě si ráno prohlíželo obrázkovou encyklopedii, nad obrázkem černocha říkal bum bum (jakože brum brum) ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.